Стил

Уроци за дизайн на ноктите

Уроци за дизайн на ноктите

Дизайн на ноктите-това е изкуство, което при желание може да се хване на всяко момиче. Малко въображение, търпение, прецизност и в резултат се получи един уникален маникюр, който ще зарадва окото и да вдъхновят и други.

За дизайн е креативен и нестандартен, вие трябва да се грижи за закупуване на материали. Това може да бъде акрилна боя, глиттер гел лакове в различни цветове, декоративен пясък, кристали и др.

Уроци: дизайн на ноктите с шеллаком

За да създадете интересен дизайн достатъчно купя 2-3 цвят шеллак. Маникюр инструменти и декоративни елементи (пайети, кристали и т.н.). В процеса на работа също се нуждаят от UV лампа за сушене на лак за нокти, база и финишно покритие.

С помощта на шеллак може да изпълни абсолютно всеки дизайн на дома. Например, в този сезон, не губи значението си лунен маникюр, Омбре, класически френски и живопис.

Уроци за маникюр с гел-лак за начинаещи (стъпка по стъпка):

    На подготвени нокти се нанася база, а след това го подсушете на лампа в продължение на 15 секунди. Нанася основния цвят шеллак (два тона). Сухи слоеве 2-2.5 минути. С помощта на четка kinzhaloobraznye в основата на нокътя е съставен от „smile“. Освен това, материалът, за да изсъхне на лампа в продължение на две минути. След това всички нокти на краката се нанася на горния капак и се поставя в лампата. За премахване на лепкав слой, ноктите се обработват с помощта на специални средства на алкохолна основа.

Уроци за дизайн на ноктите, снимка

Урок по рисуване вензелей

Уроци: дизайн на ноктите с гел-лак за начинаещи

Наскоро нокти свят се появи новият метод, наречен разтягане или градиентный маникюр. За красив преход от един цвят в друг нужда от тънка четка.

загрузка...

Стъпка по стъпка принцип на работа:

    От подготвени нокти се нанася един слой основа, която е суха на лампа от 1 до 1,5 минути. До средата на нокътя нанесете един цвят. От средата до върха на капаци в различни цветове. Цвят свързват с помощта на тънка четка, от ляво на дясно, създаване на вертикални щрихи (сушени трае 2-2.5 минути). Нататък резултат поставя горна покритие (изсушаване на лампа 2 минути).

Маникюр с гел-лак винаги изглежда ефектно, ако то продължава достатъчно дълго, до 2,5 седмици.

Урок за създаване на по-плавен наклон на ноктите

Слайдер дизайн за начинаещи

Дизайн слайдер-това е техника, която използва специални стикери етикети. Изображението се отпечатва върху лента, която беля от намокания. Филмът, благодарение на своята пластичност, идеално повтаря формата на нокътната плочка.

Уроци за дизайн на ноктите, за начинаещи, с помощта на плъзгача включва няколко етапа:

    Подготовка на повърхността на нокътя обезжиривается и нанесете основният лак. Изберете изображението, което съответства на размера на нокътната плочка. Надписите трябва да се накиснат във вода в продължение на 40 секунди, през това време лепило на базата на aktiviziruyutsya. Изображението се пренася върху самозалепващи страна, метод на срязване. Фигура внимателно разглаживается, за да премахнете останалия въздух и водата. След изсушаване на ноктите са покрити с фиксирующим лак. Ако е необходимо, дизайн може да се променя с различен интериор (пайети, кристали, цветни или блестящ прах и т.н.)

Урок за правилното използване на плъзгачи

Уроци: за нокти дизайн цвят

С акрилни бои може да се изпълни със стилен и колоритен дизайн на ноктите, който е много популярен през 2016 година.
Преди да продължите с регистрацията, Вие трябва да следвате следните стъпки:

    Лак за нокти, след неговото изсушаване, нанесете база на необходимия цвят на козината. След изсъхване на основното покритие накапать акрилна боя и тънка четка нарисувайте схема. Най-лесен за изпълнение е къдрици. С помощта на точки, можете да рисувате равни точки. След нанасяне на шарки и орнаменти, за покриване на ноктите закрепителем.

Урок за това как да дизайн нокти цветя

Стъпка по стъпка уроци по маникюр

Днес има много варианти за дизайн: с пайети, гел, шеллак, боя и т.н. ние имаме можете да видите подробни видео-уроци за дизайн на ноктите, който осигурява последните новини тенденции в света на ноктите на услугата. Приятно гледане! См. и статия за дизайн на ноктите видео.

Урок по дизайн на ноктите „,“Шел“

Comments are Closed

Theme by Anders Norén