Босоножки Michael Kors

История на марката

36 – точно за толкова много години има световно известна марка. През 1981 г. Майкъл Corse пуска първата си колекция от дрехи, която веднага попада в известни американски магазини. Купувачите обръщат внимание на качествени, стилни и модерни неща. Скоро към Майкъл дойде световна слава.

Босоножки Michael Kors

Всички дрехи и обувки, разработена от Майкъл Корсом, проста и лаконичная, но нищо не уступающая по своята функционалност и красота ярка рокля. Сега бутици Майкъл корс има във всеки голям метрополис, брой купувачи нараства с всяка изминала година.

Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors

Следващ етап на творчеството на дизайнера – работа в Селин. Постигане не дръзнах да чакаме: Corse напълно се преобразува продукти на етикета и дава нов живот. След като работи няколко години в Селин, талантлив моден дизайнер разбира, че е готов за свободното плуване, и през 2000 година отваря първия си фирмен магазин в модната столица на света-Ню-Йорк.

Продуктовата гама на Майкъл корс продължава да се разширява, да работят обувные линия, аксесоари, чанти и парфюми, по-късно се появяват мъжките колекции.

Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors

Модели босоножек

Марка Michael Kors – това е гаранция за качество, удобство и стил. Дизайнер годишно произвежда широка гама от обувки, където може да се намери един чифт за всеки сезон. Говорим за босоножках – актуални летни обувки.

Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors

Сандали на танкетке. Танкетка в модели на Майкъл Корса има редица предимства:

    комфорт; разпределение на натоварването на целия крак; танкетка прави визуално краката по-дълги, а по-тънък силует; удобна блок; разнообразие от материали танкетки и стъпалата на: корк, джутовое влакна, каучук; разнообразна цветова гама, от най-различни до неутрални нюанси; танкетка подходящ за всеки начин; са идеални за дълги разходки.

Босоножки Michael Kors

Сандали на висок ток – за светски и за вечерни излизания. Те се съчетават с всякакви нарядами: коктейльными или дълги рокли, панталони, поли, за по-демократичного начин – с дънки. Цвят обувки по-приглушени и традиционните за този вид дейности: черни, сребристи, златни.

Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors

Сандали на равна подметка за фен на дълги разходки из града. Няма нито една обикновения модел, всички украсени с необичайни елементи – панделки, обков, катарами, ярки щампи ще удари дори и на най-взискателния купувач.

Босоножки Michael Kors

С какво се носи?

Летни сандали – обувки универсална, а ако е от марка Michael Kors, още стилна и качествена. Стилисти, не ограничават модата при комбиниране на босоножек и облекло, те се носят на плажа, на разходка, на парти, на кино, на кафе и на работа.

Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors

Гладиатори остават лидери в продължение на последните годишни сезони. Те ще оценят разглезен модницам, голям брой ленти, разнообразие от цветове и отлично качество няма да оставят безразличен нито едно момиче. Сандали-за ролята на държавата или на равна подметка и къси шорти. Плажен начин за страстен лятото, лек и палав. Изглеждат добре тениски, тениски с прикольными рисунки и лети туники. Аксесоари са разрешени всички – масивно или обратното доброто, обемна чанта, шапка, шапка;

Босоножки Michael Kors

На парти. Коктейл обтягивающее мини-рокля и черни сандали в шеметна висок ток – голямо внимание на силната половина на човечеството осигурено;

Босоножки Michael Kors

За работа. Строга рокля или пола, панталон и сандали на танкетке ще изглежда кратко, но по този начин се осигурява комфорт на крака в продължение на целия ден.

Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors

Сандали на Майкъл корс, ще стане чудесен придобиване, което ще продължи и ще се радват не един летен сезон.

Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors Босоножки Michael Kors