Стил

Правим стилни гръцки прически за дълга коса. Инструкция цени

Думата „гръцки“, свързан с понятия за женственост, красота и хармония. В края на краищата, гръцката богиня на статуята, изкуството е воспет поети и хора на изкуството-художници в продължение на векове. Такива изображения женственного през 19 век става популярна в модните тенденции дрехи и прически.

Как да направим гръцка прическа за дълга коса, за да изглежда привлекателна и да не губите много време ще бъдат разгледани в тази статия.

Интересен факт! В Древна Гърция, фризьори са били роби и са били наричани „kalamatee“ в европа. каламиес, което означава, плойки). Богати гърци винаги държеше при себе си няколко callistro, които изпълняват различни функции: разресването, завивку, оцветяване на косата.

Гръцка прическа за дълга коса: предлага

Най – важното предимство на този вид прически абсолютно гъвкав, т.е. е подходящ за всяка жена, независимо от нейната възраст, форма на лицето и на фигурата. За създаването на най-подходящи къдрава коса, в идеалния случай с дребен или едър завитком спирала. Въпреки това, дори обладательницам права коса, не се притеснявайте.

Do stylish Greek hairstyle for long hair. Instruction, photo
Как да направим гръцка прическа за дълга коса и

Първо, има много съвременни начини завить истински къдрици, а от друга страна, през последните години стана модерно различно интерпретиране на тези прически, които се извършват на права коса.

За създаване на гръцката прически за дълга коса са най-подходящи за къдрава, в идеалния случай с дребен или едър завитком спирала

Още едно предимство на гръцката прическа е лесен за производство в домашни условия и това, че той е хармонично изглежда страхотно с почти всички дрехи, независимо дали това е костюм за офиса, за разходки из града или парти.

Гръцка прическа има много възможности, но най-популярните от тях:

  с ръб-на ленти; гръцки“опашка“, издаден през кърли направления;carimbos гръцки „лъч“.

Гръцка прическа със собствените си ръце: Какво е необходимо за създаването му

При създаването на „гръцки прически използва различни аксесоари: колела, ленти, фиби, раци, и различни орнаменти. Най-важното условие за избор-това е хармония и изтънченост. Do stylish Greek hairstyle for long hair. Instruction, photo

Те помагат на косата да придадат елегантност и съвършенство, така че използването на прекалено ярки и големи части не се допускат.

Най-често срещаният вариант е използването на превръзки (превръзка или шал), какви настройки трябва да бъдат следните:

широк бинт, зависи от размера на предната част

  • : с широки вежди и ниско чело, че ще отговарят само тесен облекло;за да добавите автентичност

често се използват колани или други декорации;дъвка джантата или скоба трябва да не е плътно, за да дръпне главата

  • че тя ныла, поради липсата на кръв;

асиметрична прическа

  и малко немарливи.

Как да направим гръцка прическа в домашни условия

Гръцки момичета в древни времена, при създаването на прически използват цветни бродирани ленти. Вече използват по-удобни аксесоари.

Инструкция за създаване на класическата гръцка прически за дълга коса

Най-честата гръцка прическа с превръзка или гумена лента, която обхваща ръководител на чаша. Най-често, Венци прости модели или украсени с мъниста. Do stylish Greek hairstyle for long hair. Instruction, photo

Моля, обърнете внимание! Гръцка прическа за дълга коса е по-добре да не веднага след измиване на косата, в противен случай косата ще се изсипва в. За да направите косата си по-покорен тя трябва да нанесе върху тях специален мус с тънък слой или инструмент, оформяне на къдрици.

Права коса можете предварително завить коса или завить в малки метални ролки.

Започнете да правите прическа от кратки rasprsivanja къдрици. След това трябва да се направи раздяла по средата или отстрани на главата, отгоре се облича втулка и направления на алтернативно скручивается под него. Do stylish Greek hairstyle for long hair. Instruction, photo

При това по-добре е да използвате вашата изобретателност и изтънчен вкус. Къдрици не затягайте здраво, това е най-добре да са леко грозно и небалансирано.

Гръцката сватбена прическа трябва да бъде смес от романтика, грация и елегантност.

Друг класически вариант на гръцкия „лъч“ (carimbos), които много лесно да си направите:

  • да се направи на къдрава или къдрава коса;2 малки кичури, за да оставите в предната и долната част на лицето, останалата част от косата си свободно, да направи висока опашка, опашка закрутила в гредата, а след това завийте го с предните кичури;торене на дъвка-лентата, която по-добре да приключи два пъти, след това косата се закрепва с помощта на невидимок или малки игли.

Do stylish Greek hairstyle for long hair. Instruction, photo

Технология за създаване на гръцката прически с бретон

Когато космите са с различна дължина или бретон, косата си с помощта на дъвка се извършва по следния начин:

дъвка носен на главата, на върха на бретон

  • (уверете се, че бретон не падна и не боли);

къдрава коса под панела-дъвка

  • и къдрици трябва да бъдат разделени на малки кичури и последователно да оправят техните отдолу, с помощта на гребен;след

къдрици се фиксират с помощта на щифтове

  • косата е по-добре да се пръска с лак.

Do stylish Greek hairstyle for long hair. Instruction, photo

Как да направим празничен вариант на гръцката прически: стъпка по стъпка ръководство

1
Пуснат на лобную част на главата колан, не твърде дърпа с ластик от подхлъзване

2
За дълга коса са разделени на малки кичури, всяка от които, на свой ред, се плъзна под кабели и вятър. В шатоне или кабели за гръцката прически държеше за върха, трябва да се направи закрепване невидим (как точно — вижда се на снимката)

3
След като къдрици разпространение, като придава им обем и лека небрежност

4
Създаден на прическата с лак използвате стелт по-добре да оставя

Вариант на гръцката сватбена прическа за дълга коса: стъпка по стъпка ръководство

За момичетата с дълги локонами тези на прическа за официално събитие ще изглежда изящно, особено с добавки под формата на различни елементи и аксесоари. Do stylish Greek hairstyle for long hair. Instruction, photo

Comments are Closed

Theme by Anders Norén