Стил

През лятото на комфорт в градски условия: басейн на вилата, на 70 най-добрите възможности в снимки

През лятото на комфорт в градски условия: басейн на вилата, на 70 най-добрите възможности в снимки

Влезте, основни задачи, градинари отглеждане и много затвори за зимата от реколтата. В наши дни почивен дом се свързва с лятна почивка и комфорт. Идвайки на вилата през лятото, съвременните градски жители искат да забравите за прашните пътища и градския смог. Важен елемент на всяка крайградската зона се считат за басейни, голямо разнообразие от които се произвеждат от местни и чужди производители.

Забавни детски басейни за разпит

Дори в контекста на живописната природа на масива на съвременните деца е трудно да се откъсне от ултрамодерен джаджи. Важна роля за тяхното възприятие могат да играят билярд, където през лятото искате да бъркам неограничен период от време.

Изберете детски басейн трябва да бъдат компетентни. Основните нюанси са съображения за безопасност и издръжливост. Трябва да се придържат към определени правила:
1. Специалистите препоръчват да изберете басейни със заоблени ръбове. Заплаха за здравето на дъщерните елементи трябва да пропускате.
2. Качеството на продукта не оставя отпечатъци на боя. Миризмата не трябва да бъде.
3. Важно е да се обърне внимание на наличието на допълнителни детайли. За някои деца е по-удобен басейн с облегалки за глава, седалките, дръжката.
4. Изберете
Всеки продукт трябва да има сертификати за качество, доказателство за околната среда и хипоалергичен проекти. В официалния документ се посочва на производителя и производство на материали, съответствие с национални и международни стандарти.

Универсален вариант – басейни, за да даде рамка дълбоко

Един от най-популярните варианти басейн-това е структурата на рамката. Големи, дълбоки продукти ще ви позволи многократно да се охлади в продължение на дни за всички членове на семейството заедно или по опашката.

Рамки такива басейни могат да бъдат лист или стъбло. Основни предимства структура:
• Богат избор от форми и размери.
• Лесна за транспортиране и монтаж.
• Устойчивост на механични повреди.
• Устойчивост до 10 години експлоатация.
• Устойчивост към изменението на температурни режими.

загрузка...

Басейни се считат за универсални, те могат да бъдат монтирани навсякъде в сайта или в двора. Благодарение на своя малък удельному тегло, дизайн са мобилни. Стационарни сглобяеми басейни могат да се събират само веднъж – в определено място.

Модерен пластмасов басейн за градината

Удобни, качествени модели пластмасови басейни. В продължение На много години, те не губят своята популярност. Голямо разнообразие от размери, материали и форми ви позволява да вземете продукт за всеки вкус.

В техните стандартни варианти на басейните са изработени от листов полипропилен с дебелина 4 мм. Съвременни методи за обработка ни позволяват да се направи надеждна конструкция, екологично чисти, устойчиви на химическа среда. Специални ребра са монтирани от външната страна, осигуряват допълнителна сигурност, стабилност и дълготрайност.

Лесен монтаж: Как да инсталирате басейн на вилата

Ако е избрана стационарната, копае басейн, важно е правилно да изберете материалите на изработка. Конструкция ще остане на открито през цялата година, ето защо трябва да бъде надежден и здрав.

На чашата на басейна са изработени от различни материали, с оглед на характеристиките на работа и климатични особености. Най-популярните варианти:
– бетон;
– полипропилен;
– композитни материали;
– фибростъкло.

Надуваеми или рамкови продукти могат да бъдат инсталирани навсякъде, без да бъдат пожертвани характеристиките на ландшафта. Инсталацията изисква най-малко време. За направата на композиране на купата на стационарен басейн харчат от две седмици до един месец. Ако искате да създадете нестандартни форми яма, може да отнеме повече време.
местоположение на разходите за изграждане предварително. Ако това не е възможно да се сложи басейн в сянка, е препоръчително да се купуват продукт с навес.
5. Външен вид и дизайн капацитет ще бъде важно както за самите деца. Вие трябва да изберете ярки, цветни изделия с изчистени форми и интересни образи

Модерни и слана басейни се дава

При избора на проекта трябва да се определи предварително, в кое време ще се използват басейн. Ако продуктът ще бъде на улицата в зимно време, трябва да изберете басейн и е готов да се грижи за него.

Добре понасят студове могат да басейни рамка представени на специални конструкции от метални листове и тръби. Пакет може да е дървена обрешетку. За защита вътре се използва тежкотоварни фолио PVC. Не по-малко популярни изделия, които могат да издържат на минус температура, басейни, акрил, пластмаса и бетон. Оригинални и достойни за решение да бъде закрит басейн.

Професионални съвети: грижа за плувния басейн на вилата

За комфортна, устойчива експлоатация на различни видове басейни, трябва правилно да се грижим за тях. Много проблеми могат да бъдат избегнати, така че ние не трябва дълго и досадно да се отървете от неприятни миризми или засоров.

Най-популярните предизвикателства и възможности за тяхното отстраняване:
• Помътняване на водата. Причини – наличието на чуждестранен елемент, неправилно хлориране. В края на краищата има бактериална плака в стената, понякога тя идва на механични повреди. За да се отървете от проблема с помощта на активни хлориране или електрическо оборудване.
• Наличието на ръжда. Образувания, връзките с ниска киселинност. За да се предотврати разпространението и за коригиране на ситуацията, трябва да компетентна за регулиране.
• Образование справки. Се проявява в резултат на разлагане на органичните вещества. Важно е да се почистват с помощта на химични средства, за да започне разпространението на инфекцията.

След закупуване на басейна е необходимо да се осигури наличието на допълнително оборудване. Към него се отнасят филтриращи елементи, химически агенти, сензори за контрол на дебита на водата. Преди зимния период трябва да се почисти система за премахване на остатъци от реагенти, извършване на правилното запаметяване.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén