Бельо

Сутиени големи размери Milavitsa

Сутиени големи размери Milavitsa

Сутиени големи размери Milavitsa

Правилно подбран размерът на сутиена допринася не само удобство при носене и доброто самочувствию, но и на здравето на гърдата. Особено трудно да се вземат елече за дами с голям бюст – защото често такива форми са далеч от стандарта и размера на чаши и обемът на гръдния кош често са различни комбинации.

Сутиени големи размери Milavitsa Сутиени големи размери Milavitsa

Как да се измери обемът на гърдите?

За това трябва да се сантиметровой лента. По-добре, ако измерванията ще се проведе на другия човек, защото той има по-субективна оценка.

Ако измерванията ще се извършват от себе си, което трябва да запомните е, че лентата не трябва да е силно натягиваться, да пълзи или болтыхаться. Напротив, тя трябва да бъде здраво срещу тялото си, но не доставят на дискомфорт.

Така че, трябва да направите следните измервания:

    Обемът на корпуса под гърдите на вдишване – това е и ще бъде размера на обиколката. За да се определи обиколката на гърдите се използват само с номера, кратни на 5. Например, големината на корпуса се равнява на 67, това означава, че на етикета трябва да се търси цифрата 70, а ако 78 или 82, тогава трябва да се търси цифрата 80. Обемът на гърдите на изпъкнали точки. От обема на гърдите трябва да се изважда обем на корпуса и окаже цифра, която ще определи размера на чашката, а тя, на свой ред, ще обозначаться главна латинска буква.

Разликата в 12 см обозначава категорията на чашката А, в 14 – чашка Б, в 16 – чашка C, в 18 – чашка D, в 20 – чашка Д, е на 22 – чашка F, 24 – чашка G. Върху етикета на сутиена трябва да бъде посочено наименованието на чаши и дебелина на корпуса – например, C80 или B70.

Сутиени големи размери „Milavitsa“

Беларус марка „Milavitsa“ се радва на голяма популярност сред руските и украински покупательниц. Това не е изненадващо – продуктите на тази марка се радва на високо качество, разнообразие от модели и размери, използването на естествени материали в производството на сутиени и напълно достъпни за широки слоеве от населението стойност.

Сутиени големи размери Milavitsa Сутиени големи размери Milavitsa Сутиени големи размери Milavitsa Сутиени големи размери Milavitsa Сутиени големи размери Milavitsa

Марка „Милавица“ известен също и на факта, че изготвя корсажи за голям бюст. Голяма чаша и малка дебелина на корпуса или, напротив, малка чаша и широк размер на корпуса – всяка комбинация се предлага марка за жени на различна конституцията и фигури.

Сутиени големи размери Milavitsa Сутиени големи размери Milavitsa Сутиени големи размери Milavitsa Сутиени големи размери Milavitsa

Не трябва да се колебаем да задават въпроси на консултанти и продавачи на дрехи – ако нещо не е подходяща или нещо не е ясно, само компетентни по този въпрос хората ще могат да изясни ситуацията.

Сутиени големи размери Milavitsa

Comments are Closed

Theme by Anders Norén