Стил

Правим стилни гръцки прически за дълга коса. Инструкция цени

Правим стилни гръцки прически за дълга коса. Инструкция цени

Думата „гръцки“, свързан с понятия за женственост, красота и хармония. В края на краищата, гръцката богиня на статуята, изкуството е воспет поети и хора на изкуството-художници в продължение на векове. Такива изображения женственного през 19 век става популярна в модните тенденции дрехи и прически.

Как да направим гръцка прическа за дълга коса, за да изглежда привлекателна и да не губите много време ще бъдат разгледани в тази статия.

Интересен факт! В Древна Гърция, фризьори са били роби и са били наричани „kalamatee“ в европа. каламиес, което означава, плойки). Богати гърци винаги държеше при себе си няколко callistro, които изпълняват различни функции: разресването, завивку, оцветяване на косата.

Гръцка прическа за дълга коса: предлага

Най – важното предимство на този вид прически абсолютно гъвкав, т.е. е подходящ за всяка жена, независимо от нейната възраст, форма на лицето и на фигурата. За създаването на най-подходящи къдрава коса, в идеалния случай с дребен или едър завитком спирала. Въпреки това, дори обладательницам права коса, не се притеснявайте.

Как да направим гръцка прическа за дълга коса и

Първо, има много съвременни начини завить истински къдрици, а от друга страна, през последните години стана модерно различно интерпретиране на тези прически, които се извършват на права коса.

За създаване на гръцката прически за дълга коса са най-подходящи за къдрава, в идеалния случай с дребен или едър завитком спирала

Още едно предимство на гръцката прическа е лесен за производство в домашни условия и това, че той е хармонично изглежда страхотно с почти всички дрехи, независимо дали това е костюм за офиса, за разходки из града или парти.

Гръцка прическа има много възможности, но най-популярните от тях:

  с ръб-на ленти; гръцки“опашка“, издаден през кърли направления;carimbos гръцки „лъч“.

Гръцка прическа със собствените си ръце: Какво е необходимо за създаването му

При създаването на „гръцки прически използва различни аксесоари: колела, ленти, фиби, раци, и различни орнаменти. Най-важното условие за избор-това е хармония и изтънченост.

Те помагат на косата да придадат елегантност и съвършенство, така че използването на прекалено ярки и големи части не се допускат.

Най-често срещаният вариант е използването на превръзки (превръзка или шал), какви настройки трябва да бъдат следните:

широк бинт, зависи от размера на предната част

  • : с широки вежди и ниско чело, че ще отговарят само тесен облекло;за да добавите автентичност

често се използват колани или други декорации;дъвка джантата или скоба трябва да не е плътно, за да дръпне главата

  • че тя ныла, поради липсата на кръв;

асиметрична прическа

  и малко немарливи.

Как да направим гръцка прическа в домашни условия

Гръцки момичета в древни времена, при създаването на прически използват цветни бродирани ленти. Вече използват по-удобни аксесоари.

Инструкция за създаване на класическата гръцка прически за дълга коса

Най-честата гръцка прическа с превръзка или гумена лента, която обхваща ръководител на чаша. Най-често, Венци прости модели или украсени с мъниста.

Моля, обърнете внимание! Гръцка прическа за дълга коса е по-добре да не веднага след измиване на косата, в противен случай косата ще се изсипва в. За да направите косата си по-покорен тя трябва да нанесе върху тях специален мус с тънък слой или инструмент, оформяне на къдрици.

Права коса можете предварително завить коса или завить в малки метални ролки.

Започнете да правите прическа от кратки rasprsivanja къдрици. След това трябва да се направи раздяла по средата или отстрани на главата, отгоре се облича втулка и направления на алтернативно скручивается под него.

При това по-добре е да използвате вашата изобретателност и изтънчен вкус. Къдрици не затягайте здраво, това е най-добре да са леко грозно и небалансирано.

Гръцката сватбена прическа трябва да бъде смес от романтика, грация и елегантност.

Друг класически вариант на гръцкия „лъч“ (carimbos), които много лесно да си направите:

  • да се направи на къдрава или къдрава коса;2 малки кичури, за да оставите в предната и долната част на лицето, останалата част от косата си свободно, да направи висока опашка, опашка закрутила в гредата, а след това завийте го с предните кичури;торене на дъвка-лентата, която по-добре да приключи два пъти, след това косата се закрепва с помощта на невидимок или малки игли.

Технология за създаване на гръцката прически с бретон

Когато космите са с различна дължина или бретон, косата си с помощта на дъвка се извършва по следния начин:

дъвка носен на главата, на върха на бретон

  • (уверете се, че бретон не падна и не боли);

къдрава коса под панела-дъвка

  • и къдрици трябва да бъдат разделени на малки кичури и последователно да оправят техните отдолу, с помощта на гребен;след

къдрици се фиксират с помощта на щифтове

  • косата е по-добре да се пръска с лак.

Как да направим празничен вариант на гръцката прически: стъпка по стъпка ръководство

1
Пуснат на лобную част на главата колан, не твърде дърпа с ластик от подхлъзване

2
За дълга коса са разделени на малки кичури, всяка от които, на свой ред, се плъзна под кабели и вятър. В шатоне или кабели за гръцката прически държеше за върха, трябва да се направи закрепване невидим (как точно — вижда се на снимката)

3
След като къдрици разпространение, като придава им обем и лека небрежност

4
Създаден на прическата с лак използвате стелт по-добре да оставя

Вариант на гръцката сватбена прическа за дълга коса: стъпка по стъпка ръководство

За момичетата с дълги локонами тези на прическа за официално събитие ще изглежда изящно, особено с добавки под формата на различни елементи и аксесоари.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén