Стил

Стилен дизайн нокти омбре (50 снимки) — Новости и цветове 2017

Стилен дизайн нокти омбре (50 снимки) — Новости и цветове 2017

Функция градиентной техника е да плавном мъгляв преминаване от един цвят към друг лак

Истински тренд на сезона – дизайн на ноктите, омбре, снимка на която се нарежда на първите станицы на лъскавите списания. Всяка модерна момиче, держащая ръката си на пулса на модата, трябва да знае предимствата на техника и начини за нейното самостоятелно изпълнение.

Омбре на ноктите си винаги изглежда интересно и ярко За плавен наклон на прехода на цветове е важно да се използват подобни нюанси, а за екстремно омбре, цветове лак могат силно да се различават

Омбре може да се изпълнява само в някои ногятх

Функция градиентной техника е да плавном мъгляв преминаване от един цвят лак на друг. Разтягане на тонове по-рано провежда с помощта на четката, но това е доста дълга и досадна работа, и предприемчиви майстор маникюр са изобретили нов начин за нанасяне на лак: обикновена гъба.

Сред вида на техниката омбре отделят глиттерный наклон, когато основното корицата правят упражнения блестящ лак и оригинален френски маникюр.

Вертикално омбре Зашеметяващ преминаване от черно към изумрудному

Видове наклон маникюр

Най-простата форма на наклон маникюр, който е в състояние да изпълни дори от начинаещи – преход на цветове от нокътя към ногтю. Това ще отнеме пет лакове една цветова гама, но в различни нюанси. Трябва да се прилага на всеки отделен ноктите последователно от тъмно към светло. Например, тъмно-зелено, тюркоаз, аквамарин, смарагд, маслина. След нанасяне на лакове, те трябва да покриват закрепителем за удължаване на срока за маникюр и ефект на гланц.

Страхотна лилава омбре в комбинация с други техники за маникюр

Преход от светло кафяв до тъмен Най-омбре оказва се на дълги нокти

По-сложен вариант на маникюр, включва комбинация от няколко цвята на едно ногте, припомня палитра от нюанси. Може да се използва като сходни тонове, така и контрастни.

Глиттерный градиент ви позволява да създавате оригинални образи. Може да се ползва четка, а не с гъба за удобство и скоростта на нанасяне. Той е разделен на:

  оцветяване в основата; нанасяне на върховете; техника с цветен ефект.

Техника на изпълнение на маникюр, омбре няколко. За удобство на лъки да се маже с четка Или да използват гъба

Многоцветен наклон дава възможност да се покаже въображение. Стречинг лакове възможно от един цвят или на цяла палитра. Важното е, да се бои са една текстура: непрозрачни и кремообразные.

Разлика между градиентным маникюр и омбре в броя на нанесените цветове. Първият вариант предполага смесването на две сенки, докато втората включва пет тонове.

Съвет! Нокти винаги трябва да бъде добре поддържан. Облупившийся лак на мобилността изглежда грозно и създава отрицателен образ на обладательницам.

Дъга: стъпка по стъпка ръководство

Преди пускането на нокти, трябва да се подготви. В края на краищата, красотата на маникюр, зависи не само от цвета на нокътната плочка, но и от ухоженности ръце.

Разлика между градиентным маникюр и омбре в броя на нанесените цветове. Първият вариант предполага смесването на две сенки, докато втората включва пет тонове Техниката омбре перфектно се съчетава както с цветни нокти, така и с други рисунки Преход от бяло до ярко-розов фон, той

За да се подготви за нокти, трябва да:

  книпсером и пила за нокти придават ноктите с желаната дължина и форма; бафом за шлайфане на обработват нокътната пластина и краищата на печата; премахване на кожичките, след омекване на кожата в ванночке с топла вода; след изсъхване се прилага върху ноктите основно покритие.

Има няколко начина за нанасяне на лакове в техниката омбре, в зависимост от вида на маникюр.

Глиттер в основата на ноктите извършват само след изготвянето на всеки цвят лак на ноктите. След изсушаване, лак с пайети обилно се нанася на четката и едра капка се третира зоната около кожичките. След това цветът се разпространяват в основата, повтаряйки формата на линии. Блестящ слой се простират в продължение на 3-4 мм нагоре така, че към средата на нокътя, той е изчезнал. Грапавост глиттерного лак крият под гланцово топ.

Глиттерное омбре с цветен акцент е идеална за стилни ярки момичета След нанасяне на базов цвят, друг лак прорисовывают върха или основата на фин гъба

Глиттер на върховете на ноктите по-различен от предишния начин на нанасянето на лак на края на нокътя и стречинг отгоре надолу. Основата е свободен. Предимство на техниката е, че се удължава срока на живот на маникюр. Благодарение на уплътняване глиттером върховете, лак дълго време не скалывается.

Глиттерное омбре с цветен акцент е идеална за стилни ярки момичета. След нанасяне на базов цвят, друг лак прорисовывают върха или основата на фин гъба. Я, потопена в лака и почти не докосва ноктите, в цвета. Глиттером се лекуват с нокът, след като изсъхне. Трябва да се опитаме да не се излиза извън границите на цветен субстрат.

Класическата техника на изпълнение на омбре на ноктите се извършва по схемата:

  Върху кожата се закрепва слой на лентата за защита. Ноктите боядисани избрания от любимия си цвят. Ароматните малки движения на фолио от край до край един на друг нанасят различни цветове лакове. Техният брой може да достигне до пет парчета. Важното е, че дължината на ноктите съвпадна с височина на слоя на наклон. Гъба притиснати към нанесен на слоеве и бавни движения преминете нагоре за размазване на преходи между цветовете. Вбивая гъба, нанасят градиент една-две действия. Нивото на смазване определят себе си по желание. След изсъхване на лакове, повърхността се третира с прозрачен топовым покритие. Премахване на самозалепваща се лента.

Най-популярният дизайн за ноктите през 2017 наречено дъга

Най-популярният дизайн за ноктите през 2017 така наречената дъга. Свързвайки в едно маникюре синьо, розово и жълто, ленти рисуват както хоризонтално, така и вертикално. Диагонал изглежда най-оригинално.

Съвет! За увеличаване на цветовия контраст, луфа или подходящи трябва да се намокри преди да разпратите лакове.

Модни вее

2017 година минава под знака на Огнения петел, така че стилисти препоръчват това да не се пренебрегва и да изберете ярки сочни цветове не само за дрехите, но и за маникюр. Сред актуални съвети могат да бъдат идентифицирани основните тенденции на годината:

  Романтична натурам стилисти препоръчват да се обърне внимание на лакове в пастелни нюанси. Те подчертават женствеността и са подходящи за всички, без изключение. Идеален стил натурэль.

2017 година минава под знака на Огнения петел, така че стилисти препоръчват това да не се пренебрегва и да изберете ярки сочни цветове не само за дрехите, но и за маникюр Максимално естествената форма на ноктите преобладава пред триъгълни или прекалено дълги плочи Романтична натурам стилисти препоръчват да се обърне внимание на лакове в пастелни нюанси

  Максимално естествената форма на ноктите преобладава пред триъгълни или прекалено дълги плочи. Къси в основата на ноктите и непривлекателни. На тях техниката омбре изглежда грозно и дори смешно. Особено, ако се използва повече от два цвята едновременно. Модерни през този сезон прозрачно покритие не е подходящ обладательницам омбре. Техника закрашивает повърхност напълно. Този сезон остава в тенденция всички любими френч. Неговата гъвкавост позволява да се използва всеки ден за всички дейности. Френски маникюр в стил омбре привлича внимание с оригиналност, блясък и стил. Лунен маникюр, с наклон по-добре да се направи в салона, за да не изглеждаше нелепо. Година на Огнената маймуна не се изисква, за да лак е с цвета на облеклото или аксесоари. Той може да бъде отделен цветен акцент, подчеркивающим индивидуалност обладательницы. От особено значение гланц и матовость. Дизайн на фън шуй предполага съсредоточаване върху един нокът в основата на безименния пръст. Може да направите целия маникюр за техниката омбре и маркирайте в друг цвят, този пръст или да го украсяват кристали.

Дизайн на фън шуй предполага съсредоточаване върху един нокът в основата на безименния пръст на Обратното обмре — от тъмно към светло Градиентное оцветяване на някои нокти

  Всеки нокът с различен цвят – стилно решение за летния период. Бране на различни нюанси на един цвят, и выкрасив ги ноктите по ред, момичета стават представители на по-модни тенденции. Впечатляващо прилича на комбинация от различни стилове на пръстите на едната ръка. Например, омбре, лунен маникюр, фън шуй и рамката, заедно изглеждат необичайно и интересно. Идеален за необикновени личности.

Дизайн на ноктите, омбре, снимка джаджи, които заемат главните страници на лъскавите списания, зависи не само от избраните цветове за маникюр, но и от формата на ноктите.

Най-популярната в този сезон – овал. Миндалевая изглежда добре на дълги нокти и се намира на второ място по популярност. Нататък избират овално-квадратна вид и мек квадрат. За окосена ноктите, големите производители и износители, стилетах препоръчва забрави до 2017.

Синьото омбре Нежни пастелни нюанси Омбре в цветовете на дъвка

Съвет! Да, визуално да направят ноктите по-дълъг, тъмен лак, лекувани с основата на плаката, а светлите краища.

Комбинация от омбре и френча

Класически френски плътно зае водеща позиция в света на модата в продължение на няколко години. Все пак модата е изобретил няколко начина, как да го реша, да направите оригинален и стилен. Техниката омбре – един от подходящите методи за днес.

Идеално гладка линия усмивки оказва се, далеч не всички в домашни условия. Сега може да забравите за дълга упорита работа върху нокът. За модерен маникюр е необходимо:

  прозрачен лак, пастелни цветове; гъст бял лак; закрепитель или максимална покритие; гъба с малки пяна или подходящи; самозалепваща се лента, вазелин или мазен крем; фолио или палитра.

Идеално гладка линия усмивки във френския маникюре оказва се, далеч не всички в домашни условия. На помощ идва техниката омбре Френч-омбре с пайети Френч-омбре с ярки съвети

Самозалепваща се лента, предназначена не за провеждане на равна линия, както по-рано. Му се нарязват на малки парченца и клеят около ноктите, за да предпази епидермиса от боядисване. На ноктите, равномерно се нанася на няколко слоя пастельного лак. След пълното му изсъхване на фолио дебели движения се нанася бял лак и обратно назад към него пастелно.

Гъба притиснати към нокътната плоча и внимателно прехвърляне на 2-3 мм, за да зацапвам чужбина. Наклон вбивают внимателни движения, така че бяла е на върха. Ако силно натискане на гъба, тя поглъща в себе си боя. Така че трябва да действаме ароматно плавни движения.

След пълно изсъхване на лак отгоре се нанася закрепляющий хоросан. Ако се комбинира с френчем, можете да използвате глиттер. Самозалепваща се лента се отстранява от кожата.

Плавно преминаване от цвят на цвят ще ви помогне да направите обикновена гъба Нежно градиентный преход Светъл вариант на една и съща техника

Модерен дизайн нокти френч омбре, снимка дизайнерски творби потвърждават това, изглежда нежно и красиво. Експерименти с палитра са добре дошли.

Съвет! Прозрачен лак като база за нанасяне добавя маникюру сексапил и сила на духа.

Гел-лак, типсы или акрил: какъв материал да изберем

Ако изберете дизайн на ноктите омбре гел-лак, снимка с маникюр ще бъде подобен на ултрамодерни снимки след посещение на скъп салон за красота. Това се дължи на факта, че гел-лак добавя блясък на нокътната плоча, цветовете изглеждат ярки и наситени.

Омбре с помощта на гел-лакове Вертикално омбре безименни пръсти Светъл омбре с пайети Всеки нокът с различен цвят

Ако да избират между различни начини на оцветяване, по-добре да се предпочитат гел-лаку. Той е устойчив, запазва свеж вид до три седмици, не се нуждае от честа корекция.

Гел подходящ за момичета, които обичат прозрачен маникюр, но желаят да следват модата. В този вариант може да се долната част на нокътя не са боядисани, а цветно покритие да се направи в горната част на нокътната плочка.

Вертикално омбре опъне на всички пръсти с Матирано покритие. Омбре от тъмно към светло Овална форма нокти — най-добрият вариант в тази година Боровинките маникюр

За създаване на омбре на ноктите с гел-лак нужда от помощни материали:

  мека и твърда пилочки; детайли баба; ултравиолетова лампа, за да изсъхне; найлонова четка под №0, която ще размие границите цвята; клечки за зъби, тиксо, за подходящи и фолио.

От основните материали трябва да се получи дегидратором, бескислотным праймером, основни и гланцово покритие, лакове 2-5 цвята преминаващи сенки и кърпички за обмакивания четка.

Съвет! Вечер празничен маникюр превъзходно изглежда с пайети. Идеален маникюр с глистером или декорация кристали.

Модни ментови нюанси на Ивици омбре: от тъмно към светло и обратно Отлични цветове за зимен маникюр

По време на самостоятелно изпълнение на маникюр, трябва да се обърне внимание на няколко нюанса, които могат да развалят външния вид на ноктите:

  Оригиналната техника омбре привлича погледи на околните, така че трябва да бъде изпълнена перфектно. Всички дефекти по-добре веднага се променям. Не трябва да разчита на техника, непосредствено преди събитие, където трябва да се покаже. За първи път тя едва ли ще се окаже добра. Шапките могат да оставят разводите, а гъба грапавини. Така че първо трябва няколко пъти да тренирате и да изберете най-удобния за вас метод на оцветяване. Почистване на кожата около ноктите играе важна роля, тъй като разтворителят може да навреди на фигура. Ивици гел, които са останали на ногте, може да унищожи градиент от двете страни, ако той все още не е достатъчно суха. За да се намали размера на корекцията за нокти, професионални майстори за маникюр оставят основата на нокътната плочка прозрачна. Така ще бъде дискретно наново поникналите на повърхността.

Оригиналната техника омбре привлича погледи на околните, така че трябва да бъде изпълнена перфектно. Всички дефекти по-добре веднага се променям , Не трябва да разчита на техника, непосредствено преди събитие, където трябва да се покаже. За първи път тя едва ли ще се окаже идеална Ако не се направи красиво омбре в ноктите за първи път, това не е страшно и е абсолютно нормално. След 3-4 проби и опити в домашни условия ще успее да изпълни техниката не е по-лошо, отколкото в салона за красота, и за Всички комбинация от червено и черно

Съвет! Четката трябва често се избърсва със салфетка, за да се цвят за да не стане мътна и неопрятным.

Ако не се направи красиво омбре в ноктите за първи път, това не е страшно и е абсолютно нормално. След 3-4 проби и опити в домашни условия ще успее да изпълни техниката не е по-лошо, отколкото в салона за красота.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén