Рокли

Сватбени рокли с висока талия – за перфектен силует

Сватбени рокли с висока талия – за перфектен силует

Сватбени рокли с висока талия – за перфектен силует

Днес преди всяка булка, сериозно отнасяща се за предстоящия специален повод, струва невероятно тежка задача: как да изберете измежду стотици варианти на сватбени рокли, в която в най-важния ден от живота си тя ще изглежда перфектно. Обикновено момичетата започват търсене на идеалната рокля за няколко месеца преди официалното събитие.

Силуэтные рокли, бални рокли, рокли-фламенко – само модели на сватбени рокли има повече от дузина, да не говорим за модели, чийто брой се изчислява на стотици, ако не и хиляди. Днес искам да ви разкажа за един от най-търсените модели на сватбени премени – рокля с висока талия.

На кого отиват?

Има една категория булки, почти винаги избират рокли с висока талия: това са тези момичета, които се омъжи за бременни в период, когато коремът вече става видимо. Пристрастни към гърдите линия на талията помага скрие интересен, освен в такава рокля, не стесняющим движения, булката ще се чувстват по-комфортно.

По същата причина, като рокли избират момичета, отличаващи се криви форми: характеристики, намаляване на перфектно прикрива пълнотата на корема и бедрата, при това красиво подчертава гърдите.

Плахо барышням рокли с висока талия също не е противопоказано. В рокля със свободна, струящейся пола, крехки момичета изглеждат неземными, въздушни същества.

загрузка...

Характеристики

Рокли с висока талия семпъл, естествен силует. До такъв рокли най-подходящи са светли и пастелни нюанси, така че то се смята за отличен вариант за сватба. За сватбени рокли с висока талия се характеризира с достатъчно дълбока, кръгла или триъгълно деколте и липсата на ръкави. Пола не е прекалено буйна, но и не облегающая, свободно да струи от елече. Линия на талията може да бъде посочен някакъв декоративен елемент: сатенена панделка, завързана лък, каишка-на веригата и т.н.

Разновидности

„Първият бал Наташа Ростовой“.

    • Тези рокли в Русия започнаха да носят в началото на 19 век, като модата на роклите с висока талия от Франция. За да бъде като на една благородна девойка от деветнадесети век, трябва да изберете много сбито рокля от фин плат. Деколтето на тези дни са носели дълбоки, раменете са оставени отворени. Допускани чист ръкави-фенери. На кръста рокли перехватывались бяла или цветна панделка.

„Гръцка богиня“.

    • Рокли с висока талия са дошли до нас от епохата на античността. Древногръцки богини, музите и грацията изображались красиви соблазнительницами в белите дробове, малко прикриване на тялото рокли. Модерна рокля в гръцки рокля може да бъде достатъчно откровен. Пола от въздушна тъкан трябва колыхаться от най-малкото движение на вятъра. Силует на такива рокли дълбоко – триъгълни или асиметричен. Повече от 1 ръкав или не съвсем.

„La femme на albena“.

    Фатална жена непременно ще избере за собствената си сватба рокля в стил империя. Тя е достатъчно далеч стои от целомудренного патрул, руски дами, или прости гръцка туника. На такава рокля, за разлика от всички предишни, е трудно да корсажный елече, приподнимающий гърдите и привлича към него вниманието. Leaf могат да бъдат екстравагантни, необичайни форми. За пола, обикновено, има висок разрез, който демонстрира стройната крак в туфле на высоченном ток.

Дължина

На сватбената рокля не трябва да бъде дълъг – така смятат много от съвременните булки. Разбира се, повечето от тях все още се придържат към традиционните варианти с дължина до пода, но много хора се колебаят да се откаже от стереотипите.

Ако можете да се похвали с красива, грациозна рита, тогава смело изберете за своята сватбена рокля с висока талия със средна дължина – или дори още по-кратък.

Аксесоари

Рокля с висока талия винаги изглежда много нежно и изящно, така че към него трябва да се избере подходящи бижута, тъй като са твърде ярки, лъскави детайли може да съсипе деликатния начин.

Традиционен аксесоар на всяка булка е букет от цветя. Той трябва да бъде в същия стил, че и самата рокля, така че предпочитам нежни, изящни цветове. Букет, да украсите фини дантели и мъниста от стъкло и перли.

Обувки

Обувки и сандали – не по-малко важен елемент от начина на булката, отколкото на самата рокля. Ако роклята отваря крака, обувки след това трябва да изберете внимателно, така че тя пресъздава заедно. Например, към гръцкия рокли са подходящи златисти сандали с джапанки, охватывающими щиколотку.

Прическа

Към роклята с висока талия подхождат почти всички прически. Хармонично ще изглеждат като хлабав къдрици, свободно разположена на раменете си, така и високите прически с завитыми кичури, спадающими на шията си. Всякакви видове плитки са напълно в унисон с роклята в гръцки стил, а на спретнат кок – с роклята Наташа Ростовой.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén