Стил

Женски гащи Келвин Клайн (Келвин Клайн). Стилове, модели, материали и цветове

Женски гащи Келвин Клайн (Келвин Клайн). Стилове, модели, материали и цветове

Известната марка бельо на Келвин Клайн (Келвин Клайн) в съвременния свят се превърна в един вид еталон за лукс и богатство. Характеристика на Калвин Клайн бельо се счита за скромен стил, качество и удобство. Тези качества, според американски моден дизайнер, за да покаже на нещата.

Женски гащи Келвин Клайн по данни на производителя най-ясно подчертават увереността и независимостта на своя шампион.

В този сезон, само колекция от дадена марка, забравя, обществото най-скандална реклама, която е различна от особена прост, фин сексуалност. Това уникално съчетание е направило марката бельо на Келвин Клайн е една от най-популярните.

Модели и стилове на женското бельо на Келвин Клайн

В колекциите на дадена марка огромен брой стилове и цветове чорапогащи. Също така доволни разнообразие от цветове и комбинации от тях.

Класически дамски бикини Келвин Клайн може да се нарече прашки, изработени от 80% памук. Можете да изберете традиционните цветове бельо – Всички нюанси на сивото в комбинация с черно и бяло.

Гащи Келвин Клайн за жени се разделят на следните видове:

1. Панталони-шорти – модел задължителни Келвин Клайн за жени и мъже.

Широк еластичен с етикета на марката е незаменим атрибут на облеклото. Къси панталони са много удобни. Те не стесняют движения.

Моля, обърнете внимание, момче шорти могат визуално да увеличи бедрата и краката изглеждат по-къси.

Привържениците на такива опции за няколко млади момичета и юноши, които ценят комфорта и качеството на приятелка бельо.

Освен това, момче шорти са идеални за спорт. Шевовете толкова внимателно, че те не са считани, като придава усещане за лекота.

загрузка...

2. Прашки. Жените памучни гащи от Келвин Клайн идеален за ежедневна употреба. Те са идеални за дънки и панталони, поли и рокли.

Еластичната широка и тънка, така че тя ще бъде напълно незабележима под всяка дрехи. Стилно ще изглеждате, дори дъвка да бъде леко се вижда от по дънки. Почти преди 10 години беше смятан за „добър тон“ и модни тенденции.

Прашки не само от памук материал. Материалът може да бъде избран в зависимост от случая и личните желания. Те могат да бъдат изработени от плътен куп с ярък принтом и меки нежни дантели. Сливане-това е комбинация от съблазнителни комфорт със сексуалността.

3. Проскакивает. Идеална за сън. Такъв модел на дамско бельо е почти незабележим при носенето.

Тези женски гащи Келвин Клайн са с много високо качество и се продават само в пакет

Тези възможности за избор, тъй като жените след 40-годишна възраст, които ценят на първо място удобството, като млади момичета. Както показва практиката, проскакивает основно къщи.

Прочетете интересни статии в сайта: какви джобни дамски шорти.

4. Танга. Има два типа на:

отвори

    • (отпред и отзад, подобни на части от струна, разликата е в това, че засаждането на ремък по-горе);

затворени

    (предната и задната част са свързани в малка плитка. Често се използват дантелени вмъкване на гърба).

5. Бразилският. Марката е представена една малка колекция чорапогащи. На външен вид те приличат на прашки, но с по-широка задната част.

6. В брич. Една от разновидностите на слипов. Дамски бикини Келвин Клайн този модел почти изцяло е затворена и отпред и отзад. Този модел не е широко разпространена. Това обикновено предпочитат жените на възраст. Полата ми дава усещане за някаква сигурност.

Цвят под такъв стил, избран от съответния: класически черни, бежови или бели цветове.

7. Дъно. Материал, използван за този тип бельо е памук с малко добавка на еластан.

Поради това комбинирането на бельо предлага комфорт и удобство. Тя се простира добре и облегает тялото.

Основна категория на жени, избрали този вариант – до 40 години. Топене са идеални под панталон или дънки. Под дебнещ обличам по-добре се спрете на различен модел.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén