Стил

Спортни обувки: как се чувствате комфортно и да остане стилен?

Спортни обувки: как се чувствате комфортно и да остане стилен?

Много жени напълно забравят за комфорт, когато съм на още един чифт обувки. Желание да остане елегантен, толкова голяма, че слабият пол жертват здравето си в името на стила. В тази статия ще ви разкажа за спортни обувки и как да ги използвате, за да бъде модерен.

Предимства спортни сандали

Всяко момиче оценява удобство и практичност, затова е толкова важно да направите всичко насрочените дела за целия ден, а понякога и се налага да пътуват на почивка, а не на качеството на обувки. Спортни сандали или сандали-обувки, която се състои от две части: ходила и ленти, които са прикрепени към него, в този модел, без токчета. Нека да разгледаме предимствата на спортни сандали струва ли си ги купувате?

    Спортни сандали, гъста, дебела подметка, която е подходяща за различна обстановка, лесно и безопасно да се движат, можете да не се притеснявате за случайно се блъсне с крака си, въпреки, че точността не забравяме, а някои модели имат ортопедическую на ходилото, и този факт поражда още повече нивото на комфорт; тази обувки дава възможност на правилната циркулация на въздух, спиране на дишането; как трябва да бъдат проектирани разположението на ремъците, почти няма риск баста на крака, но, отново, всичко зависи от вашата точност; Обувки за спорт, изработени от качествени материали, които не се страхуват от водата и устойчив на абразивно износване; широк асортимент, който можете да намерите сандали на всеки цвят и различни материали; като цяло, спортни сандали не предизвиква алергии.

Най-новата мода спортни сандали

През този сезон дизайнерите са подготвили оригинални модели спортни сандали, които са подобни на класически, най-вероятно само едно име. Да, за да ги изпълни, като се използват качествени материали и грижа за комфорта на вашите крака, но особеност на тези сандали е, че те имат платформа. Този модел изглежда по-женствена и с негова помощ могат да се създават не само спортен вид. В раздел спортни сандали на платформа дамски можете да носите леки летни рокли, ефирни поли, дънки, гамаши и панталонки и топ в плътен цвят или светло свитшот, модерна hoody или яке. На снимката по-долу са представени модели на последните новости на сезона.

С какво се носят спортни сандали?

Сандали се асоциира с нещо нежна, женствена и лятото, така че много момичета първоначално изненадан, че спортни сандали. Под което те могат да се носят и като остане стилен? Наистина, на пръв поглед изглежда, че тези обувки е напълно противоречат на основната цел – украсяват картината. Но дизайнерите имат свои идеи по въпроса, защото ако сандали, любимите си обувки на жените, защо да не направим най-удобни, практични и стилни? Защото, спомнете си, когато дойде време за дълги и активни разходки. Под такива обувки могат да се носят спортен костюм, гамаши и шорти, за да добавите към образа на оригиналната тениска с модерен принтом или обикновена бяла тениска. Много привлекателен образ се получава, ако съчетаете шорти кафяв или каки, маслинено-зелен топ на спагети презрамки спортни сандали, изработени от естествена кожа. Изображението е подходящ за открити спортни и ежедневни разходки с приятели. И сандали могат да се комбинират с джинсовыми къси панталони, които имат ресни и дънки с прорези в скута си, като добавите лук големи туника и спортни часовници-гривни. Ако се спрете на модел на платформата, той може да бъде в съчетание с рокля от прозрачен плат и малка раница.

загрузка...

Грижи спортни сандали

Както се оказа, спортни сандали, има много предимства, но има и друга – лесни за поддръжка. Като такъв, а по-скоро липсата му. В зависимост от това от какъв материал е направена обувки, вие трябва да изберете подходящите методи за почистване. Кожени сандали просто избършете с влажна кърпа всеки път, когато той дойде вкъщи с разходки и няколко пъти седмично си трие кола маска. Ядат обувки, изработени от велур, която всъщност намалява качеството на тези цървули, тогава трябва да се направи специални средства за грижа за велур. Те не трябва да се измие с директен налягане на водата, достатъчно, за да изчисти специална гъба. Сандали, изработени от плътна тъкан, не прихотливы грижи, те могат да се мият, почистват, при това не за бране на специални почистващи средства.

Известните марки, произвеждащи спортни сандали

Днес на пазара има много модели от различни производители, цените са доста различни, всичко зависи от качеството и популярността на глупости. В тази статия ние ще обсъдим само на тези марки спортни обувки, които са наистина качествени продукти.

Экко, Коламбия, „Найки“, марка Адидас се произвежда огромно количество практически сандали от естествена кожа и подметка от полиуретан. Сред тяхната гама включва обувки като неутрални цветове, така и на наситени ярки нюанси.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén