Стил

Палто от белки: как да изберем качествен кожа

Палто от белки: как да изберем качествен кожа

Репутацията кожа белки имам няколко века, днес кожа все още се смята за елитен и един от най-скъпите в света. Но, въпреки това, най-вожделенным сред модата, елегантен, мода, лукс.

Палто, мартен е символ на статус и лукс. Факт е, че въпреки всички усилия на животновъдите, това е хищник и е много красиво животно, така и не успя да се научи да се отглеждат в плен – това се среща само в дивата природа. И освен това – че далеч не навсякъде. Това определя рядкост кожа, а стойността му.

Козината на горски и каменна белки

Тези модели не са обхванати от дизайнери като от време на време. Това е по-скоро вечерни варианти, предназначени за специални случаи съкратен якета, шлифери, пелерини. Модел дължина на „пода“ в тази версия, струва пари дори за владетели. Така се случи, че в Европа, където това животно живее в природата, Куни кожа ценени много по-скъпо, отколкото дори и самур.

Междувременно, на козината на един от най-топлите и устойчиви на износване. Дългата дрямка е кадифен и доста твърд подкосъмът е топло и запазва своите свойства в продължение на десетилетия.

Собствениците на кожени търгове и couturier има два вида Куниц – така наречения „камък“ (живеещи в планините, или каменни руини) и гора. Различни видове цветове от кафяво–сиво и пепеляво-сиво до златисто-кехлибарен.

Такива, като на снимката кожени палта от белки – истински произведения на изкуството, достойни за кралски особи:

загрузка...

Козината отлично се поддава на боядисване, а по-скоро леко освежаване, но естествени нюанси толкова роскошны, че дизайнерите се опитват да използват естествени акценти. Особено ценена кожа белки кожа не са оцветени, и да го използвате естествени нюанси. Той е нежна и мека на пипане, и буквално тече между пръстите си. Дизайнерите използват естествения цвят на кожата, за да създадете оригинална фигура.

Особено стилно изглеждат като модели са пришити с обикновено съкратен и леко разкроена сака в кръста с широки ръкави и минимален декор. Декорация на такава мода е на козината.

Норковые кожени палта от белки с качулка и модели снимка

Този козината често, поради своята изключителност, използвани за шивашки, елегантни шапки, на ръба на маншета или яки. Един от най-приемливо (включително цена) и стилни варианти — норковая палто, с качулка от белки скъпоценни кожи за тапицерия ръб на предния капак.

Точно съвпадение нюанси кожа – задължително условие елегантност на модела. Такова покритие се превръща палто в ексклузивен вариант и изглежда луксозно и много благородна.

Най-добрата комбинация за официалното излизане, в комбинация с луксозен рокля от естествена коприна или от шифон ви едва ли. Но, въпреки изключителността, кожа перфектно компонуется с неща от време на време, например, дънки. Малко противоречив и дързък поглед, той създава напълно.

Правила как да избера палто от белки

За начало вижте цена: дори малък модел, може да струва твърде евтин. Сравнете цените, може би, само натурален Sable. Не си струва да се обърне внимание на твърде интересни и съмнителни предложения доказани световни производители с добра репутация, е единственият източник на оригиналите.

Тази кожа почти не се използва за шивашки дълги и пълни палто, са само варианти на миникартинка – това правило диктува цената на кожи. Тя често се нарича „кожа злато“. Нещо по-евтино, трябва веднага да ви предупредя.

Фалшифицирани тази кожа е доста трудно, но, за да се определи автентичността му. Естествена кожа от белки изберете като бижу.

Кожа, въпреки пищност и обем на много ниско тегло палто на ръка – тя трябва да бъде почти безтегловност. Всички качествени кожени изделия не е облечен – не шият лигавицата. За тях се използват естествена коприна-това също е знак на оригинала.

Оценка на качеството вътре, финес небето, качеството на шевовете – те трябва да бъдат плоски – това правило е много важно за тези, които шие луксозни изделия. Прекарайте ръка срещу власинките, кожа отличен „отнема“ топлина на ръцете ви трябва да останат приятни впечатления.

Твърд грунд, ще ви кажа, че моделът сшита от планински белки гора – по-мек и по-деликатен. И двете са отлично естествено леко лъскава, но мек блясък и се различават само в цветове, но не в планината цената е малко по-тъмна.

Проверка кожа на автентичността, за него, между другото, трябва да бъдат придружени от сертификат, проверете неговата веднъж. Стиснете я в дланите си, след като го освободи, той трябва да приеме първоначалната си форма. Все още, най-важното условие, номинална бутик с добра репутация – кожа все още е на царя.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén