Стил

Прическа Черупки. 10 стилни варианти за стайлинг на снаряди със собствените си ръце

Прическа Черупки. 10 стилни варианти за стайлинг на снаряди със собствените си ръце

Черупката представлява класически, актуална във всички времена. Този стил никога не излиза от мода и да могат да правят такава прическа всяко момиче се нуждае, независимо от възрастта и социалния статус.

Тази прическа е сравнително лесен за изпълнение, достатъчно малко практика.

Ако искате да направите впечатление на всички с горделив поза и елегантен външен вид, не се колебайте да се създаде обвивка, и вие няма да остане незабелязано!

Има само няколко ограничения:

  дължината на косата трябва да бъде поне малко под раменете;косата е желателно да се оправям прекалено къдрава къдрици в черупката спретнато сгънати.

Но от това всички ние можем да се възползват! Прочетете по-долу, като може да се направи подобие на черупката къса коса, и как да бъде, ако косата е къдрава.

Предимства и характеристики на прическа черупки:

  този начин на подреждане на косата огромно количество възможности, които ще задоволят и най-различни случаи от ежедневието бърз начин да бъде убит косата на царски прием;подходящ за всички дължини на косата с изключение на много кратки;косата лесно се трансформира от ежедневието на романтичните отношения с един ярък аксесоар, и прическата мивка е в състояние да превърне всяко момиче, тя подчертава стойка, визуално удължава шията, което я прави обладательницу изящна и елегантна;специални инструменти за създаване, прическа черупка е много лесно да се направи със собствените си ръце, стъпка в домашни условия, без помощ.

Какви средства са ви необходими, за да завършите прически

  плоска четка за коса с чести зъби и остри пера;масажна четка с редки зъбци, за да се създаде обем;щипки за коса, може да се наложи специален валяк;маша за изправяне и оформяне на коса;средства за полагане на: лак силна фиксация за окончателното фиксиране на прически, а също и гел, пяна или мус за полагане на непослушните малки кичури коса и косми, неудобен и безгрижно герои.

Стъпка по стъпка инструкции за създаване на прически черупки със собствените си ръце

Подготви косата

Преди създаването директно на прическа трябва малко да се подготви косата:

  За начало, измийте ги с шампоан, който се използва обикновено;след това да нанесете върху косата си балсам или балсам, за да направите косата си по-меки и покорни;след измиване му е необходимо правилно да сушите косата, зависи от това как точно ще изглежда прическата. За суха коса, трябва да използвате сешоар, студен въздух. Като изсъхне косата, за да се развиват четка, да ги сложи малко назад и изправяне;

Процесът на сушене със сешоар за коса с едновременното изследване на четка

загрузка...
  Ако, след като не сте доволни от начина, по выпрямленные коса, може да използвате мат.

Никога не използвайте утюжки върху влажна коса — вие просто ще изгори.

Внимание! Ако създадете прическа за парти или среща, и рокля с тесен провлак, ще е добре да се облече, преди да се пристъпи към създаване на прическа.

Създаване на прически черупки със собствените си ръце стъпка по стъпка

Много е важно да се следват инструкциите за създаване на прически черупки с ръцете си стъпка по стъпка. Важно е да изсушава косата, като се започне с изпълнение на полагане върху влажна коса ще доведе до това, че тя ще изглежда мърляв.

Инструкции стъпка по стъпка:

Нанесете върху косата си малко количество, за стайлинг на коса. Вие не искате да направите косата изглежда мазна и мръсна, така че не прекалявайте с ягодова пяна или пяна. Раздяла направи, както съм свикнал. Тази прическа е валидна и се разделиха, и страна. Necesite цялата коса на една страна в опашката. Регулирайте височината на опашката по ваше желание. В резултат на опашката и скрутите в турникет. Можете да колкото се може по-силно затягане на плитка, и вие може да го направи слаб, тогава космите ще бъдат по-буйни. Експеримент. Жгутик навива навътре и заключете фиби. Ако е останало изпъкнали върховете на косата, така и шипове за закрепване. Гладка косата на париетални и времеви зони, с помощта на пяна или мус. Оправя косата си няколко пъти, поръсва се с него лак силна фиксация.

Ако косата ви е тънка и рядка, преди да върти опашка в охлюв, начесать си, като придава допълнителен обем.

Изпълнението на мивката със собствените си ръце, стъпка За средна дължина коса

На косата със средна дължина на черупката изглежда много елегантно. Създаването на инсталацията не отнема много време, само трябва да се почиства старателно всичко завършва отклеился от охлюви.

За да направите това:

  срешете косата си на една страна;вие ще носи някаква невидима линия, надлъжно отделяне на главата, задната част на врата, за да фиксирате косата, обрат къдрите на охлюви в посока нацепил невидими;свободни кичура коса, поставени в обвивка с помощта на гребен с чести зъби.

Внимание! За да създадете празнична миди със собствените си ръце, използвайте големи, лъскави бижута за коса. Това ще даде на вашия начин на пикантност и на изкушението.

При създаването на официалната версия на „Шел“ препоръчва да се използват светли, големи бижута за коса

Изпълнението на мивката със собствените си ръце, стъпка за дълга коса

Ако имате дълга коса, създаване на прически черупки със собствените си ръце и няма да отнеме много време и усилия. Малко тренировка и винаги ще изглежда безупречно.

Дългите коси дават поле за фантазия. Брой прически, които може да създаде от тези на косата, не са ограничени, е достатъчно да включите въображението си и да създадете.

дълга коса ще ви помогне да поставите обикновени пръчици за японската кухня.

Засилване на черупката прически за дълга коса собствените си ръце:

Правите опашката отстрани, малко по-долу на тила. Притиснете върха на опашката стърчи и да започне да се върти в посока, обратна на тази, която е направила опашката. Изтрий от опашката на пръчици, и осигуряване на получения шипове дизайн.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén