Рокли

Плажни поли

Плажни поли

Плажни поли

Ако ще прекарате своята дългоочаквана почивка, за повечето жени на първо място придобиват красив, модерен бански костюм. И не един! Но, да не забравяме аксесоари към него: очила, парео, шапка и най-притегателен елемент – плажна пола. Тя създава лекота вашия начин, подчертава елегантността, а при необходимост, и прикриване на недостатъците.

Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли

Разнообразие от модели, цветове, е поразителен. Красиво и практично, може да се носи и с туникой, и с кратък топиком, и с бюстгальтером от вашия бански костюм. Малки поли, направени от леки материали, поставени в плажната чанта, тя е винаги под ръка, че е конкуренция сарафанам и лятна платьям.

Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли

Модни дизайнери препоръчват да събере плажна пола в тон купальнику. Допускат се и контрастни цветове. Ако бански с принтом, то към него трябва да вземем пола в същия стил или однотонную. Ако бански одноцветный, пола с шарки или с декоративни елементи ще пикантност във вашия начин. Много актуални през този сезон цветни, етно щампи, асиметрични разрези, прозрачни, ефирни материи, най-ниската засаждане на бедрата. Опитайте се да разберете.

Плажни поли Плажни поли Плажни поли

Поли с мирис на

Модни малко нещо този сезон — пола с миризмата, лесен за пошиве, но изглежда зашеметяващо. В повечето маркови модели се използва на принципа на пласт плат. За сметка на това са създадени вълнообразни гънки. Дълги разрези, вертикално – разработила рационализирани модели направо на пода, цигански стил — удобно в чорап, миризмата на пола на всеки модел, многослойность фактура, добавя тя обем, защото надмощие към нея трябва да се събере по-малко свободен. Тя спрячет широки бедра, скроет корема, подчертавайки красивите крака и талия.

Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли

Поли, свързани с кука

Плажна пола, свързана плетене на една кука – най-модерна и неповторяющаяся модел. Лесно може да се свърже най-или да поръчате. Малък разход на конци-евтината си цена. Те са подходящи момичета с тънки крака и красива фигура. Те са почти прозрачни, с едър и дребен модел. Ажурная задължителен предпазва тялото от слънцето, дава възможност на кожата да диша. В нея не е горещо. Модел в бял цвят се комбинират с някоя цвета на вашия бански костюм и с летния тен.

Плажни поли Плажни поли Плажни поли

Дължина поли

Как да изберем дължината на плажната поли? Дължината на полата е всеки за себе си избира сам, като се има предвид фигурата и предпочитания.

Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли

Дълги поли винаги са се радвали на търсенето, и на сезон 2016, не е изключение. Възрастни жени и закръглени дами раскрепощенно се чувстват в модели до пода или в поли на средна дължина. Модел на свободния намаляване с волани или поли „молив“, ярки цветови скали и поли с цепка, разкриващ с един крак – изглеждайте страхотно на всяка възраст. Надценка талия и стил от многослойна тъкан скроет това, което трябва да се скрие.

Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли

За тези, които вече немолод, но все още е „ти-ти“ ще отговарят на поли-midi плажен тип. Това е пола до средата на прасците, може да бъде буйна (пакетче), състоящи се от няколко слоя плат, или клеш с цепки. Тя създава лекота начин при полъх на морския бриз.

Плажни поли Плажни поли Плажни поли

Младите момичета не се отказва удоволствието да спре своя избор на къса пола. Те винаги са актуални, пъстри, цветни, обикновена, подчертават дължината на краката. В тенденцията 2016 г. бански костюми-тройки (с пола). Дизайнерите се притеснява за вас, а само ви остава да си изберете и купите.

Плажни поли Плажни поли Плажни поли

Плат

Тъкани са избрани в зависимост от модела, възраст, фасона, особености на фигурата. Практични: памучни, сатиновые, спално бельо. Шифон, коприна, прозрачни, прозрачни, леки, ефирни материали са идеални за всеки фасона плажната поли.

Плажни поли

Как да направя пола от шал?

Плажна пола от шал може да се направи от парео. Той винаги е под ръка и е уникално на почивка. Обвязав около кръста, леко движение на парео се превръща в пола, и правилната дължина! Сарафан или рокля – изборът е ваш. Много удобно за излизане в града или в трапезарията. Те могат да затвори раменете си от парещото слънце. Парео скрива всички недостатъци на фигурата. И заема малко място в багажника.

Плажни поли

Съчетавайки и комбинирането на различни прагове с купальниками, можете да създадете своя уникален, единствен начин. Начин на лятото и почивка.

Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли Плажни поли

Comments are Closed

Theme by Anders Norén