Бельо

Сутиен корбей

Сутиен корбей

Сутиен корбей

Има много видове сутиени, всеки от които носи в себе си определена функция, и корбей – един от тях. Какво е то и да се различава от другите модели?

Сутиен корбей Сутиен корбей Сутиен корбей

Характеристики на модела

Сутиен корбей – това е един от моделите на известната марка сутиени, Ангелика. Той представлява елече с отворена чаша, в която долната част е много по-малко на върха. Гърдите се поддържа само от дъното, и остава почти напълно отворена отгоре, при това бретельки са разположени доста далеч един от друг.

Сутиен корбей Сутиен корбей

Каква е функция на този модел? Външно той прилича на откровен балконет, защото много повече се отваря гърдите и максимално вдига я нагоре. Сутиен коробей специално предназначена за носенето на декольтированной дрехи кв. изрезки и отворени отпред облекло.

Сутиен корбей

    По-добре не го избират момичета с буйни гърди, тъй като е несигурно конструкция едва ли ще задържи луксозни форми красавици с размери D и повече. – Добре изберете целомудренный балконет, които ще красят богатството си. А ето обладательницам малък, чист гърдите коробей трябва да е точно. Той ще добави една малка част, ще създаде пикантную ложбинку и ще бъде чудесно изглеждат в открито деколте.

Сутиен корбей Сутиен корбей Сутиен корбей

Разнообразие от стилове

Стилове на такъв сутиен корбей доста много. И всеки от тях е предназначен за определен повод:

    Вариант с твърда чашка – за носенето на облекло от трико и тънък, дори полупрозрачни материали.

Сутиен корбей Сутиен корбей

    Вариант с чаша, покрита с гъста завързана материал за носенето на дрехи от плътен материал с голямо деколте.

Сутиен корбей Сутиен корбей Сутиен корбей

    Фасоны от мек трикотаж – за широки дрехи. И на такъв вариант се препоръчва за млади снажен момичета.

Сутиен корбей

    Мрежести, дантелени, прозрачни модели са предназначени за вечерни съблазнява своя любим, така и просто за усещането на собствената си красота и привлекателност.

Сутиен корбей Сутиен корбей

Трябва също да се отбележи, че цветовата гама на моделна гама е доста широка – от неутрални черно-бели нюанси до най-ярките и най-смелите, които могат да се комбинират с полупрозрачни майками и блузками. Сутиени са едноцветните или съчетават в себе си множество нюанси, с различни комбинации и рисунки – така, че всяко момиче може да изберете сутиен с вашия вкус.

Сутиен корбей Сутиен корбей Сутиен корбей

Как правилно да изберем?

Както вече беше казано, коробей не е подходящ обладательницам буйни гърди. Разбира се, има сутиени с големи размери, но те не са много удобно за момичета с голям бюст. Така че обладательницам пищните форми на по-добре да се спре своя избор на други модели.

Момичета с малки гърди също трябва внимателно да събере бюстове на този фасона. Ако искате да придадат на гърдите допълнителен обем, по-добре да изберете модел с ефект повдигащ или допълнителна поддръжка. Затова е много важно да придобият сутиен не е в интернет-магазини, а в обикновен магазин бельо, където може да перемерить любимите си модел.

Сутиен корбей Сутиен корбей Сутиен корбей Сутиен корбей

Ако планирате да носите този сутиен под дрехи с тънки лямками или отворени рамене, а също така и с рокли или блузками на едно рамо, а след това е по-добре да е модел с подвижни бретельками – практични са и не изисква допълнителни разходи.

Въпреки че специалистите препоръчват да не се запишете на бельото, защото то е в контакт с най-нежни и интимни взаимоотношения части на женското тяло. Лошото качество на материала или структура може да раздразни кожата и да причини вреда на здравето на гърдите, дори и в известна степен се деформират си.

Сутиен корбей

??Скъпо бельо може да се носи от доста време – тя запазва своя девствен вид в продължение на няколко години. Да, и кърпа в този случай, много по-приятно на допир, отколкото при сутиени ниска цена.

Сутиен корбей Сутиен корбей

Comments are Closed

Theme by Anders Norén