Рокли

Сватбени рокли Anna Campbell

Сватбени рокли Anna Campbell

Сватбени рокли Anna Campbell

Австралийската создательница сватбената мода на име Ана Кембъл стана известен след откриването на първия си бутик в Мелбърн. Това даде тласък за развитието на таланта на младия дизайнер, който позволява бързо да спечели сърцата на младите булки в много страни. Този успех позволи през последните няколко години се отворят още няколко галерии, където са представени рокля ръчна изработка.

Характеристики, които не се променят дизайнер

Ана Кембъл действа имаш доста голяма склонност сторонницей винтажного стил, който постоянно присъства във всеки модел и всяка колекция. Така че само привържениците на този интересен и на места дори и тайнствен стил могат да се оценят творения на австрийския дизайнер.

Екипировки изпълнени с романтизъм, са богати на декорации, които в по-голямата част служат камъни и бродерия.

Макар всички модели и различни един от друг, но всеки от тях в различна степен, присъства дълбока нежност и очарователна елегантност. Те засягат от пръв поглед и влюбляют в себе си завинаги.

В колекции от Ана Кембъл няма място на ярки цветове и шантавите рокля – всичко е сбито, много внимателно, сдържано, но заедно с това съблазнително.

В избора на тъкани Анна показва взыскательность и придирчивость, като се отдава предпочитание на мокрому коприна, най-качествен шифону и органзе. Цялата тази красота е украсена със изискан мъниста, най-добрите камъни, фини дантели и нежнейшей тюлью.

Умелото свързване на елементи ви позволява да създадете стилните тоалети, които са толкова крехки, че изглежда като че ли те са създадени от паутинки.

загрузка...

Примеряя на себе си рокля от Ана Кембъл, неволю, ставаш крехка и нежна, като на пеперуда, която за първи път разпространение на крилете си. В края на краищата, той е създаден за да подчертае елегантноста.

Колекция

Най-вече в модели привличат вниманието на горните части на рокли, с ароматен изрези и съблазнително деколте. Това решение позволява да се подчертае крехкост девичьего stana и нежност образи на млади момичета.

Gossamer

Първото впечатление, което се случва при гледане на тази колекция, не са прехвърлими. Тя изненадва лекота и невероятна женственост, окутывающих сватбени облекла.

Изискана украса, неповторим декор, фантастична паяжина от дантела, переплетающаяся съблазнително върху раменете и гърба, което води до възхищение.

Latest Wedding

Изтъкан от нежност, увеличен лекота и украсена с женственост – това е всичко за колекция „Latest Wedding“. Самите рокли и всяка тяхна подробност, изработени ръчно.

Най-фини материи, силуети, подкупающие си идеальностью и финес, – всичко това бе ключът към успеха на тази колекция. Обмисля модел с летящими туниками, неволно переносишься в Гърция.

Forever Entwined

Anna Campbell продължава да създадете привличащи, малко магически сватбени рокли. Използва тя най-добрите тъкан. Ето защо обръчи от фина дантела тъкани очароват, а плавни линии изящно кръг на силуета на булката. Великолепие и блясък начин придават на моделите от пайеток и камъни в елече рокли.

Ана Кембъл често от един модел създава множество образи. Струва само погледнете рокля Gisell, което е за сметка на видоизмененной на облегалката и варианти с кърпа за пола, има само три вариации. Рокля Giselle Brocade може да се променя за сметка на отстегивающего струйка.

Spirit

Не по-малко елегантни модели, включени в колекция под името Spirit. В духа на тази колекция се превърна в безгрижие, лекота и женственост. Всичко това се преплита в модели и затмевало в очите на зрителя.

Във всеки подвенечном рокля присъства ръчна бродерия, която вече успя да стане визитната картичка на австрийския дизайнер. Този декор допълнително украсени с перли, който се прелива с всички цветове, и кристали от известен производител на Swarovski. Дизайнерът реши да допълни и без това прекрасно малко екипировки многослойными елементи.

Подобна нежност не присъства в рокли други модни дизайнери. Само Анна Кембъл успяват толкова умело съчетават прости елементи и получи от тях шедьоври.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén