Рокли

Сватбени рокли от Bridal Amour

Сватбени рокли от Bridal Amour

Сватбени рокли от Bridal Amour

Зашеметяващи пейзажи и графично ясно обрисованная фигура, новост в комбинация с класическите идеи, чешит покритие и нежна дантела — всичко това е творение на известния марка Amour Bridal по пошиву сватбени рокли.

За марката

Произход марка сватбената мода Amour Bridal в Барселона. Вече в най-скоро време за него стомана отзываться, като за лидере. Сейчас по целия свят се намира по-стотици маркови магазини, така че няма проблеми с това, че купи за себе си рокля от Купидон Бридал. И дори сватбени салони с удоволствие са творения на този дизайнер.

Amour Bridal взе като основа за своите сватбени премени leaf във формата на сърце, който комбинируется с два вида прагове. Една полата е леко расклешенность, а вторият се състои от няколко слоя и се характеризира със сложна форма.

Не е прескочена страна дизайнер и класическа музика. В знак на почит предоставяна под формата на буйни премени, модели в стил империя, преки рокли, популярни сега „русалките“, скромен гръцки, къси, ами и разбира се – дантелен.

Всичко това разнообразие от стилове и модели показва кралския блясък, но без излишни украшения и преувеличения. Булката не може да се каже, че я тук нищо не ми харесва и да я изберете няма от какво.

загрузка...

Разпознаваеми детайли марка

Тук има също такива рокли, които един само си вид говори за своя създател. И това при това, че създаването на сватбени облекла се занимава с просто неприлично голям брой хора. Ако търсите в колекция Купидон Бридал, то вие сте първата модели признават наличието на особен почерк:

    корсет е гордо кацане; ако в рокля предвиден leaf, тогава то е здраво, а на коляното леки и удобни; дизайнер се опитва да заобиколят въвеждането в начина на презрамки (в редки случаи могат да се срещнат модели със сменяеми лямками); цвят айвори вероятно е любимия цвят на дизайнера, тъй като той е основният.

Откровеност и дързост – това не е за Amour Bridal. Не, тук разбира се, са налице съкратен модел, с откровен изрези и цепки, но всички те притежават природна скромност.

Интериорна представена в минимално изпълнение и е въплътена в изключително кратък бродерия, ненавязчивом дантели, скромен драпировании и минимално количество камъни. Декор се използва винаги само толкова, колкото е необходимо за разкриване на образа. Дизайнер е твърдо убеден, че именно булката е основната бижу, а не рокля за нея.

Ако в модела е предвиден корсет, тогава той непременно ще бъде моделирующим. Остава само да изберете правилния размер, за да изглеждат статно и изискано и луксозно.

Колекция

Внимание булки са представени след четири колекции, името на които показва същността на наряди: ALMA, което се превежда от испански като „душа“, AMOUR (дори не притежава френски език може да се разбере, че това означава от любовта), DIVINA или душ, RECATO в превода отново с испански означава скромност.

DIVINA

Тук очевидно реагира древногръцки мода, която се проявява в своята изтънченост и лекота. Всеки модел от тази колекция е създаден от струящихся тъкани. Сред елементите, които важно място заемат оголени рамене, coattails и скромни събрание.

Дизайнер успя от класическия силует на гръцкия рокли да се направи шедьовър и да попълните при простота и невинност и изисканост. Тези рокли са за нежни момичета, крехки натури с почти неземен начин. Въпреки, че цялата колекция е с дължина макси, но все пак няколко кратки модели са намерили място за себе си.

ALMA

Тази колекция е събрал всички момичета на мечтите. Именно тук е да се избере своя бъдещ сватба облекло принцессам, които се харесват на всички пищни, въздуха, светлината. Поли имат няколко слоя и дори хора.

Ако лукс, royal, ако грация, това аристократичная, а ако благородство, това със сигурност ще е великолепно. Без красив корсет не струва нито един дрешки от тази колекция. При отколкото един корсет-красива друг. Някъде привлича бродерия, друг осеяна с пайети и скъпоценни камъни, е третият помаха с нежни цветя.

Правилният ход е използването на тюльмарина и сатен. Има подходящите варианти, рокли дори и за тези натури, които се разкъсва между желанието пуснати в образа на принцеса и да покажат своята оригиналност.

Дължина на мини в пола от дантела ще бъде точно толкова вариант, който сте търсили.

AMOUR

Тя обединява всички най-необичайно и оригинално, което само може да се издаде и фантазия дизайнер от Барселона. Тук няма познатите шаблони, но е пълно с истински произведения на изкуството.

Изглежда, че Amour Bridal всички свои смели и ярки идеи изпрати на въплъщение в тази колекция. В големи количества има воланы, различни защипы, множество събрание, сложни подредени структури от тъкан. И всичко това разнообразие настанени в класически фасонах.

Recato

След вълнението от цялата тази и лудата колекция Купидон модели от линията Recato изглеждат доста спокойни и скромни. Въпреки че по различен начин и да не може, когато главният герой е от дантела.

Във всеки модел, в различно количество и на различни елементи рокли: за пола, ръкавите, на които са млади, стройни и елегантни, в корсет, елече или горловине. Макар дантела и не се случва много, но Amour Bridal се спазва мярка.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén