Стил

снимка на най-модерните скъсани дънки през 2018 г.

снимка на най-модерните скъсани дънки през 2018 г.

В гардероба на всяка дами, независимо от неговия стил, предпочитания в облеклото, не, да, и чифт дънкови панталони. И със сигурност някои от тях ще се окажат в един от най-модерните възможности – с дупки и ожулвания.

стил и живот.

През 2018 г., модата на скъсаните дънки-това не е изненадващо. Ето защо, в нашия следващия преглед, ние няма да се опише характеристиките на този модел, но така също намирам за интересно изглеждат с окъсани дънки, нека да разгледаме някои типични грешки със своя „дизайн“, и отбелязване на вектор по-нататъшното развитие на модни тенденции през 2018 година.

Промяна на „класиката“: модни скъсани дънки за жени 2018

Дънки, като правило, това е класика street-стайла, скъсани дънки-това са модерна интерпретация на класиката. Аз мисля, че те започнаха своя поход само на мода сега? Погрешно. Джинси с дупки на мода е въведена в края на 60-те – 70-те години на миналия век хипи. В продължение на дълго време се носят, малко мръсни дънки е един от основните атрибути на това неформално движение.

arabio.

Нов кръг от интереси в скъсани дънки в края на 80-те-началото на 90-те години на ХХ век с нарастването на популярността на рок-културата. В продажба не са били, така или иначе, в постсъветското пространство, и на младите хора да създадат свой собствен моден вариант дънки. За това те безмилостно „капка“ в белина или оцет, късане, нарязани, втрива на ренде сирене и модерен атрибут.

стархит.

загрузка...

Бляскава нула спре „mandoliny“ реклама. Но това не е за дълго. В края на нула на улиците отново започнаха да се появяват скъсани дънки. Това депутатите отдавна са се превърнали тенденция холивудски актьори. Но ако сте били на мястото между полетата на дънки е въпрос на „творчески“, това сега е на мода версия на дънкови панталони стартира в „индустрия“ резба. И скъсаните дънки може да се отговори не само в колекциите на марки дрехи мас-маркета, но за прожекцията на висшата мода.

Михаил.

Интересни

Ако през хх век дънки са се превърнали в символ на бунт и протест, в XXI век това е само мода част от облеклото и нищо повече. Дори дизайнери от световноизвестни да се намери място за тях в своите колекции. Освен това, за да оправдае прекалено висока стойност на авторските права „парцали“, при производството на скъсани дънки от висшата мода започна да се прилага ръчен труд. Дизайнерите предлагат различни Размера на дупките, ожулвания и разрошен парцели – всички в тандем с декоративни прострочкой, вериги и кристали. Обаче, да направят това всеки може, дори без специално образование, така че няма нужда да плащат повече за дънки, които някой умело се разделиха.

Бегъл поглед към хората около нас, за да се разбере, че скъсани дънки няма да отдават своите лидерски позиции – разликата е само модели дънки, но изтъркан „декор“ остава. Дупки украсяват дънки, класически cut, скинни, бойфренды, скъсяване на панталони и т.н. има нови варианти на дънки, които външния вид, са длъжни да скъсани декор – това са дънки с болтающейся крак и скъсани дънки с дантела. Снимки на тези и други варианти на мода, ние ще разгледаме по-късно в хода на нашето модно преглед.

Момичета в скъсани дънки: най-често срещаните грешки (снимка)

Въпреки факта, че модната индустрия произвежда няколко възможности за скъсаните джинси, те не винаги отговарят на изискванията на модерните жени, и много момичета се създаде изтъркан „декор“. Това не е забранено, и дори там, където това изглежда интересно, но в „дизайн страст“ юную дама, за да извърши някаква голяма грешка, защо модерен образ смешно оригинален декор. Нека да разгледаме най-често срещаните грешки:

  Много тесни хоризонтални цепки в прилепнали дънки в областта на бедрата. Това, разбира се, изглежда впечатляващо, но… само докато си стоят. След като направите стъпка или седнете през тесен отвор, ще „падне“ на тепетата. И това не е застрахован, дори и слаби хора. Ефект от излишните килограми гарантирана. Как да бъде? За да изберете по-широк модел, или да се правят малки вертикални разрези.

modaname.

  Симетрична порязвания. Няма нищо по-нелепого и без миризма дори, тъй като това не е парадоксално да звучи по отношение на скъсани дънки и небрежно. Без значение Как ще се опитахме, но в изкуствено стареене дънки, че не достигнете идеалната симетрия, и отговарят на условията за това изглежда смешно. Напротив, асимметрично да се рециклират паранести придават образ на някакъв шик. Сравни снимки на момичета в скъсани дънки със симетричен и несимметричным локация „декор“.

ohfashion.

ohfashion.

ohfashion.

  Друга грешка, която много хора правят-това е създаване на обичайните фуги и отвори, без „стареене“. Модни скъсани дънки-това е, преди всичко, тези дънки, където дупки „формира“, поради тяхната „естествена“ износване в резултат на разреждане и постоянното триене. Просто нарязани дънки изглеждат малко странно.

pipkis.

ohfashion.

Скъсани дънки дамски през 2018 г.: снимка

След като приключва с грешка в създаването на главен атрибут на нашия преглед, се пристъпи към разглеждане на модерни варианти скъсани дънки 2018 за момичета и снимка към него.

  Основния тренд на сезона 2018 – totaldenimlook (Hi 90-те години!). Той отново е от значение, така че не се страхувайте да експериментирате! Скъсани дънки всеки стил в ансамбъл с дънкови ризи и сака, и дори същия цвят и текстура, изглежда много стилно.

modagid.

modagid.

лайвинтернет.

  Още един хит на сезона – цветни, черно-бели скъсани дънки – всичко, което е било популярно през 90-те се завръща, но вече на ново ниво на модата четене. Сега необичайни цветове дънки допълнени ожулвания, ако вие или в шкафа при по-възрастни роднини останаха подобни панталони, не се колебайте да ги вземете, но не забравяйте, че те трябва да бъдат доста „възраст“ – да се добави ефект на амортизираната изглежда им под формата на дупки и scuffs. Моля, обърнете внимание на снимка 2018 скъсани дънки в необичайни цветове, които предлагат дизайнерите.

lookastic.

styledim.

pinstake.

  Най-неочакван вариант скъсани дънки в този сезон-скъсани дънки с дантела. Отлична комбинация от брутальности и блясък изглежда свежо и доста интересно. Но основното му предимство – практичност, особено в студено време на годината. Ефект „дантела дупки“ за да се постигне много лесно, тайната се крие в фактурные чорапогащи. Доста облечи под скъсаните дънки с дантела или имитация на дантела чорапогащник или гамаши, и модерна версия на готови ку-ку сам коленете и други части на тялото, погледа се открива други странни завързана модел. Не ви ли се струва, че това е завръщането в 90-те с техните модата в светли чорапи и чорапогащи с модели?

Космо.

fotodomiks.

  Настоящия моден сезон ни даде още един модерен вариант скъсани дънки с влажни дънки или дори с много изолирана крак. Не забравяйте, всички тези от 90-те години всички дами изтръгнат дънки до коляното или дори по-високи? Да, тази тенденция всички от едно и също място. Само сега за предпочитане дължина малко над глезена или средата на прасците.

ми-вип-мода.

Космо.

Ами, както виждате, модата е циклична и създаване на нови идеи, тя черпи вдъхновение от предишните, вече няколко забравени в продължение на десетилетия.

Мода 2018: скъсани дънки (снимка)

Продължаваме с темата за цикличность мода е да се отбележи, че днес дънки-това не просто е масово явление стритстайл, дънки, и скъсани изглеждат страхотно с офис боя (ако разбира се няма строг дрес-код), те могат да отидат на училище, в института, за романтична среща и дори на почивка. Това е достатъчно, за да създаде образ, и ще изглеждате стилно и хармонично.

modaname.

Отиваш на среща? Предпочитам класически дънки или скинни. Романтична лека суитчър, лек шал, ярки аксесоари и задължително фиксиране на всички е идеален ансамбъл, който ще направи незабравимо впечатление на вашия уговорено.

ohfashion.

ohfashion.

ohfashion.

За бизнес срещи и лесно за работа е подходящ всеки модел на дънки, важното е да не се прекалява с „декор“. – Малко дупки и scuffs на малък площад. Добавете сако, палто или сако, обувки-лодка, и начин на бизнес, а най-важното е стилна дама е готов.

ohfashion.

ohfashion.

ohfashion.

Важно

Експерименти с „интериор“ на скъсани дънки е само за млади момичета с идеалната фигура. Те могат да изберат за себе си и огромни дупки и много съкращения. Възрастни жени по-добре да се ограничи малки дупки, или съвети на тях, и разбира се те трябва да са малки по размер.

Аз мисля, че скъсани дънки-много Худышек? Напразно. Обърнете внимание на снимка дамски дънки с дупки. Изглежда много хармонично. Важното е да не се прекалява с размера на дупката, тъй като, например, често могат да се срещнат в Ким Geri. Но малки порязвания и дупките изглежда страхотно.

modaname.

vplate.

magazinbabochek.

Е, и, разбира се, скъсани дънки са подходящи за ежедневието. И всичко това, защото при тях няма никакви ограничения за създаването на ансамбъла. Можете да ги носите със затворени обувки и отворени.

Космо.

modaname.

ohfashion.

Огромни шипове или удобни маратонки, а може дори да е груб Платформа – всичко това действа.

ohfashion.

ohfashion.

Топ бизнес яке или палто оверсайз – възможни експерименти. Същите дънки в друг ансамбъл ще звучи по нов начин.

mylitta.

Космо.

ohfashion.

За да обобщим, можем да кажем, че дънки с елементи на проблемни се изостри толкова, възможността, че обикновените дънки са само неизискан.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén