маникюр

Стилен маникюр: дизайн на ноктите в бежови тонове

Стилен маникюр: дизайн на ноктите в бежови тонове

Вероятно всички ще се съгласят, че маникюр е неразделна част от женски образ. Във всеки случай, и без такава, на пръв поглед незначителни детайли е невъзможно да изглежда на 100%. В днешния свят, без красивия маникюр не може без.

Независимо от това, къде се намирате: в кафенето, по време на работа на важно събитие, ръце-това е вашата визитна картичка.

Стилен маникюр: дизайн на ноктите в бежови тоновеПсихолози са провели изследвания, които показват, че формата на ноктите, цвят и модел може да се определи характера си.

Към днешна дата, много популярен дизайн на ноктите, изпълнен в бежови цветове. Основните причини за този на търсенето са следните:

    визуално удължава пръстите;естествеността (този маникюр изглежда много спретнато, ухоженно и възможно най-близо до естествения цвят на нокътната плочка);гъвкавост (бежови тонове в дизайна на нокти е подходящ за всеки, заедно и събитие). Този маникюр ще изглежда страхотно на дамах всяка възраст.

Правилната подготовка на ноктите за маникюр

Някои жени са заблудени, като се има предвид, че за маникюр-това е просто покритие с лак и шарките. Много е важно правилно да се подготвят за нокти към него.

Стилен маникюр: дизайн на ноктите в бежови тоновеЗа да направите перфектен маникюр, ще имате нужда от качествени инструменти.

Интересен факт! Първи маникюр започна да прави още по-преди 5000 години. Всяка седмица роби, лекувани с ръце на фараона с помощта на специални инструменти. Разбира се, оттогава мина много време и те са много променен.

Стилен маникюр: дизайн на ноктите в бежови тоновеНесесер всяка жена трябва да има такива инструменти и средства:

Клещи за премахване на кожичките. Не забравяйте, че използването на този инструмент внимателно, тъй като той много добре наточен. Много внимателно се режат кожичките, тъй като лесно операция себе си.Острието. Ако не е против да се режат кожичките, да се използва този инструмент. В този случай просто нужда от малък тласък, за да кутикула към края на нокътя. Като цяло острие, изработен от метал, но при желание, може да се замени с портокалова пръчка.Пила за нокти. Вероятно всяка представителки на прекрасния пол са запознати с този инструмент. Използвайте пилку за нокти, вие лесно ще можете да промените формата на ноктите и отполируйте нокътната плоча.Нокторезачки. Те са необходими, за да се премахне излишно дължина на ноктите.Средство за премахване на лак за нокти. Преди да можете да покриете ноктите с лак, трябва да се отървете от стария покритие.

Като цяло този списък, можете да лесно да се подготви ноктите за маникюр. Стилен маникюр: дизайн на ноктите в бежови тонове

Важно е да се помни! Преди да използвате средства трябва задължително дезинфекция на тях.

След като всички необходими инструменти са подготвени, е време да се премине към следващия етап – обработка на ноктите:

Внимателно измийте ръцете си с вода и сапун и ги подсушете с кърпа. Ако ноктите са останали стари повърхности, трябва да се изтрие. Вземете памучен тампон и се потапя в течност за премахване на лака. След това избършете всеки нокът.Коригира формата на нокътя и му дължина.Премахване на кожичките. Първо трябва да се разпредели на зоната на кожичките масло праскова и задръжте в продължение на няколко минути. След това го премахнете с помощта на пинсета.Направете ванночку за ръце. Това ще помогне на овлажняват кожата и отпуснете ръцете. Банята може с етерични масла и морска сол.Нанесете на ръцете на крем и масаж на ги с кръгови движения. Благодаря

Избор на възможности за цвят

При избора на цвят покритие, трябва да се вземат предвид цвета на кожата. За бледа кожа и пастелни персиковых цветове.

Важно е да изберете правилния нюанс на бежов лак за нокти. Че да не сгреши, да се съсредоточи върху своя tsvetotip.

Ако сте собственик на светла кожа, а след това обърнете внимание на бежово, бледо оранжев или бял цвят в дизайна на нокти. Също така идеален френски маникюр.

За тен на кожата са подходящи топлите нюанси на кафявото.

Как да изберете сенките в зависимост от събитието

Ако отидете на събитие, непременно обърнете внимание на цвят лак. Тя трябва да е хармонично се допълват вашия имидж.

Стилен маникюр: дизайн на ноктите в бежови тоновеВажно е правилно да изберете цвета на лака за нокти в зависимост от събитието. Добър маникюр ще си имидж и да привлече вниманието към ръцете.

Нюанси на лек бежов цвят е идеален за вечерта начин. Не е задължително да се боя цвят се съчетава с цвета на облеклото. Изглежда много впечатляващо, когато той резонира с цвета на червилото.

Търся универсален вариант? Обърнете внимание на тъмните цветове. Например, бежово-кафяв лак ще се съсредоточи в ръцете си. Също така той отговарят на всяко облекло.

Дизайн на ноктите в спокойна, дискретна и хармоничен бежови цветове, подходящи за събития, които не завършват в средата на нощта. Дават им предимство само в случаите, когато празникът завършва вечерта. Стилен маникюр: дизайн на ноктите в бежови тонове

Ако искате визуално да удължат ноктите, тогава предпочитам розово-бежово, кафяво, перлено цвят.

Класика, която никога не излиза от мода френски маникюр в цвят бежово палитра. Този вариант е прост, но в същото време стилен. Тя е идеална за всеки случай.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén