Стил

Палто от groundhog: той изглежда и как да се грижим

Палто от groundhog: той изглежда и как да се грижим

Всичко това е в съчетание с палто от кожа на groundhog, който също така е сравнително евтин. Техните външния вид козината на groundhog е много подобен на козината на норка, но те са много по-евтини. На първо място, това е наличието на материал и доказателствената такава популярност marmot кожи в процеса на производство на кожени облекла.

Изглежда като палто от groundhog и цените изделия норка

Козината на groundhog е подобен на изкопае дупка в земята, много лесно им се бъркат, така че, ако искате евтин материал може да бъде скъпо да се замени.

Според дизайнерите, палто от groundhog отдавна е чудесна алтернатива на скъпите и луксозните изделия от благородни дупки.

Тук виждате на снимката, той изглежда като палто от groundhog:

Козината на това животно се характеризира с блестяща, гладка и хомогенна космения покритие с невероятна иризацией.

загрузка...

Палто от същата елегантен, изискан и красив, той се отличава със своята природна красота и изглежда по-добре, отколкото на горно облекло от кадифе.

За да се уверите в подобна на тези две честите кожи, козина зверове, достатъчно е да погледнете снимката от кожа groundhog под дупка, разположено малко по-долу:

Наистина, за да разбере, че това не е норки палто и сурково, може само от опитен експерт.

Колко струва палто от groundhog?

Колко струва козината на това животно и може ли такива дрехи може да се купи от почти всяка модата?

На тази снимка, цена кожени палта от groundhog е около 50 хиляди рубли:

В салони цените на кожени палта от кожи на това животно започва от 30 хиляди рубли. Колкото е по-дълга козина, по цена по-висока.

Важна роля при ценообразуването играе и стил, а именно неговото значение през този сезон. Също и продукти, произведени в модерен цвят, това ще ви струва малко повече.

Ако обмисляте закупуване на горната кожени дрехи на известни марки, бъдете готови, че ще трябва да похарчи доста прилична сума.

Също така цените на тези изделия, може да варира в зависимост от времето от кожа groundhog, цвят и качество на шалове кожи.

Като се има предвид сравнително ниски разходи на тези кожени изделия, много жени се интересуват въпрос за това как да се носят кожени палта от groundhog и колко те служат на своята любовница.

Връхни дрехи от кожа groundhog, с право областта обработка на материала и качеството на шивашки ръш добре.

Ако собственика палто ще следват всички правила за грижа за вашия продукт, той ще си не по-малко от три или четири сезона, запазвайки своя приличен вид.

Как се носи палто от groundhog и как да се грижи за него

Толкова красиво! топло и е благословен от любовницата си повече от една година, трябва да се научите как да се грижите за шуба от groundhog.

Грижи много проста, но трябва да бъдат правилно и постоянно, само така кожа ще бъде да запази своя нов облик.

Грижи за кожа от groundhog се състои от следните стъпки:

Почистване. Всеки път в края на сезона горната дреха трябва да се чисти. Обаче, това трябва да стане самостоятелно, а само се дават на химическо чистене, особено в такава помощ се нуждаят слой бял и светъл цвят на козината.

Сушене. Ако сте в палто удари под дъжда, когато се прибрах у дома, той трябва да изсъхне в естествени условия. Продуктът трябва да висят на раменете си далеч от отоплителни уреди и проекти, козината внимателно разгладив ръка и се оставя докато изсъхне.

Предотвратяване на избледняване. Основният проблем е, че носенето на кожа става появата на scuffs, те се образуват в ръкави, джобове и раменете. За да се отстранят тези недостатъци е трудно, понякога е дори невъзможно, затова е по-добре да ги предотврати.

Не трябва да се слагат мръсните ръце в джобовете си, често носи чанта в ръка или на рамо. По време на пътуването с градския транспорт, ако е възможно, свали горната си дреха и поставете го на седалката, или да го държите в ръка.

Мирис. Естествена кожа има една неприятна особеност: тя поглъща всички миризми са приятни и не много. Специалисти препоръчват да не пръска парфюм директно върху козината, като скоро те могат да променят своя миризма, впитавшись в козина и започва да мирише. Това нещо впитала в себе си миризма в апартамента, тя трябва да се съхранява в чантата си, изложено на закачалка в гардероба.

Блясък. Ако вашият гардероб съдържа няколко копия на горната дреха, пуховик, палта, дубленка и често да го носите кожа. Така че вашата е по-дълга козина ще заблести, и кожата ви ще остане еластична.

По-долу на снимка на палто от groundhog, твърди правилната грижа:

Дори и след няколко сезона изглежда като нов. Палто сурково ще се превърне в достоен украшение на всяка жена, като я прави по-елегантна и изящна.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén