Стил

Стилни златни бижута, модни тенденции

Стилни златни бижута, модни тенденции

Стилни златни-това винаги е луксозно, елегантно и представително.

Всяка година в света на бижута нова мода-стилни тенденции, за да привлече вниманието на много fashionistas. Този скъпоценен метал се използва за бижута занаятчии, за да създадете различни стилни бижута от злато – обеци, пръстени, гривни, ланци, висулки, висулки, часовници и други бижута за мъже и жени.

Бижута от различни видове злато не губят актуалността си в продължение на много години, тъй като тяхното прилагане при създаването на образа-това е добър начин за изява. Те присъстват в Арсенала на двете жени и мъже.

Стилен пръстен от бяло, жълто и розово злато (снимки)

Най-големият стилни категория бижута от злато пръстени – като женски, и от мъжки пол. Всяка година м мода, внимание модата и модните критици, най-невероятните модели на бижута от благородни метали – жълто, бяло и розово злато.

Стилни пръстени от злато, представени възможности за жените от различни възрастови групи. Така, по данни на м. мода, младите дами предпочитат украса, която представлява комбинация от злато и стъкло, емайл. Жените на зряла възраст като бижута, главно, изберете стилен пръстен от бяло злато в комбинация с жълт или розов метал. Тези модели пръстени изглеждат по-луксозно и представително, подчертават висок статут на собственичката.

Младите модата метра предлагаме на модата да се носят с един пръст на няколко фини пръстени, без никакви украшения. Тези орнаменти отдават на нежни женски пръсти особен чар и още веднъж да се подчертае своята нежност и финес.

Тези тънки, стилни пръстени от злато на снимката по-долу:

загрузка...

Особено красиво и стилно изглеждат комбинация от изискани продукти, произведени от различни метали – жълто, бяло или розово. Комбинацията от тези три вида злато, вие можете да създадете ефект на невероятно модерен и луксозен пръстен „Тринити“.

Специално за нежните чупливи жени, които предпочитат романтичния стил, модни дизайнери са създали луксозни дантели пръстени с различна ширина. Според стилисти, колкото повече украса, толкова по-привлекателна изглежда на нежни женски пръсти. Дантели-модели умело украсени с различни скъпоценни и полускъпоценни камъни – сапфири, изумруди, диаманти, перли, рубини.

Тези параметри са стилни пръстени са представени в колекциите на дизайнери със световни имена:

Алекс Алексис Монро, Алексис

Алисън Лу и Каролина Bucci

Дел Гато и Diamondere

Марк От Марк Джейкъбс

Илеана Макри и Лорън Стюарт

Стилни брачни халки от бяло и жълто злато

Брачни халки от злато никога не губят значението си, се променят само модни тенденции. Ако преди няколко десетилетия младоженците в деня на сватбата поставят един на друг пръстени на пръстите на брачни халки от жълто злато, днес тези символни продукти могат да бъдат направени от всеки благородния метал. Особено популярни сред младите хора през последните години, стилни брачни халки от бяло злато или в комбинация с жълт метал. Изглежда красива и сватбени халки, която представлява комбинация от бяло злато, розово, но те са предназначени изключително за жени.

Стилни модели златни обеци

До 2017 г., стилни обеци от злато, на първо място представляват такъв модерен модел, като Каффы. Обеци-белезници – това е един от най-ярките тенденции на сезона. Те са направени под формата на скоби, така че не се изисква пункция earlobes. Експертите в света на модата препоръчват, че една жена обеци-маншети носи на едното ухо, а на второ, по тяхно мнение, по-добре се украсяват чист обеци-на карамфил.

През 2017 г. по време на показване на модни колекции бижута на модните подиуми са наблюдавани необичайни и оригинални декорации в ушите. Към тях се отнасят стилни обеци от злато, известен като „полилей“. Те представляват висящи обеци, които могат да бъдат изработени от всякакъв вид злато или комбинации от тях, и имат формата на капки или на кръст. Като правило, такива бижута, инкрустирани с камъни, може да се използва не само ценни, но и полускъпоценни и естествени материали.

Стилни обеци от жълто и бяло злато (снимки)

Не губят своите позиции и на големите украшения. Тези златни изделия могат да бъдат с камъни или без тях, често те са представени под формата на модел, който представлява комбинация от няколко вида злато. Следвайки модните тенденции, 2017, обеци могат да се носят само в едното ухо, но това бижу трябва да бъде с внушителни размери. В този случай е обеца е централен елемент в женския образ.

Огромен избор от стилни обеци, изработени от злато на тази снимка, тук са представени най-актуалните модели през 2017 г.:

Стилни обеци с големи камъни, подходящи за вечерно облекло, обаче, трябва да се разбере, че такива декорации, като хармонично, тъй като това може би ще изглежда лаконичен и дискретни костюми с минимум декор.

Сред мегамодный и стилни бижута в ушите стилисти е обявен и клипове обеци. Добри възможности, които имитират формата на ухото или модел, който прилича на опашка на комета.

Сред младите хора са станали особено популярни стилни обеци бяло злато във формата на пеперуди, цветя, насекоми, птици и животни. Особено тази мода тенденция може ясно да се види в колекциите на тези модни къщи като:

Армани

Долче&Габана

Нина Ричи

Големи, стилни златни гривни за жени

Стилни гривни от злато през 2017 г. трябва да попълни Арсенал скъпоценни бижута за всички fashionistas. Бижу, което ще бъде в състояние напълно да се подчертае елегантността и нежността на женската китката си, за да направи целия външен вид на по-нежна и женствена.

Сред най-популярните декорации на ръцете се отнасят до масови продукти. Такива големи стилни гривни за жени злато създава отчетлив контраст с фини дамски китките, които на фона на масивните бижута изглежда по-тънка. Дамски гривни през 2017 година е доста разнообразна: той може да бъде монолитна или дантелени изделия, като паяжина, бижута. Често бижута дизайнери своите изделия, инкрустирани със скъпоценни камъни, в резултат на което те изглеждат още по-скъп, луксозен и благороден.

Стилни златни гривни, с участието на внушителни размери, може да се носи на голата ръка или върху тъмни дрехи, подчертава блясъка на благороден метал и блестящи камъни.

Още една ярка модна тенденция в златни бижута е използването на животински и растителни мотиви. Невероятно стилен и красив гривна във формата на змия, която обвивает фините женски китката. Тези бижута могат да бъдат изработени в двойка с пръстен във формата на змия.

Цветя и пеперуди на гривни, които символизират идването на пролетта, те са идеални за младите романтични натурам.

Стилни висулки и верижки от злато

Висулки и медальони преди много години са били използвани само като талисмани и амулети. Тези продукти не са загубили тази функция, но освен нея висулки и колиета имат и естетическа стойност. С помощта на тези бижута, може да завърши женски образ, да го направи уникален и неповторим.

Стилна висулка от злато може да изглежда като на малък лаптоп, малък ключ или катинар, муцуната на животното или ключодържател. Последен писък На модата също са били намерени окачване в стил арт-деко, който е широко представен на модната къща „Прада“.

Като се има предвид спешността на масивни бижута, стилни бижута принадлежат на дебели вериги на шията. Те са били забелязани на модни колекции

Шанел и Прада

Уанда найлон и Ванеса Сиуърд

Том Форд

Стилен външен вид и глоба веригата, които могат да се носят по няколко нива. Повече такива бижута предпочитат млади дами от жените по-големи деца.

За любителите на сдържана декорация за врата мода M подготвени златни подкови висулка, които могат да бъдат украсени със скъпоценни и полускъпоценни камъни. Тези златни изделия отдавна са се превърнали в класика, така че те остават актуални през всеки сезон на модните.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén