Стил

Унифициран подход за комфорт: изберете красив и траен пластмасов панел за кухни

Унифициран подход за комфорт: изберете красив и траен пластмасов панел за кухни

С помощта на пластмаса може да бъде оборудван с всички видове на кухненски повърхности. Този гъвкав материал, дава възможност за декориране на стени, тавани, престилки, с високи експлоатационни свойства и позволява дизайн на интериора във всички стилове посоки.

Smart покритие кухня пластмасови панели

Гладка повърхност на материала, с плътна структура позволява да се прилагат продукти за широк спектър от дейности. Здрав, топлоустойчива пластмаса панели са монтирани върху дървена обрешетку, щепетильность шлицевым връзка.

Стенни панели има голямо разнообразие от текстури, което дава възможност да имитират лакированное или оцветени-дърво, камък, метал, гипс, мрамори. Оперативни предимства на материала може да се счита:
1) възможност за продължителна употреба без да се засягат вид;
2) засилването на устойчивостта на влага и сила;
3) инсталиране на всякакви неравни повърхности;
4) устойчивост на механични повреди;
5) висока шумо и звуко изолационни характеристики.

Панел, PVC екологично чисти, не отделят в атмосферата на вредни вещества. Ако е необходимо, с помощта на оригинални материали може да се скрие кабели за електрически кабели, тръби, стени, комуникации.

Практически таван от пластмасови панели на кухнята

Материали за декориране на всяка повърхност в кухнята трябва да е устойчив на надраскване, висока влажност и високи температурни режими. По тази причина висящи пластмасови тавани в продължение на много години се смята за една от най-популярните цветове.

Не по-малко достойни качества на материала, за да признаят ниската стойност на продукцията, опазването на околната среда, дълготрайност. Пластмасови панели не се появява на гъбички или мухъл. Оригинален външен вид ви дава възможност да реализира най-смелите дизайнерски идеи. При избора на съвременните панели под формата на лигавицата на лента, можете да монтирате точка осветление, създаване на модерен, свеж дизайн.

загрузка...

Цветни пластмасови панели за кухня – престилка за брилянт дизайн

Всяка кухня, независимо от оборудването има свободни повърхности, които могат да бъдат изложени на замърсяване. Такива парцели могат да се установяват между мивка, котлон, пода или стената шкафове, модерна битова техника. За защита на стените в тези интервали е прието да инсталирате специални проекти – въжета.

Най-популярните продукти – пластмасови панели, използвани за облицовки, кухненски престилки. Основни предимства:
• Повишена устойчивост към тази изложени на влага.
• Липсата на деформационных процеси в различни условия.
• Лесен монтаж и последващи грижи.
• Способност да издържат на високи температури.
• Ниско специфично тегло, който не създава допълнително натоварване върху стената.

Кухненски престилки могат да се вписват във всеки интериор. Това е благоприятна възможност за нанасяне върху повърхността на всякакви цветове и изображения. С помощта на съвременни методи на photomechanic на пластмасови престилки, можете да преместите снимки, картини, декоративни елементи.

Дизайн на кухня с пластмасови панели

Модерна вариация на довършителни материали са оборудвани с кухненски бокс с необходимите качества, че осигурява комфорт, елегантност, знатност. Сред голямо разнообразие от пластмасови панели може да изберете изделия с имитация на естествени материали. В зависимост от вида на строителството и определен стил, можете да използвате различни шарки, фактури, печат.

В категория панел, PVC качество на покритие (мат или гланц), видове шевове (шев или непрекъснато), начина на печат, фолио или хартия). Избор на конкретен продукт трябва да се движите в размер на помещението, осветлението в кухнята, експлоатационните характеристики на материала и условията на работа. Ползите, които ще бъдат господари в кухнята ще бъде:
• Лесно обслужване. Измийте или избършете с пластмаса, може да използвате топла вода или домакински химикали.
• Сигурност. Продукти, които не са проводници на електрически ток.
• Лекота при инсталиране. Дори ако сегмент не се осъществи, може да се замени своя собствена.
• Естетичност. Имитация на естествени материали позволява използването на красотата и декор.
• Разнообразие. В зависимост от крайната цел, можете да изберете обикновена или цветна покриване, матиран или гланциран.

В дизайна малка кухня може да се използват ярки панели PVC с размити модели или изображения. За по-големи площи, най-добрият вариант ще артикул с цветни рисунки и модели.

Очумелые дръжки: pvc панели на кухнята с ръцете си

Работа с PVC-ламперия е един от най-лесните и ненавязчивых. Избор и закупуване на пластмасови листове, трябва да се инструменти и материали:
1) за рамка – рейки от дърво или метален профил;
2) телбод строителството, специални крепежни елементи;
3) рулетка, малка ножовка, молив, линия, ниво.

За компетентен оборудване за ъгли и фуги трябва лайсни, специални пластмасови профили. Монтаж започва от ъгъла на стаята, създава дървена или метална рамка. В зависимост от това, как ще се панел, рейки са монтирани вертикално или хоризонтално. Първо панел определят вертикално, пъха в уголкового профил страничен разрез. От правилното определяне на този елемент ще зависи колко точно сте задали всички последващи листове.

При необходимост можете да промените ориентацията, осигуряване на правилното зониране. В някои случаи стенните панели може да се поставят върху лепилото. В този случай трябва да съответства на качеството на повърхността, тя трябва да бъде изискана и е идеално гладка.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén