Рокли

Спортни рокли

Спортни рокли

Спортни рокли

Дизайнерите са готови на всичко, за да изненада най-претенциозния модата и да им предложат уникална дрехи. Сега все повече оценявам удобството, което непременно трябва да се комбинира с красота и практичност. Такива качества притежават спортни рокли, които и ще бъдат посветени на тази статия.

Спортни рокли

Характеристики

Удобство. По-удобни дрехи от спортни рокли, просто още не са дошли. И въпросът тук не е само в свободните фасонах, но и в използването на естествени материи с нежни фактурами. Те позволяват на кожата да диша и притежават великолепни органолептични характеристики характеристики.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Просто приятелка и ясни линии. Тези характеристики също са отговорни за комфорт, който трябва да изпитват носителка на спортни рокли. Свободен приятелка задължително трябва да се комбинира с лека приталенностью. Дизайнерите успяват да придават спортен платьям нотки на сексуалността, соблазнительности и яркост. Тези качества се крият зад чрез умело избор на цветове, кратък обкова, уникална тапицерия. На спортни рокли могат да присъстват джобове, всички гънки, декоративни елементи, прорез и други дреболии.

Спортни рокли

Широките вариации в цветовете. Няма единни правила за избор на цветове за спортни рокли, но най-голяма популярност се ползват естествени цветове и техните нюанси. Тук се отнася зелено и бяло, кафяво и сиво, както и цвят каки.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

На кого отива?

Спортна рокля изглежда най-благоприятно, заедно с поддържана, годни тялото, умерено лошо слънчево изгаряне и мускулесто. Носителка този начин ще изглежда максимално хармонично във всеки спортен рокля.

Спортни рокли

Дължина

Спортни рокли изглеждат чудесно с всяка дължина.

Къса

Ние сме свикнали с по къс спортен платьям, в които играят тенисистки. За тях е характерна ниска талия, полите, в гънките или под формата на трапец. Такива екземпляри могат да се намерят в колекции спортни марки. Макар че всички те са сходни помежду си, но все пак разликите в фасонах и резултати са налице.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Дълги

За пролетта и лятото на много момичета предпочитат да не избират панталони, спортни и дълги рокли. В тях се усеща лекота, свобода и комфорт. Дизайнерите работят активно върху създаването данни на облекло, въвеждане на свят универсални дълги модели, които можете да използвате за всеки повод.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Модни фасоны и модели

Доскоро спортни рокли на различни скучни образи и монотонни фасонами. Съвременни модели драстично се различават от своите предшественици. За всяка фигура може без труд да се намери подходящ вариант.

Спортни рокли

Рокля-риза, рокля-поло

Фасоны са совмещением женски и мъжки стил. По-голямата част от моделите е яка и пухкава пола.

Модата на подобни съоръжения се появява през 20-те години. Съвременните модели са претърпели фундаментални промени, които са се докоснали горната част на облекло (без приятелка, дълбоки деколтета, възможно е липсата на яка) и поли (широки или преки, свободни).

Спортни рокли

Рокля-риза ще бъде добре тънък момичета и пълен с дами. Свободен приятелка може да скрие пълнотата и някои недостатъци на фигурата.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Рокля-риза

Да се носят данни модел трябва да притежава идеалната фигура. Има много причини за това, да се облича спортно рокля-жилетка.

Комбинацията на подобно облекло с кедами или леки босоножками ще послужи като добър вариант за извършване на разходки, пътувания или пазаруване.

Спортни рокли

Ще Оставим рокля, разменим, широки обувки с шипове, добавяме няколко аксесоари – ще получим първоначалното вечерния образ.

Спортни рокли

Рокля-сарафан

Спортен вариант на такова облекло може да има бретельки или живеете без тях. Често тези съоръжения са създадени от джинса – резултатът е практично, удобно рокля, за която е лесно да се грижи. Освен деним възможности разпространени трикотажни sundresses, както и модели от плат.

Не излиза от мода морски стил, който изглежда добре в спортни рокли-сарафанах. Този костюм не забравяйте да вземете със себе си на морски отдих.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Сафари

Научите подобно спортно рокля може да бъде по-голям брой джобове. Ако преди такова облекло е създаден за археолози и известните пътешественици, сега всяка модата желаят да придобият такива рокля.

Спортни рокли

Асортимент от налични модели включва не само на къси варианти – дълги и са в ограничено. Предпочитани са пясъчни нюанси.

Спортна рокля в стил сафари за сметка на изключителни размери могат да се махаме грациозна и пълни момичета. Най-доброто, което притежава вашата фигура ще подчертае, а най-лошото – надеждно е скрито.

Спортни рокли

С джобове

Наличието на джобове в спортни рокли не пречи да им се романтичными и женствени. Пъстри и лаконичен, обикновена и с богата расцветкой, но задължително с джобове, които могат да бъдат външни, скрити или декоративни. Малко усилия от ваша страна и в гардероба ви задължително ще се появи атрактивна рокля.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Добри модели са влезли в колекцията на Виктория Бекъм. Освен джобове в рокли са налице високи и много стилни яка.

Спортни рокли

С принтом и стаи

Без значение колко привлекателни са обикновена рокля, но все пак модел на райета, грах, клетка, с модели етнически характер и орнаменти са интересни и необичайни. Популярна украса стомана буквата и регистрационни щампи.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

С качулка

Няма по-популярната спортна рокля, отколкото на рокля с качулка. Варианти има не просто много, дори много повече:

    с деколте; затворена горна част; с оголенными рамене, с дълги ръкави; с дълъг подолом цели намаляване; със странични цепки.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Задължително е единственият елемент – качулка. И дори той може да бъде представен в няколко варианта.

Спортни рокли

Такива съоръжения са популярни дори сред холивудските звезди. Да вземем за Кайли Миноуг, която вярва в спортни рокли с качулка, стилни, удобни, свободни. Качулка изпълнява не само естетическа роля – той може да ви спаси от по невнимание поднявшегося на вятъра или лятна дождика. Дори и за хладните есенни се създават спортни рокли, вярно възли.

Спортни рокли

Трикотажни

Сърцето модата покори трикотажни спортни рокли, които могат да имат всякаква дължина, ниска талия, интересни вариации относително високото, пола плисе, сенници, щори, расклешенный или обтягивающий вариант. Спортно трикотажное рокля няма да бъде подскакивать, мяться и откриване на недостатъци на фигурата.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

За пълни

Спортни рокли големи размери, се открояват тънка ивица, която при умело се справя е в състояние да скрие излишни килограми върху талията на момичето. Добри варианти са представени в колекцията на Майкъл корс.

Подобни съоръжения със сигурност си заслужава да се допълват шарфиками, сака, жакетами – образ, от това само ще спечели.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Къде се носи?

Спортно облекло и спортна зала – за неща, които обикновено са несъвместими. Въпреки че има и изключения. Рокли спортен стил те притежават гъвкавост. Правилно подбрани модел ще ви помогне да формират образ не само за разходка или на плажа, но и гала вечер или корпоративен лук. Извинение трябва да определи подходящ стил и цветово изпълнение за спортни рокли. Ако правилно победи начин със спортен рокля, а след това може да се постигне дори на прилично възможности за повишаването на работа.

Спортни рокли Спортни рокли

Разходка

За летни вечери, можете спокойно да изберете приталенные модели на строг намаляване.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Триумф

Дълго приталенное рокля с изразителен деколте – във всички времена, като добър вариант за посещение на тържества. Спортни варианти не са изключение.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Плаж

Спортни екипировки, създадени от въздушни тъкани, лесно могат да се използват за повишаването на плажа

Спортни рокли

Нощен клуб

За предизвикване на дансинга ще се нуждаят не само от красивите дрехи, но и най-удобни. Тук уникално печелят спортни рокли.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

На среща

Най-успешният вариант ще бъде черна, дълга, малко приталенная модел, който ще добави ви сексуалност и скроет нещо, което не е повод за гордост. Не забравяйте и за аксесоарите, които трябва да бъдат стилни и хармонични.

Спортни рокли

В офиса

Дрес-код, което позволява да се носят дълги рокли, служи като добър повод за облачения в спортно облекло. Можете да изберете, например, рокля в стил сафари.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Цвят и плат

Избор на цветове за създаване на спортни рокли е насочена към естествените нюанси. Това могат да бъдат сиви, бежови, бели, пясъчни, сини, кафяви нюанси. Не преминават от дизайнери и цвят каки.

В новия сезон много дизайнери са включени в техните спортни рокли на хармонично съчетание на цветни цветя.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Тъкани са практични, добре подлежащи на пране, не мнущиеся, с добри показатели за вентилация. Тези характеристики има трико с различна дебелина, велур, памучни тъкани, дънки, вълнени и кожени материали, сукно, шотландка, плащевка, туид.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Марки

Адидас

Такава богата колекция от спортни рокли, с която разполага марка Адидас, не може да се похвали с повече нито една компания. Къси модели често имат вид на сарафанов или ризи.

Презрамки комбинират с неравности във формата на борцовки в областта на гърба. Къса пола имат гънки или плътно към тялото.

Занижени талия и скрит книга въже обработват вместо колан – често срещан елемент в спортни рокли, който се използва от дизайнерите на компанията „Адидас“.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Едни от най-успешните модели стомана рокли с качулки. Дългите модели са представени като приталенных сарафанов или рокли с отворен гръб в черно-бели варианти. Компания „Адидас“ дава предпочитание на качествен трикотажу, но дънки и се среща в много колекции.

Спортни рокли

„Найки“

Спортни рокли от фирмата „Найки“ с подходящи са не само за спорт и прекарване на свободното време.

Спортни рокли

За разходки, срещи, дори за работа и гала вечери – за всяка ситуация, може да вземете подходящо спортно облекло. Фирмата „Найки“ воплотила в техните модели много модели и цветове.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Голяма част от рокли има презрамки, макар и закрити рамене и къс ръкав също са намерили въплъщение в рокли от „Найки“. Обикновена, спортни ивици, контрастни решения, модерни щампи – всичко това присъства в колекциите на модна спортна марка.

Спортни рокли

Аксесоари

Към спортните рокли са подходящи различни шапки. Те не са непременно трябва да има спортен стил – освен кепи и футбол потници, бейзболни шапки, може да вземете плетени шапка или чанта широкополую шапка.

Спортни рокли Спортни рокли

Що се отнася до аксесоарите, то тогава те също могат да присъстват в диетата лек начин – всички видове ремъци, кушаки и други аксесоари, които се различават удобството и практичността.

Избора на обувки трябва да се обърне особено внимание, тъй като именно тя може да се превърне в крайъгълен камък в процеса на формиране на изображението. Сравнително маратонки отношението на експерти неясни – някои ги смятат за прекалено груби, а вторите – подходящият вариант за спортни рокли.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Изборът остава за вас. А ето и леки сандали от естествена кожа на платформа, ниска плоска подметка, или с малко каблучком в никакъв случай служат като добър вариант за комбиниране с всички спортни рокли. Чрез шнурове и тъкат също може да се разглежда като успешна добавка.

Спортни рокли Спортни рокли Спортни рокли

Обладательницам бизнес възможности за спортни рокли трябва да получите чифт обувки-лодочек и не твърде вычурных босоножек с каблучком. В последно време все по-често се срещат комбинации от спортни рокли с гетрами или чорапи.

Спортни рокли

Comments are Closed

Theme by Anders Norén