Стил

С какво започва комфорт – идеи за дизайн на един малък коридор, тенденции 2018

С какво започва комфорт – идеи за дизайн на един малък коридор, тенденции 2018

Всеки иска, че всяка стая в къщата е била красива и уютна. Антре, с която започва всяко жилище, което трябва да се моля на всички членове на семейството след работния ден, и радостта се появява в различни случаи в хотела. Има постоянни възможности за организиране на коридора и функции, които се считат за тенденциите в модата от различни периоди. През 2018 година има редица нюанси, които могат да направят всяка коридора по-оригинална и модерна.

Дизайн на един малък коридор в апартамент: мебели, тапети, цвят

Основните принципи на проектиране на коридора, през това време се смята за прилична комбинация от лекота и комфорт. Бросающаяся в очите лукс и ярки мотиви отстъпват на заден план, давайки място минимализму и ясни геометрични форми.

Най-често, антрета в апартаменти и частни домове са малки и с неправилна форма. За качеството, правилното осветление и трябва да се грижи отделно. През 2018 основните характеристики на тези стаи ще бъдат:
• Добре подбрани материали и декорация. Най-траен вариант за декорация на пода се счита за керамични плочки. Не по-малко популярен е балатум, представени в голямо разнообразие от цветове и модели. Стени дизайн от най-предпочитаните варианти се превърне в декоративна мазилка, течен тапет.
• Успешните цветови решения. Класически бял цвят-това е знак за чистота и чистота, и дори да се разшири визуално пространството. Свежест и топлина, е в състояние да обгърне възможности за отсядане в бежово коридорите. Жълта зона ще бъде изпълнен с енергия, и сиви нюанси тенденция ще сертификат за комфорт и стабилност.
• Разположен мебели. Всички елементи на залата трябва да бъдат не само визуално атрактивни, но и да бъде много функционална. Идеалният вариант ще бъде вграден в шкаф, който може да побере необходимото количество дрехи и обувки.

Ограниченията на пространство, липса на прозоречните отвори, на различни малки предмети – всички тези параметри предполагат наличието на качествени, самостоятелно осветление. Изправяне на грим, прическа, или просто преценявам своя собствен път, всеки член на семейството ще иска да видите всички детайли. По този начин, в допълнение към няколко лампи на тавана или на стената, различни източници на светлина могат да бъдат разположени в близост до огледалото.

загрузка...

Модерен интериор за всеки вкус: Изберете стил за един малък коридор

Исторически, коридорите на апартаментите са с компактен, не са твърде удобни помещения, които могат да се превърнат в уютна стая, само благодарение на слаженным действия на собствениците на жилища и дизайнери. Първи от улицата в зала, жителите трябва да се чувстват чувство на облекчение и гости, за да се насладите на атмосферата.

Така трябва да бъде в състояние да работят продуктивно над интериорен дизайн, която трябва да бъде стилна, удобна, практична. През 2018 година синонимичная фраза „фэшн хол“ ще бъде:
1. Въведение непобедим идеите на минимализма.
2. Наличието на slr и замръзналите повърхности.
3. Вграден съхранение на обувки, дрехи, аксесоари..
4. Визуално разширява пространството методи.
5. Светлина, ярки цветове и цветови вариации.

Довършителни материали за антре трябва да отговарят не само естетически съображения, но и с общо предназначение помещения. Такива артикули трябва да се избират с особено внимание, или специалисти се доверяват на придобиване.

Основните характеристики на този вид материали за довършителни работи ще опазване на околната среда, устойчивостта на замърсяване и влага. Ако е добре-избрани продукти ще трябва да издържат на различни механични натоварвания и щети, те ще могат да се харесат на собствениците на трайност на апартамента.

Уютна дневна в модерен стил

Капитанът на изкуството и красотата на мястото, където през 2018 г. да използват добре познатите стилове, че коридори биха могли да бъдат максимално удобни. Можете да направите своята помещение под формата на отделна единица, с помощта на отделни проектни решения и варианти за декорация.

Но повечето от най-популярните формати единични стаи, когато целият апартамент или частна къща, обзаведен в същия стил. Тенденцията сега смело може да се нарече минимализъм, хай-тек, таванско помещение, кънтри, класика и Прованс. Не по-малко значение японски и скандинавски мотиви.

Независимо от избрания стил на собствениците, е истински хит през последните няколко години призна ярки и необичайни наливные 3d подове. Вие може да ги направи смирени или да покаже въображение, представящи себе си в бурните реки, вулкан или цветен оазис. Най-важното-да спазва характеристиките на избрания стил и имат съответния бюджет.

Мебели за един малък коридор – елегантност и комфорт

В коридора обикновено се оставят връхни дрехи и обувки. Тук може да се съхранява сезонни дрехи. Като се има предвид, че в този малък вътрешен обикновено завършват събират и да се допълнят вашия имидж, трябва правилно да се подходи към избора на мебели.

Всички предмети и обекти, които можете да си купите готови или по поръчка. Важно е да се вземе предвид броя на членовете на семейството, ежедневните си нужди, наличието на деца. В готови комплекти мебели се предлагат гардероб, простор за дрехи, нощно шкафче или тоалетка с огледало.

Още един забележителен вариант е модулна мебел. Продукти за производители на мебели произвеждат цели линии, декорирани в същия стил. Това може да бъде комбинация от няколко маси с различни размери, закачалки различни размери, ъглови и прави шкафове с огледала или без тях. Всички продукти в този калъф е направена от същия материал, в подобна цветова гама. Тези продукти могат да вземат самостоятелно, или да се консултира с опитни дизайнери, които ще ви помогнат да коридора в съответствие с най-новите модни тенденции.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén