Стил

Прост дизайн на ноктите с гел-лак за начинаещи снимка

Прост дизайн на ноктите с гел-лак за начинаещи снимка

Много от съвременните момичета имат лампа за UV-дизайн на гел-лак и да направи маникюр на дома си, семейството си и приятелите си. Но се случва така, че от време на луксозен дизайн не е достатъчно, а да се направи нещо красиво на ноктите си, или се нуждае от някои свежи идеи, или не разполагат с достатъчно умения, за да се высокохудожественный дизайн. Тогава ще се нуждаят от прости и лесни възможности за експресна дизайн.

Топ 5 лесни дизайна на нокти

Значително облекчаване и ускоряване на работата по маникюр могат да помогнат различни аксесоари. Те не са скъпи и са предназначени за опростяване на живота си начинаещ художник на нокътя. За да спестите пари, можете да поръчате декор на ноктите в популярния интернет-магазин, който продава стоки от Китай (алиэкспресс). Преди да купите определен продукт за ноктите дизайн, трябва да се уверите, че той е с добро качество, като прочетете ревюта.

Вариант 1: Камимусуби

Един от най-лесните и прост дизайн на ноктите с гел-лак може да се нарече маникюр с разноцветни конфети — камимусуби. Те са предварително подбрани по размер и цвят и са опаковани в малки буркани. Използват ги просто. Покриване на ноктите с гел-лак с лепкав слой и преди да се сложи камимусуби игла във формата на модела. За безопасно кацане на закрепване на конфети с два слоя от най-високо покритие.

Вариант 2: Кристали

Планински кристал обичам почти всички момичета. Те придават на дизайна на луксозен вид, особено ако ги използвате в тази мярка. Сега е популярна инкрустация. Тя изглежда сложен, но в действителност, този дизайн по-бързо. За инкрустации правилните цветни страз и микробисера в сребро. Основният модел е изложен на големи кристали, а след това и заобиколен от микро-бисер. Най-прост дизайн, имитация на пръстена. Кристали изложени по права линия и по краищата на всеки страза привързана към микробисера в четири неща. За конструкция надеждно и дълго остана в самия край, за да гама от всеки паста, четка, потопена в горната част и отново просушивается на лампа.

загрузка...

Вариант 3: Омбре

Направи дизайн Омбре гел-лак без помощта на гъба. За бързо създаване на Омбре подготвена специална четка. Това е иновация, която е значително ускорена работа по градиентный маникюр. Как се работи с този инструмент, можете да видите от видео урок.

Видеоурок Омбре маникюр четка

Вариант 4: Вирка

Друг вариант за украса, които можете да направите за няколко минути. Трябва да закупите пигмент, наречен „пране“ за огледало за маникюр. За използване просто. Достатъчно нанесете цветен гел-лак с лепкав слой и преди прилагането на най-високо търка пигмент върху цялата повърхност на нокътя. Това може да стане с пръст или използването на чист апликатор за сенки. Осигурени всички горни.

Вариант 5: прости рисунки

В последно време много популярна е фигура във вид на фина абстрактни линии. Но тъй като бързо и точно знам някои начинаещи майстори. Всъщност, всичко е просто! За изготвяне на директни фини линии използват специална четка с дълга гъста дрямка, който се нарича конец. опитайте тази четка и вие ще разберете, че за да направи съвременен модерен дизайн нокти с гел лак ленти доста по-лесно.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén