Стил

Нов поглед към уюта на вашия дом: оригиналната кухня, 70 интересни примери

Нов поглед към уюта на вашия дом: оригиналната кухня, 70 интересни примери

Всяка съвременна домакиня мечтае, за да се побере в кухнята на всички компоненти, които могат да облекчат процесите на готвене и да зоната на максимално удобен. Но често планирането на различни видове апартаменти не позволяват да се създаде точен макет на ситуацията, която вече е изготвен в мечти и планове за бъдещето.

Дизайн на кухня по поръчка: творчески идеи

Ако правилно да се подходи към дизайна и обзавеждането на интериора, можете да комбинирате най-оригинални неща. Въображението и креативността са в състояние да направят дори и малка стая ярка, фантастичен. А наличието на ергономични мебели и уреди ще ви помогне да побере всичко необходимо.

Уют в кухнята може да бъде под влиянието на редица фактори. Важно е да знаете как да ги използвате и да бъде хармонично разпределени по територията. Основните нюанси в това отношение включват:
• Правилното разположение на триъгълник – мивка, котлон, хладилник.
• Поставяне на точка активност в ъгъла на кухнята.
• Използването на качествени, практични материали.
• Правилното полагане, който отчита геометрията и цветови вариации.
• Използване на съвременни средства и на най-новите технологии.
• Изисква се добро осветление и качествена врата хардуер.

От особено значение за дизайна на малка кухня, в последно време се смята за плъзгаща мебели. Скрити в стени, маси и столове-трансформатори могат да трансформират една стая и я предоставя максимум оригиналност. В тази кухня ще бъде не само успешно да се готви за цялото семейство, но и за приемане на гости.

Уютна кухня е малка и удобна

Направи миниатюрен стаен комфортен бързо и без много усилия. Важното е правилният подход и наличието на определени финансови възможности. Особено важно е внимателно да планирате разположението на кухнята, като се има предвид необходимостта да се направи това помещение е практичен и многофункционален.

загрузка...

Можете да направите своята кухня лесно и ненатрапчиво, с помощта на собствената си фантазия и съвети на дизайнерите. Но има и по-лесен начин да организираме интериора в един от най-популярните съвременни стилове:
• Таванско помещение. Основните характеристики е наличието на отворени комуникации, тухлени стени, по-съзнателни груби мебели. Тези параметри са типични за ярки, свободолюбивых личности.
• Прованс. Домакини на възраст и романтична природа предпочитат стари метални мебели, флорални мотиви са навсякъде, нежни пастелни нюанси.
• Хай-тек. Преобладават сивите и бели гланцирани оттенъци в този стил с хромирани елементи и гладки повърхности. В интериора са налице затъмнени стъкла и огледални вложки.
• Минимализъм. Неброский, удобен стил, който излъчва уют и спокойствие. Важни нюанси, се счита за липса на ярки елементи, отворени рафтове, крещящи цветове. Всички мебели, техника и аксесоари трябва успешно да се съчетаят.
• Кънтри музика. Селски мотиви tiled камък, дощатыми подове, изискани мебели от масивна дървесина. Съвременни уреди може умело да имитират под селото предмети от бита.

Винаги има възможност за уверено и адекватно оборудване на кухня в скандинавски модерен или класически стил. В зависимост от вашите цели, на място в малката кухня може да се разшири визуално. С много любов, за малки неща и подаръци, във всеки стил позволява да се направят някои основни моменти и корекции.

Стилно и необичайно малки кухни

За това, че успешно и мъдро използване на кухненското пространство, трябва първоначално да бъдат проектирани пълно обкръжение. Интериорен Дизайн зависи от желанията на собствениците на недвижими имоти, модни тенденции, финансови възможности. В случай, че бюджетът е ограничен, а след това може да се оборудва с повече рафтове и шкафове, което ще даде възможност да се сложи висока купа.

Важна роля играят врата, водеща към кухнята. В нестандартни варианти компактен кухненски пространство все по-често предпочитат традиционните врати за подмяна на стилни, оригинални арка. Да получите такъв пропуск може да бъде в различни стилови формати, като използвате линка в цялостния интериор. Не по-малко важен детайла са:
1. Дизайн на прозоречните отвори. Често в кухнята само един прозорец, който е препоръчително да не се завеса. Естественото осветление е приоритет.
2. Покритие повърхността на пода. В кухнята пода може да се покрие производството на керамични плочки, балатум, водоустойчив ламиниран паркет. Дървото трябва да се използват внимателно, като се има предвид високата влажност на въздуха и колебанията на температурата.
3. Използвайте цветови вариации. Трябва да избягвате тъмните цветове, които могат визуално намаляване на пространството. Вие трябва да използвате бежов, пясък, бели, праскова, светло маслинено-зелен.
4. Използване на осветление. Малък, творческа кухня може да бъде осветена централизирано с помощта на халба бира или малки полилеи. Допълнително осветление е създаден с помощта на точка тела или светодиодна лента.

Всяка домакиня искате оригинална украса на вашата кухня. С помощта на модерни идеи, можете да изберете стилни и привличащи вниманието атрибути гостите, декоративни елементи, модерен, съвременен текстил.

Трябва да се избягват тежки материали. Ако има желание завеси на прозорците, щори или завеси-това е категорично невъзможно. В тази връзка, най-доброто решение ще бъде наличието на леки, прозрачни завеси. Желателно е той да е не по-дълъг от перваза на прозореца. След това можете да използвате тази позиция като допълнителна работна площ.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén