Юбки в горошек

Кърпа на точки и вече повече от век се използва в пошиве прагове, и не само. Нейният изобретател е известен моден дизайнер Ив Сен Лоран. Пола на точки може да се превърне в ярък акцент в създаването на ежедневна или тържествен начин. Днес могат да се срещнат много цветови комбинации.

Юбки в горошек

Ако правилно изберете размер и цвят на грах, всяко момиче ще изглежда незабравимо.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

В голям грах

Поли в големи горошки си струва да избират единствено от момичета с идеалната фигура. Този принт визуално придава обем, така че обладательницы буйни форми не могат да си позволят такава фигура. Голям грах на бял фон и са подходящи само тънък и плахо представители на нежния пол. Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

В дребния грах

Поли с грах малък диаметър могат да си позволят дори закръглени жени. Този принт позволява визуално да скриете излишните сантиметри в ханша, говорител на корема. Струва си да се предпочитат модели с тъмен цвят на светъл грах. Високи и стройни момичета, също така ще изглежда красива в такова цветово решение.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

Модели с фин грах страхотно се съчетават с блузами или топами, допълнени с флорални или геометрични мотиви.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

Популярни цветове

Бели

Пола грах в бял цвят е чудесен елемент от гардероба си за въплъщение стилни и смели летните образи. Тя отлично се съчетава с блузами и топами розово, зелено, тюркоазено или ярко-оранжев цвят. В този ансамбъл на обувки може да бъде неутрален цвят, защото ярък акцент е пола и надмощие.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

Черни

Черно-бялото съчетание винаги е много популярен, подходящ за въплъщение на модните образи в различни стилове. Полата е в грах черен цвят изглежда строго, така че е идеален за създаване на бизнес или класически лук. Тя е подходяща не само за офиса. Също така може да се постави на официалното събитие.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек Черна пола в грах си струва да събере само бял връх. Може да се спрете на блуза, зауженной риза или топ. В студените дни начин могат да бъдат допълнени с по-къси пиджаком или лесно болеро. Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

За да начин изглеждаше по-ярко, можете да използвате аксесоари контрастни цветове.

Сини

Синя пола на точки прекрасно с горна част, в която също има син цвят. Отличен избор ще се превърне в бял топ, украсени с широки сини ивици, или поло белия цвят, с тясна синя ивица. Още едно решение може да стане суитчър с морски яка, защото синя пола на грах обикновено се избира така, че да покрие морски начин.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

Ако моделът е украсен с фин черен пипер, след това с нея добре ще изглежда суитчър в синьо, при това тонът на върха и дъното трябва да се съчетае. За вечерта начин да се допълни с жакетом или пиджаком пастельного цвят.

Юбки в горошек Юбки в горошек

Червени

Пола червен цвят в бял грах е много актуална. Тя вече се превърна в класика, както и комбинация от бяло и черно, но само е по-голяма яркост. Такава пола е подходяща момичета, които се стремят да бъдат в центъра на вниманието, са готови да изразиш себе си.

Също така се срещат поли червен цвят в черен грах. Много момичета предпочитат само кратка модели. За този цвят решение си струва да събере тениски или потници неутрален цвят.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

Червена пола е подходящ за създаване на бизнес начин. Към нея трябва да се вземат блузу бял или тъмен цвят, а след това на работното място вие ще бъдете не само да спазват дрес-код, но и изглеждат стилно и изключително.

Жълт

Пола жълт цвят в бял или черен грах изглежда светло и стилно. Тя е подходяща за въплъщение на оригинално и необичайно лук. В зависимост от цвета на грах си струва да вземете надмощие. С бял модел красиво ще изглеждат блузы или върховете на светли тонове, а ето и черен грах е по-добре хармонира с покрив тъмен цвят.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

Дължина

Дълги

Пола дължина макси може да се използва не само за въплъщение на романтичния лук, дизайнери често избират именно нея за създаване на бизнес начин.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

Днес на много световни дизайнери допълват колекция от прагове стилни модели в грах дължина на макси, защото те не само подчертават изящность и красотата, но също така ви позволяват да проявите оригиналност.

Дълга пола винаги действа основен акцент в създаване на изображение, така че останалата част от дрехи и аксесоари трябва да бъде под нея, така че да не засенчи красотата си. Така че при избора на най-високо си струва да се предпочитат блузам или футболкам простото намаляване, без наличието на декоративни елементи.

Юбки в горошек

Миди

Пола на точки и малко под коляното е търсен вариант, защото отговаря на всички момичета и жени без изключение. При избора на обувки трябва да даде предпочитание на лодочкам или босоножкам на висок ток.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

Дължина midi позволява да се скрият недостатъците на фигурата, да подчертават красотата на краката, за да силует визуално по-тънък.

Юбки в горошек Юбки в горошек

Къса

Къси поли, украсени с очарователен и кокетливым принтом, се радват на голямо търсене сред момичетата. Този модел може да се носят не само за всеки ден или за разходка, но и за работа, за парти или за официалното събитие.

Юбки в горошек

Мини полата придава на образа на сексуалност и привлекателност. Сред разнообразието от модели къси варианти могат да бъдат украсени както голям, така и ситен черен пипер. Мини-пола в грах може да се комбинира с горна част не само успокояващи тонове, но също така и ярки цветове.

Много е важно правилно да изберете обувки, в края на краищата, дължина на мини привлича вниманието точно към краката.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

Най-важното правило – цветът на грах трябва да се слее с цвета на обувките.

С какво се носят поли в грах?

С пола в грах добре се съчетава обикновен надмощие. Идеалният вариант е топ, тениска или суитчър, цветът на който съвпада с цвета на полата или грах. Тънък момичета трябва да се обърне внимание на светлите поли в тъмни грах. Обладательницы буйни форми ще изглежда по-тънък в тъмна пола, украсена с грах светъл цвят.

Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек Юбки в горошек

Можете да вземете различни аксесоари грах, но просто е задължително да внимавате за размера на картината е една и съща. Това може да бъде шапка, чанта, колан, шал или обувки. Сред накити страхотно изглеждат изделия с кръгла форма.