маникюр

Невероятни

Невероятни

Основният атрибут на женската красота, привлекателност и ухоженности, без съмнение, се счита за маникюр и страхотни нокти в предстоящия сезон за много момичета.

Това се отнася, разбира се, и период на 2018-2019, когато тенденцията е трудна и магията на „отрицателното пространство“ или, на така наречените „голи“ нокти.

Като се има предвид съвременните тенденции и търсенето на естествени и природни мотиви във всичко, модерен маникюр голи и минималистические мотиви за Нокти-арт е особено популярен.

Колкото по-лесно и по-кратък дизайн за ноктите през 2018-2019 г., толкова по-добре. Не се страхувайте, че тенденцията голи маникюр под формата на „негативното пространство“ може да изглежда скучно или много прости.

Като решение за маникюр „отрицателно пространство“ ние се събрахме в една компилация от най-добрите на „голи“ нокти възможности, които могат да ви вдъхновят и да Ви помогне да намерите за себе си зашеметяващ Нийл-арт 2018-2019 година.

Заповедта за изпълнение маникюр „отрицателно пространство“ – това е използването на прозрачно покритие, за да създадете страхотен дизайн нокти в сезон 2018-2019.

За да се пресъздаде ефекта на „голи“ нокти на пръстите на краката по няколко начина. Освен това, можете да покриете ноктите прозрачен лак и с помощта на маникюрных инструменти, създадени за изпълнение на базата на желаните нокти.

Вторият метод включва използването на специални уплътнители, които помагат да се създаде пространство с цветен гел-лак. Теглене на ленти – получавате страхотен маникюр „отрицателно пространство“ на 2018-2019 година.

Както вече сте разбрали, за създаване на дизайн на ноктите в стил „ню“ или маникюр „отрицателно пространство“ – това е лесно, ако има добри идеи и малко търпение.

Предлага невероятни и велики идеи, ние можем, разбира се, съм на вашето внимание една интересна компилация от снимки на решения маникюр „отрицателно пространство“ или „голи“ дизайн на ноктите 2018-2019 година.

загрузка...

Отличен и елегантни нокти под формата на „голи“ нокти полиране на детайл, ние също така ще разгледаме…

Гол лунен маникюр 2018-2019 г.

Самият класически лунен маникюр включва създаването на прозрачен цветен дупки и да изпълни повечето нджатаху. Но за нокти изкуство отиде, и в сезон 2018-2019 година предлагат на показ най-добрите и сложни идеи лунен маникюр „отрицателно пространство“.

Невероятни идеи гол лунен маникюр в изпълнение се предлага с необичайно дупка във формата на сърца, цветя, ЭКОСОС, триъгълни и много други идеи.

Освен това, винаги можете да добавите Luniz маникюр „отрицателно пространство“ блясък, фолио, tirkai и други бижута, които ще добавят изтънченост в дизайна на нокти в техника „голи“ нокти.

Маникюр „отрицателно пространство“ 2018-2019 „голи“ френски

Не по-малко стилен външен вид френски маникюр „отрицателно пространство“, което също е доста хареса красиви момичета, които предпочитат скромен и семпъл дизайн нокти.

Чудесна идея за стилен френски „отрицателно пространство“ с бялата „усмивка“, но за пролетта и лятото на предпочитат пастелни и светли нюанси. Освен това, да приемат творчески към изпълнение на френското, създаване на необичайни и нестандартни версии на „усмивка“.

Оригинални и забавни идеи за невъоръжено френски маникюр, представени в нашата галерия по-долу, където ще намерите много красив дизайн на нокти в техниката на „отрицателното пространство“, за офис и за почивка.

Смел „голи“ маникюр 2018-2019 година на остри ноктите

Стилен маникюр в остри нокти винаги изглежда екстравагантно и уникални в някоя от изпълнения – включително и голи маникюр на остри ногтики на 2018-2019 година.

Уникални възможности за създаване на „негативното пространство“ на дълги ноготочки е показано в черно-бели тонове, dudovich цветове и пастелни нюанси, които помагат да се изведат на превъзходството на този вид Нийл-арт и много други.

За създаване на изискания дизайн на ноктите под формата на „голи“ маникюр 2018-2019 година, не се колебайте да използвате ленти, фолио, пайети, камифурано и камъни, а също така да се възползват от луксозен штейновой тапицерия и tirkai.

Интересен маникюр „отрицателно пространство“ на 2018-2019 година: гривни

Удоволствие гривни могат да бъдат не само за supastah, но ноготочки прекрасни модата, и всичко това благодарение на великолепната „голи“ Нокти-арт „отрицателно пространство“.

Златни нишки и дребни пайети, мъниста и камъни ще ви позволи да провеждате невероятни дизайн за нокти „отрицателно пространство“, който изглежда е особено сладък на къси нокти.

Каишките могат да бъдат допълнени, като всичко пръстите на ръцете и лицето, и с допълнителни декоративни елементи за дизайн на ноктите, панделки, мъниста, фолио, пайети.

„Голи“ маникюр в този вариант ще предизвика възхищение и безпрецедентен интерес към вашите красиви ноготкам.

Страхотен маникюр „отрицателно пространство“ 2018-2019 г.: счупване на стъкло

Луксозен „стъклото“ е в състояние да осигури страхотно и наистина зашеметяващ ефект на вашите дръжки, с дизайн на „отрицателното пространство“.

Очарователен Нийл-арт стил „ну“ маникюр, вие ще помогнете да се създаде фолио или специален филм, малки парченца, които отклоняването на светлинните лъчи от нокътната плочка, създавайки по този начин, имитация на „счупени стъкла“.

Техника на комбинация на „отрицателното пространство“ и разбито стъкло-това е невероятно хармонични и допълващи се, като ви позволява да се постигне тънък и изискан дизайн нокти 2018-2019 година.

Освен това, всеки един от пръстите голи маникюр можете да направите с различни мотиви и щампи, един от които може да бъде разбито стъкло. Така че дизайнът е интересен, се прилагат светли лакове и декор в снимка примери.

Елегантен маникюр „отрицателно пространство“ 2018-2019 в стил минимализъм

Обръщайки се към архитектурата на ноктите, веднага идва на ум, е „гол“ лак за нокти, които, изглежда, са създадени да се допълват взаимно.

Тези вариации маникюр е идеален за деликатна и изискана жена с тънка вътрешна организация, които желаят оригинален и запомнящ Нийл арт сезон 2018-2019.

Свободни места за маникюр „отрицателно пространство“ ще добави точки на всеки пръст, дъски, парчета фолио, украсена с цветен гел-лак – „голи“ маникюр в минималистичен стил е готов.

Не се страхувайте да се „голи“ маникюр в минималистичен стил, изглежда недовършена или скучно – експериментирайте и вдохновляйтесь изискан дизайн „отрицателно пространство“ 2018-2019 година, че ние се качват на Вашия коментар повече…

Невероятни „гол“ маникюр 2018-2019 г.: перфектен маникюр идеи „отрицателно пространство“ — снимки

Comments are Closed

Theme by Anders Norén