Връхни дрехи

Палто без яка

Палто без яка

Палто без яка

Нов живот зажило на козината, без отложного на яката, което се среща в различни модни направления, се избира по-млади жени и по-зрели жени. В такъв палто ясно може да се проследи признаци минималистичен стил, но това не му пречи да се представи в най-различни образи, в това число елегантни и младежки.

Какво е козината, без яка?

В гардеробах европейските жени, които са живели през ХХ век, често е присъствал на козината, без яка.

Дизайнерите са решили да се върнете това нещо на подиума, само леко видоизменив си и подаване в малко по-различна светлина. Модерно палто без яка познава по три черти, които са взети за основа при създаването на редовни модели:

    Лаконичността в крое; Минимализъм в избора на декор; Разпределението на вратата, върху която в по-голяма степен акцентируется внимание.

Модел

Най-разпространеният модел палто без яка е директен приятелка, в която талия се откроява с помощта на колан.

Продължава да набира популярност стил оверсайз, който е намерил перфектното въплъщение на козината, без инкрустация.

загрузка...

Модели с признаци на ретро стил подобна на класиката на постоянството и липсата на възприятие на модни течения. Подобни модели не са набори за бижута, които или изобщо липсват, или воплощаются в големите копчета или изразителни режийни джобовете си. За козината, без яка, в ретро стил за това и така ще е напълно достатъчно.

В палто без яка и така цялото внимание се обръща именно към горловине, която привлича най-минимализъм. Но дизайнерите често се опитват да направят точно този елемент в козината на още по-изразителен, като горловине кръгла форма или във формата на триъгълник. Да направи такова палто още по-идеално помага ръкав с дължина три четвърти.

Не само топло палто е създаден в подобен вариант, в летните модели на този стил също е спроецирован. В резултат на това се оказа лека горна дреха за прохладните летни вечери, с която едно момиче придобива особен чар, се превръща в луксозен и само още повече подчертава естествената си красота.

Летни модели, както и демисезонные, могат да бъдат най-различни дължини: от укороченных модели, които са по-близо до пиджакам, и завършва с дълга и луксозни варианти.

Дължина

В зависимост от дължината се променя стила на шпакловка и образи, които могат да се създават въз основа на него. Модел палто, дължина, които завършва с малко над коленете, лягат в основата на класически образи и бизнес лъкове. До такава горната дреха може да се събере изключително класическа или бизнес дрехи, например панталони.

Ако вашето палто без яка е средна дължина, а след това към него трябва да се събере и дълги рокли, прави поли и ограничаване на обувки, например, високи ботуши ще е много удачен вариант.

Ако козината е изпълнено от неговото крою, пола или рокля не трябва да надникнат под палтото. Непременно трябва да се следи за това, защото тази малка подробност може да развали дори много добре обмислен начин.

Палта-сако е най-подходящ за работни начин, но това не пречи да се носят го на разходка или среща. За топла есен или ранна пролет укороченное палта-сако е най-добрият вариант от тези, които предлагат на съвременните дизайнери.

Подобни модели рядко се открояват минимализъм в декор, така че дизайнерите активно използване на апликации и презрамки, джобове с различни стилове, колан и яка, копчета, които дори може да не се изпълнява своята непосредствена функции, а по-служат за декор.

Плат

Приятелка, разбира се, е от огромно значение, голяма роля също изпада и материал, от който е направено палтото. Нежни световно признати кашмир, туид и чаршаф, съответно и палто от тези тъкани се получава романтичен и мил. Този сезон популярни са ватирани модели с инкрустации и конец от коприна.

Цвят

Не трябва да се страхуват от ярки цветове при избора на падането на козината. На фона На хмурого на града, тъжната времето и минувачите, облечени в бледи цветове, вие сте в козината, без яка, но с ярка расцветкой, ще бъдем подобни на слънцето, да дишат чист вятъра, или ясному небето. Така че си струва определено да изберете палто с ярка расцветкой, например, жълто, който отново става все по-актуални и всички негови нюанси.

Ако трябва да изберете палто за зимата, то нека то да бъде однотонным и тъмно. Дори черна козина може да е красиво победи с помощта на шал или палантина. Отегчен черно? Остава още много други, по-интересни и свежи опции: бардовый, варианти на сивото, тъмно-зелени нюанси, цвят тюркоаз.

Ярко палто не трябва да се слее с цвета на друг облекло. Ако и създаване на образ в един цвят, тогава трябва да се грижи за преминаване нюанси, който трябва да бъде ясен и изразителен.

Как да изберете?

Палто без яка, както и всяка друга дреха, трябва правилно да се избере. Ако не слушате някои правила, можете дори в идеалния палта изглеждат нелепо и грозно.

Палто без яка като че ли се градеше само за снажен момичета. С красива фигура изберете такава дреха няма да е много лесно. Не може да се каже и за жените с пълна фигура, която ще бъде изключително трудно да се намери постоянен модел, а след това още и правилно да я премахне.

В този случай е необходимо да се придържа към следните съвети:

    Приятелка трябва малко да се разширява надолу, че ще ви помогне да скриете излишните килограми в бедрата и краката. Ако вратът, изискана и дълга, е за кръгла вратата може да не се притеснявате. При голям гърдите и врата, различна от тази на лебед, си струва за търсене на козината, без яка, но с деколте във формата на буквата V. Да се засили акцент на гърдите, дизайнери добавят в областта на устата са красиви, семпли бижута или експресивни, но не artsy декор.

С какво се носи?

След като палто не капаци врата, а след това тази функция бъде предадена на други елементи от дрехи. Например, поло и голф. Такива дрехи ще стоплят, ще осигури уютно намирането на улицата и ще даде необходимите акценти.

През есента гардероба си трябва да има няколко опции водолазок и гольфов, особено ако палтото не е от яката. От някои дизайнери може да се чуе препоръка оставя отворена врата, но този начин на никой не му трябва в банята, така и да се разболеят толкова дълго.

Избора на рокля и пола, които ще се обличат под палто, без яка, заслужава да се обърне внимание единствено на преки фасоны и зауженные модели. Печеливши варианти е полата-молив полата-камбанка, пряко рокля. Дължината им не може да надхвърля подгъва на палтото.

Обувки не трябва да бъде с равна подметка. Табу за нея никой не поставя и могат да се намерят доста модели по този начин, но все пак елегантни ботильоны или обувки изглеждат много по-красиви и органичнее.

С помощта на шал или лека кърпи можете да подредите необходимите акценти и задаване на начин на характер. Подобна функция ще играе ръкавици. Тези елементи могат да бъдат най-различни, ако палто спокоен цвят, или, напротив, да лаконичността.

Има няколко дрехи, които под каквато и да е предлог не може да се комбинира с палто без яка. Тук се отнасят гамаши, дънки, които нямат нищо общо с класическите (светли, широки, разкроена, с ожулвания), поли с дължина на мини и макси, ботуши-ботфорты.

Ами кой женски образ може без чанти? Под козината, без яка, ще отговарят на всяка чанта: бизнес портфейл, елегантен клатч, франзела и други варианти. Цвят на чантата не зависи от обувки или палто, в съвременната мода е допустимо да изберете чанта по своему.

Как да се носят шал, орар и шал с палто?

Има много начини, как да се носят шал, кърпичка, косынку или орар с палто. За разлика от други модели на горната дреха, връхна дреха, без яка, задължава се включва в образи подобни елементи.

При избора на ярка, голям шал, който трябва да се разрежда однотонное палто, може да напусне като свободен накити. Просто, но ярко и впечатляващо.

Създаване на драперия от палантина се препоръчва за палта в стил оверсайз, която е предназначена шапка с широка периферия.

Ако палтото е с колан, а под него може да се до конец шал. През този сезон този начин на носене на шал е изключително популярна.

Однотонное палто спокоен, цветовете ще изглеждат по-интересно, ако от шал образува мека закрутку на един оборот. Тънка ивица, създадена от шал, идеално място за бизнес имидж. При този метод може да се използва брошка или формират галстучный или друг възел.

Панаирджийски изображения

Ето пример за перфектен начин във всяко едно отношение. Бяло палто оттенено черна кофтой и сини дънки. Широк шал в голяма клетка е свързан под формата на свободна закрутки с спрятанными двата края. По този начин не соблюдено обикновено са три цвята, но той от това не ограбиха, напротив, от него се носи женственост, лекота и лекота.

В умерени ярък образ, създаден на базата на коралов палто свободно намаляване. Широк шал в дребния, черно-бял принт припокрива с черна чанта, ръкавици, очила и високи ботуши. Всичко в този начин на помислено до най-малкия детайл, защото той изглежда е хармоничен, цялостен и завършен.

Ние казахме, че с козината, без яка, не може да носи скъсани дънки, но за всеки съвет могат да се намерят изключения, както и правилата ни са дадени, за да ги разбие. Создательница този начин реших да рискувам и да покаже своята индивидуалност, совмести тъмни тесни дънки със секси прорези на колене с мляко кашемировым палто. Този експеримент тя успя, това не може да не се отбележи. А като хармонично тук изглежда многоцветен шал, който се качват към чантата си.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén