Стил

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017

Модерен дизайн на ноктите е различна яркост и многообразието от възможности

Момичета, които желаят да изпълни дизайн на ноктите, съвременни идеи и новости интересуват на първо място. И тук има много промени, чипове и тънкостите, които ще ви помогнат за създаване на актуален и стилен маникюр 2017.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Нежен и стилен дизайн на маникюр, Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Комбинация от цветно френча и на флорални мотиви

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Графични рисунки са на мода

Основна тема на

В дизайна на нокти сезон 2017 модерен е темата на природата и на всичко естествено. Като покрития са актуални възможности с имитация на естествен камък-мрамор. Като рисунки – снимки, животни, птици. Добре дошли експерименти с цветовете, но, естествено, дизайнът трябва да изглежда ненатрапчиво и привлекателно.

Дължина също е естествена, т.е. обладательницам на къси нокти, които не могат да отращивать дълги нокти заради характеристики на работата, сезон 2017 може да бъде тенденция. Да събор на къси нокти, по-рядко, те по-практично, за тях е по-лесно да се грижи, така че тази мода ще се хареса на много момичета.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Нежен маникюр с блестящ покритие Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017като покрития са актуални възможности с имитация на естествен камък, мрамор, Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Дължина също е естествена, т.е. обладательницам на къси нокти, които не могат да отращивать дълги нокти заради характеристики на работата, сезон 2017 може да бъде в тенденция

Покритие

Дизайн на ноктите 2017 предполага използването на двата вида покрития: матово и гланцирана. Както и преди, първият по-често се използва за дълги коготков, втората – за кратко. А ето фаза на популярност сред тях са различни. Ако матирано покритие превърна в марка 2015 г. (но остава актуална и през 2017 г.), а след това гланц ноктите – това е тренд на този сезон.

Сезонност — този фактор все по-неясно. Разбира се, за зимата и лятото има традиционни мотиви (снежинки и цветя, съответно), но дизайнерите днес се опитват да предлагат универсални решения.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017

Дизайн на ноктите 2017 предполага използването на двата вида покрития: матово и гланцирана Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017, Както и преди, първият по-често се използва за дълги коготков, втората – за кратки Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Сезонност — този фактор все по-неясно. Разбира се, за зимата и лятото има традиционни мотиви (снежинки и цветя, съответно), но дизайнерите днес се опитват да предлагат цялостни решения

Рисунки: изготвя сърцето ми

Тук, за разлика от покрития, имаше ясен обръщане в противоположната посока. Ако преди от значение са разбираеми и логичные рисунки, сега на мода абстрактно изкуство с витиеватыми линии и причудливи модели. Не може да се каже, че е минус, защото клирънс под формата на цветни геометрични фигури прави ноктите по-изразителна.

Друга тенденция – дърдорене. Пъстри мотиви са особено търсени през лятото и есента, когато природата ни дарява красота разноцветья, но и през зимата дърдорене ще бъдат популярни, затопляне на неговата топлина и яркост.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Ако преди от значение са разбираеми и логичные рисунки, сега на мода абстрактно изкуство с витиеватыми линии и причудливи модели Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Клирънс под формата на цветни геометрични фигури прави ноктите по-изразителна Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Тема любов неиссякаема и нийл-арта

Триъгълници – логична тенденция на сезона, като се има предвид, че в дизайна на нокти 2017 популярни къси нокти, а триъгълни форми на визуално съдържащите ноктите.

Съвет! За оформяне на нокти 2017 можете да използвате аппликационный маникюр, например, снимка на спортисти или обитатели на дивата природа.

Основните цветове

Монотонното класически цветове сега не са в тенденция, скърцат сезон (продиктованный модата на нестандартни рисунки) – heap цветове и кръстовища. Въпреки това не може да се нарече такъв дизайн наляпистым, например, в замяна ярко червено се използват нежно лилаво, червено, лилаво цвят. А черен, този стилен и приличен, днес по-често се използва само като допълнителен елемент.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017В дизайна на нокти 2017 припомни, сив цвят Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017, на Необичайно искрящо покритие, безименен пръст е декориран под змия Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Червен лак остава модерен вече дълги години

В дизайна на нокти 2017 търсенето сив цвят. Може да изглежда, че това е скучно мотив, но при правилното му съчетание с други цветове, както и използването на необичайни рисунки този цвят ще даде ноктите на необходимата оригиналност, защото не всеки решава да направи ноктите по цвят.

Друг нестандартен и неочевидный цвят – червено-лилаво. Цветове вампирской тема, интересно жени и страст. Дори обичайната декорация на нокти в червено-лилав лак ще акцентират върху себе си внимание. А повече нежност могат да се дадат, ако да използвате този цвят за създаване на френски нийл арт.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Друг нестандартен и неочевидный цвят – червено-лилаво. Цветове вампирской тема, интересно жени и страст Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Фантазия сини нокти Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Смарагд ноктите си с черен интериор

Съвет! При избора на маникюр необходимо да се помни за ухоженности пальчиков. Ако ръката е рошава, и най-впечатляващ е на снимката маникюр ще изглежда слабо, дори повече – за сметка на яркостта привлече вниманието към неухоженным ръцете.

Как да се украсяват дизайн нокти

Всичко е толкова популярен кристали, но сега тяхната роля в дизайна на ноктите е по-смислен – камъчета са част от цялостната композиция. Дизайнерите твърдят, че сега не може да се използва една форма на кристали до всички събития – за всеки случай трябва да изберете специален вид бижута.

Като заместител на стразам да украсяват ноктите с лак с шиммером или лента за маникюр в цвят „металик“.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Всичко е толкова популярен кристали, но сега тяхната роля в дизайна на ноктите е по-смислен – камъчета са част от цялостната композиция

Форма

В сезон 2017 форма на ноктите може да бъде разнообразна:

  Заоблен. Дизайнерски модни 2017 демонстрира, че такива нокти днес са много в търсенето, което несъмнено ще се хареса на любителите на естествеността. Квадратна с овални върховете. Формата е от значение за ноктите дизайн 2017. При това в коготках изглеждат чудесно нестандартни цветови решения, като например, сребристи мотиви на ярък фон. Миндалевидная. Постепенно излиза от мода, но много от тях все още го използват за своите дизайнерски изследвания.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Квадратна с овални с върха на форма от значение за ноктите на дизайна на тази година, Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Дизайнерски и модни 2017 демонстрира, че заоблени нокти днес са много в търсенето, което несъмнено ще се хареса на любителите на естествеността Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Миндалевидная формата постепенно излиза от мода, но много от тях все още го използват за своите дизайнерски изследвания

Френски маникюр

Почитателите на френски маникюр в сезон 2017 могат да се възползват от следните препоръки:

  Дизайн трябва да бъде умерено студен (използваните цветове трябва да се различава с 1-2 тона); В горещо време е добре дошъл да използва по-наситена цветова гама, а не на един пръст, както и на всички; В модата също и на френски нийл-арт формата на вълнообразни или триъгълна усмивки; Друго популярно за дизайн на ноктите 2017 – color-blocking, в който хармонично да се смесват различни цветове.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Такава френч подходящ за специални партита Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Дизайн трябва да бъде умерено студен (използваните цветове трябва да се различава с 1-2 тона) Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017В модата също и на френски нийл-арт формата на вълнообразни или триъгълна усмивки

Съвет! При създаването на френча максимална дължина на ноктите от пръстите – 4 мм. И е препоръчително изобщо да изрежете стърчащи коготок, за придаване на по-естествен вид.

Лунен маникюр

Да бъдеш последен писък на модата в продължение на няколко сезона, този вид нийл-арта се превърна почти в класика. През 2017 лунен маникюр в търсенето, както и преди.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Да бъдеш последен писък на модата в продължение на няколко сезона, лунен маникюр се превърна вече в почти класическа музика Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017е Основна характеристика на така наречените маникюр Dior – служба внимание на база на нокътната плочка, където се създава организация, за разлика от останалата част на нокътя

Основна характеристика на така наречените маникюр Dior – служба внимание на база на нокътната плочка, където се създава организация, за разлика от останалата част на нокътя. Има три разновидности на лунния маникюр:

  с обслужващи форма на усмивка; с вдлъбната форма на усмивка; с необичайна форма на усмивка.

Дизайн скоч-лента

Писък на модата в дизайна на нокти 2017 се счита за „шарени“ маникюр, направен с помощта на скоч-лента. Линията може да създаде паралелни или асиметрични, с различни цветове и различна дебелина на каквото и да било, и всичко, което полосато.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Писък на модата в дизайна на нокти 2017 се счита за „шарени“ маникюр, направен с помощта на скоч-лента Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Линии могат да се създават паралелни или асиметрични, с различни цветове и различна дебелина на каквото и да било, и всичко, което полосато Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Черно-бели вертикални ивици

Популярни цветови комбинации за раиран нийл арт:

  бяло и черно; черно и сребристо (златен); всеки наситен с мотив, с бял или черен; три цвята: два цвята – ярки и контрастни, трети – пастельного оттенък; всички цветове на морето — сини и зелени мотиви, както и бяло. Дизайн с участието на знамена на страни.

Дизайн с слайдерами

Плъзгачи – това са малки стикери, които са приложени към ногтю. Тяхното достойнство е, че те не развалят структурата на нокътя, не го правят по-тънки, така че може да се прилага достатъчно дълго време (по същество, докато не сотрется фигура).

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Плъзгачи – това са малки стикери, които са приложени към ногтю Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Им предимство е, че те не развалят структурата на нокътя, не го правят по-тънки, така че може да се прилага достатъчно дълго време (по същество, докато не сотрется фигура) Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Качествено обзаведени ноктите изглеждат много естествено, толкова много, че плъзгачи използват дори и мъжете

Нанесете плъзгачи усложнения, а при определена умение да се разграничат маникюр направен в салон, от дом „заготовки“ практически е невъзможно.

Качествено обзаведени ноктите изглеждат много естествено, толкова много, че плъзгачи използват дори и мъжете. И още, преди използването на етикети с нокти по избор почистване на стар лак палто покритие.

Има следните видове на тази видове маникюр:

  Модел от плътна структура. За използване на подходящи за всяка база. Атрактивно изглежда заедно с френчем или светъл лак, допълнена с пайети или кристали. Чудесен вариант за създаване на акцент върху едно ногте – може да се направи на него изискан фигура. Модел без основното покритие. Слайдър се нанася на чисто нокътната пластина: тя е покрита основен лак, след това се инсталира стикер и се обработва закрепителем. Слайдер трябва да се засилят, така че по стените не са останали пропуски. Модел за прозрачна основа. На светъл фон ще направи фигурата по-ясни. Има много форми и цветове на този плъзгача, така че можете да експериментирате с дизайн.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Грахът е много популярен през този сезон Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Стилен и нежен маникюр Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Страхотен наситен цвят лак Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Син маникюр с графичен дизайн

Гел-лак

Основното предимство на гел-лак – лекота на нанасяне, благодарение на които да извърши дизайн на ноктите, можете в домашни условия. При подходящи грижи средство се задържа в продължение на 2-3 седмици.

При използване на гел-лакове достъпна за абсолютно всеки дизайн. Важното е да се спазват правилата за техника на работа с материала.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Основното предимство на гел-лак – лекота на нанасяне, благодарение на които да извърши дизайн на ноктите, можете в домашни условия Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017При правилно се грижи средство се задържа в продължение на 2-3 седмици Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017При използване на гел-лакове достъпна за абсолютно всеки дизайн. Важното е да се спазват правилата за работа с материали

Характеристики на използването на гел лак:

  Преди процедурата трябва да се извърши обезмасляване на ноктите, Нанесете лака трябва тънки слоя, за да го качествено высыхал се Изисква не се допуска затекания средства на кожата и кожичките

За изпълнение на процедурата изисква следните атрибути: база (или основа), гел-лак избрания от вас цветове, специален закрепитель на лаковой основа.

За нанасяне на гел-лак на ноктите, изпълнете следните стъпки:

  Подгответе ноктите – придайте им необходимата форма и дължина (подаде далеч естествен нокът не се изисква); Лечение на повърхността на ноктите, използвайте за това антибактериално средство; Нанесете основа. Подсушете нокти с помощта на ултравиолетова лампа (в продължение на 10-60 секунди).

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Подгответе ноктите – придайте им необходимата форма и дължина Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Покритие се суши с помощта на UV-лампа Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017На последния етап се прилага закрепитель и запечатывается им задника на ноктите

  Нанесете гел-лак в рамките на 2-3 слоя, като извършва полимеризацию след всеки шев в продължение на 2 минути. Лечение на ноктите закрепителем, че той е качествено запечатани задника плочи; и още веднъж направете полимеризацию; Премахване на лепкав слой с помощта на спонжа и специални средства.

Космически нийл-арт

В дизайна на нокти 2017 традиционно популярна космическа тема. Такова оформяне веднага се откроява, при това говори за вас като за притягательном, но загадочном човека (а е загадка – това е нещо, което искам да обяснявам, нали?). Основните цветове – син и червен, се използват и пайети. Оформяне обикновено се извършва под формата на мъглявината, макар и да могат да прилагат и други варианти.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017В дизайна на нокти 2017 традиционно популярна космическа тема Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Е клирънс веднага се откроява, при това говори за вас като за притягательном, но загадочном човека Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017, Основните цветове – син и червен, се използват и пайети

Съвет! За по-голяма привлекателност маникюр трябва да се съчетае с избрания от вас стил.

Пясък маникюр

Този вид нийл-арта не е като всички, но това не означава, че той выбивается от тази тенденция. За изграждане на пясъчна оформяне се прилагат малки частици, подобни на песъчинки. Цвят на прах може да бъде най-разнообразна.

Друго име декор – акварел на маникюр, тъй като мотиви, образовани петна, плавно преминават от една в друга. Не е най-популярният вариант, но точно по избор – за необикновени личности.

Термолак

Покритие променя цвета си при промяна на температурата на въздуха. Необичаен вариант е и много модерен. Повече удари не са случайни насрещно движещите се, а тези, с които работите или си взаимодействат в рамките на деня: тогава имате един цвят лак, а след това друга. Не всеки знае за термолаке изобщо, а тук такива метаморфози.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Термолак променя цвета си при промяна на температурата на въздуха Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Леко френч традиционно се използват за маникюр булката Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Маникюр в морски стил

Декорация, стилен и оригинален, а мъжете, които търсят маникюр, разбират, че му носителка е истинска и модата и е с нестандартен начин на мислене.

Маникюр и здраве

Качествен маникюр – това е не само използването на добри лакове и професионално нанасяне, а също така и здравето. За ръце трябва да се грижи, попълване на организма с витамини (калций включително) – това ще даде ногтю здравословен вид.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017За ръце трябва да се грижи, попълване на организма с витамини (калций включително) – това ще даде ногтю здравословен вид

Просто погледнете снимката дизайн нокти 2017, със сигурност сред тях има такива, където се вижда неухоженные пръсти, с нездравословен начин на цвета на кожата. Освен това се забелязва дори по-рано от красотата на маникюр. В такива ръце маникюр ще бъде просто непривлекателен.

Съвет! Направи маникюр на най-слабите и чупливи нокти не се препоръчват, от това те могат само повредиться; възможно е и появата на заболявания.

Стилен дизайн на ноктите (50 снимки) — Модерните идеи и новости индустрия 2017Нийл-арт 2016 – това е яркост, но не наляпистые цветове

Модерен дизайн нокти предполага използването на нови и традиционни методи за оформяне. Нийл-арт 2017 – това е яркост, но не наляпистые цветове; естествеността, но използването на абстракции. Това е ежедневието на маникюр, по-малко отнасящи се за сезона, но внимателен към детайла.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén