маникюр

Стилен ментов маникюр: 100 снимки, идеи, нежен и освежаващ дизайн

Стилен ментов маникюр: 100 снимки, идеи, нежен и освежаващ дизайн

Трудно е да си представим по-свеж и вдъхновяващ маникюр, от сладка мента нокти. Всички нюанси на ментов – от нежни, сочни и богати нюанси лазурен и тюркоаз в този сезон, за да декорирате ноктите си.

Модерен ментов маникюр ще реша начин, да го направи по-елегантен и романтичен. Трябва да се обърне внимание, че красивите нокти изглежда по-добре на къси и средни ноктите си. Майстор също препоръчват ментов дизайн на остри нокти, но в комбинация с други нюанси на лака.

Маникюр ментов цвят 2019: особено меко и ефективно нокти

Дизайн с цвят на мента изглежда страхотно в комбинация с розово, жълто, сиво, злато, черен, шоколад, фуксия. Тези нюанси ще помогнат за разнообразяване на обикновен мента дизайн-стилни модели и промишлени дизайни.

В крайна сметка, пастелни нюанси, които включват мента, винаги изглежда на ноктите си красив и елегантен, така че реши на такава конструкция, че няма да съжалявате. Ментов цвят на действителното френски, лунен дизайн, обратната френч, омбре, дизайн на нокти с геометрия, цветове, цветови блокове, дантели и т.н.

Матиран лак за нокти в ментов цвят

Матиран дизайн във всеки цвят изглежда нежно и изящно, привличане на внимание, от уникалността им и оригиналност. Невен бархатистую на повърхността изглежда различно, отколкото на лъскава, позволява да се създаде стилен дизайн в съчетание с кристали, акрилна пудра на прах, „захар“ и т.н.

Тренд на сезона – ментов матиран маникюр с блестящи елементи. Смърч обикновен дизайн с фолио, глиттер, пайети, малки кристали. Вашият елегантен ментов дизайн на очите ще се променят, ще станат по-интересни, елегантни и изискани.

Маникюр с мента и златен лак

Ментови нюанси изглеждат страхотно с декор на златния цвят: тел, мъниста, холограма на ивици, сусальное злато, миди. Това е най-добрата комбинация за летен дизайн, така и като основа изберете ярки цветове – морска пяна, тюркоаз, цвета на морските вълни.

Изглежда оригинално ментов маникюр с геометрични фигури. Украсете 1-2 пръста напълно прави линии, триъгълници, цвят-блокове. Този дизайн се вписва перфектно в делова и спокойна атмосфера.

Ментов маникюр с черно 2019

Меки пастелни цветове, ефектно изглежда с контрастиращи тъмни нюанси. Като хармонично добавка ментов лак за нокти може да се използва черен или шоколадов цвят. Контрастните цветове са използвани за изготвяне на ивици и линии, геометрични фигури. Основен акцент в маникюре, за да служат на всички мятно-зелен, а по-тъмните нюанси ще помогнат да я направите визуално по-ярка и по-привлекателен.

Не забравяйте, френски и лунен маникюр, който изглежда страхотно в черно и комбинация от мента. Използвайте по-тъмни нюанси за изготвяне на „дупки“ и „линия на усмивката“.

Идеята ментов маникюр омбре 2019

Ментов наклон маникюр е много мек. Този избор на дизайн чупливи романтичните натури, които не искате да акцентирате прекалено много внимание на ноктите си. Ментов омбре маникюр-това е най-добрия вариант за пролетта и лятото на дизайна.

Като допълнение ментов цвят, използвайте бели нюанси, наситени цветове от зелен лак за нокти. Професионални майстори се препоръчва да се направи отклонение само на няколко ноктите, а останалите покриване на монохромен мента покритие.

Стилен ментов маникюр с дизайн 2019

Стилен за нокти изкуство рядко може да мине без чертежи и оригинален интериор. Ръка, така и стига да рисувам ноктите, макар и малки модели: линии, петна от злато или розово или лак, за да се създаде красив декор, под формата на сложни композиции с помощта на акрилен прах, теплопровода тъмни нюанси, цветове и т.н.

Най-популярни сред момичета на тема – цветя – изглежда страхотно в комбинация с всички ментови нюанси. Лесен начин да рисувате цветя на ноктите – представляват абстрактни модели в бял цвят. За създаване на по-сложни конструкции използвайте готови етикети или листове. Фокус цвят 1-2 пръста на капак подлакътник матиран или гланциран ментов лак.

На мента фона изглежда дантелени мотиви. Тук можете да използвате всяка техника за нанасяне на изображение. Да вземе да рисувате с филигранни мотиви черен, шоколад, розов или бял. Ако дантела ще бъде черен, и ментов оттенък трябва да бъде с тъмен цвят, например, тъмно-зелено, Мурена. Под ярък интериор изберете меки и светли нюанси мятно – розово, ярко тюркоазено, небето-тюркоаз.

Зимна ментов маникюр с гел-лак през 2019 г.

Светло ментови нюанси, които придават на зимните модели. Важното е украса на зимния дизайн мента ще акрил в еднакви пясък или бял цвят. Вижте как леко и топло Нова година изглежда дизайн мента с „вязаным“ модел.

Стилен ментов маникюр с кристали 2019

Ментови нюанси, Въпреки ярка палитра в непрекъснат спектакъл рядко изглеждат интересно и привлекателно. А ако се украсяват тази конструкция и блещукащите кристали, тя веднага се превръща в сложен и елегантен нокти.

Ментов маникюр с кристали и камъни в различни форми, размери и атрактивни нюанси изглежда дори през нощта, ако той е съчетан с роклята. Професионални майстори препоръчват акцент с кристали ярко ментов нюанси, като дизайн, елегантност и финес.

Много красиво изглежда ментов кристали вечерна рокля в зелен цвят, затова не се притеснявайте, следвайте тези нокти за сватба, абитуриентски бал, рожден ден или друг празник.

Стилна снимка-селекция от идеи ментов маникюр

Ние предлагаме фото-колекция от оригинални нокти, които ще ви вдъхнови да създадете свой собствен дизайн в ментов цвят.

Ментови нюанси се съчетават с ежедневни, делови и официални изображения. Важно е да се избере най-подходящия декор, украсете ноктите кристали, геометрични фигури, пайети, дантели и други модели ментов оттенък показа себе си в целия си блясък.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén