Стил

Сандали На Майкъл Корс

Сандали На Майкъл Корс

Сандали На Майкъл Корс

История на марката

36 – точно за толкова много години има световно известна марка. През 1981 г. Майкъл Corse пуска първата си колекция от дрехи, която веднага попада в известни американски магазини. Купувачите обръщат внимание на качествени, стилни и модерни неща. Скоро към Майкъл дойде световна слава.

Сандали На Майкъл Корс

Всички дрехи и обувки, разработена от Майкъл Корсом, проста и лаконичная, но нищо не уступающая по своята функционалност и красота ярка рокля. Сега бутици Майкъл корс има във всеки голям метрополис, брой купувачи нараства с всяка изминала година.

Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс

Следващ етап на творчеството на дизайнера – работа в Селин. Постигане не дръзнах да чакаме: Corse напълно се преобразува продукти на етикета и дава нов живот. След като работи няколко години в Селин, талантлив моден дизайнер разбира, че е готов за свободното плуване, и през 2000 година отваря първия си фирмен магазин в модната столица на света-Ню-Йорк.

Продуктовата гама на Майкъл корс продължава да се разширява, да работят обувные линия, аксесоари, чанти и парфюми, по-късно се появяват мъжките колекции.

Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс

Модели босоножек

Марка Michael Kors – това е гаранция за качество, удобство и стил. Дизайнер годишно произвежда широка гама от обувки, където може да се намери един чифт за всеки сезон. Говорим за босоножках – актуални летни обувки.

Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс

Сандали на танкетке. Танкетка в модели на Майкъл Корса има редица предимства:

    комфорт; разпределение на натоварването на целия крак; танкетка прави визуално краката по-дълги, а по-тънък силует; удобна блок; разнообразие от материали танкетки и стъпалата на: корк, джутовое влакна, каучук; разнообразна цветова гама, от най-различни до неутрални нюанси; танкетка подходящ за всеки начин; са идеални за дълги разходки.

Сандали На Майкъл Корс

Сандали на висок ток – за светски и за вечерни излизания. Те се съчетават с всякакви нарядами: коктейльными или дълги рокли, панталони, поли, за по-демократичного начин – с дънки. Цвят обувки по-приглушени и традиционните за този вид дейности: черни, сребристи, златни.

Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс

Сандали на равна подметка за фен на дълги разходки из града. Няма нито една обикновения модел, всички украсени с необичайни елементи – панделки, обков, катарами, ярки щампи ще удари дори и на най-взискателния купувач.

Сандали На Майкъл Корс

С какво се носи?

Летни сандали – обувки универсална, а ако е от марка Michael Kors, още стилна и качествена. Стилисти, не ограничават модата при комбиниране на босоножек и облекло, те се носят на плажа, на разходка, на парти, на кино, на кафе и на работа.

Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс

Гладиатори остават лидери в продължение на последните годишни сезони. Те ще оценят разглезен модницам, голям брой ленти, разнообразие от цветове и отлично качество няма да оставят безразличен нито едно момиче. Сандали-за ролята на държавата или на равна подметка и къси шорти. Плажен начин за страстен лятото, лек и палав. Изглеждат добре тениски, тениски с прикольными рисунки и лети туники. Аксесоари са разрешени всички – масивно или обратното доброто, обемна чанта, шапка, шапка;

Сандали На Майкъл Корс

На парти. Коктейл обтягивающее мини-рокля и черни сандали в шеметна висок ток – голямо внимание на силната половина на човечеството осигурено;

Сандали На Майкъл Корс

За работа. Строга рокля или пола, панталон и сандали на танкетке ще изглежда кратко, но по този начин се осигурява комфорт на крака в продължение на целия ден.

Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс

Сандали на Майкъл корс, ще стане чудесен придобиване, което ще продължи и ще се радват не един летен сезон.

Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс Сандали На Майкъл Корс

Comments are Closed

Theme by Anders Norén