маникюр

Нестандартен маникюр зима 2019: най-добрите техники и съвети

Нестандартен маникюр зима 2019: най-добрите техники и съвети

Невен момичетата се нуждаят от внимание и трескаво отношения не само през топлите месеци, когато те са в ума, но и през зимата. Стилен зимен маникюр изглежда по различен начин, нежно и топло, защото с настъпването на първите студени ние сме склонни да „обличат“ ноктите си в стилен дизайн, подходящи за сезона. Опитните модата всеки сезон търсят нови и свежи идеи за нокти, опитвайки се да върви в крак с популярните тенденции. Как да декорирате ноктите през зимата 2019 и какви нови технологии ни предлагат професионален специалист по ноктите? Всичко това ще бъде обсъдено в подробния преглед.

Дизайн на ноктите: стилни идеи за зимна 2019

През зимата маникюр играе голяма роля сянка. Той дава тон на дизайна. Украса, декор, кристали и т.н. само да добавя към него и да го направи по-атрактивни и впечатляващи.

Основния тренд на зимния сезон 2019 – блестящ, елегантен и празничен маникюр, който изобилства от пайети, кристали, камъни, пайети и фолио. Задължително „трябва да има“ за предстоящия сезон – цветове металик в сребърни и златни нюанси. Що се отнася до техники за маникюр, няма да има никакви нови продукти. Все още в приоритетите на луната, френски, градиентный маникюр.

При избора на маникюр, за офис среда и ежедневието си, предпочитат зимата минимализъм с оригами, цветни блокове, графични мотиви. Искате да видите на своите нокти ярък и оригинален дизайн, обърнете внимание на ноктите с tirkai и акрил на прах.

През зимата бял маникюр: Нежен и очарователен нокти зима изкуства 2019

Тенденцията на зимния сезон 2019 – безупречно бял дизайн: лесен и кратък. Белият маникюр изглежда невероятно леко и приятно. Особено стилен външен вид маникюр с бели вензелями и дантелени мотиви, сякаш повтаряйки зимен модел на прозорците.

Като добавка към този дизайн, да използвате россыпь пайети, сребро камимусуби, мъниста, перли, цветно фолио, акрилни пясък.

Стилен дизайн нокти в минималистичен стил: зима 2019

Минимализъм винаги е бил популярен сред момичетата, които искат красиви нокти, без да запомнящ и ярък дизайн. Особено за срамежливите модата, ние сме подготвили колекция от снимки на оригиналния нийл-арт стил е минималистичен и оригами. Този дизайн изглежда здраво, особено в сплъстената му изпълнение. За извършване на този маникюр се използват променливи нюанси на лак за нокти: бордо, слива, бежово, кремаво, бордо. Специално внимание следва да се обърне на животни-оригами. Те могат да бъдат реализирани с помощта на тънка четка или да се използват готови шаблони.

Модерен дизайн нокти в техника „сладка Блум“

Маникюр в техника „сладка Блум“ – това са зашеметяващи и очарователни триизмерни рисунки за нокти, които са визуално сходни с дантела и зимни модели. Бял лак създава различни цветя и фигурки, които изглеждат много странно и за разлика от други триизмерни проекти в ежедневието не предизвиква никакви проблеми.

Уютен нокти „пуловер“: стилен дизайн нокти зима 2019

Мода вязаный маникюр, акрил на прах – най-доброто, което можеш да се сетиш за зимна декорация на нокти. Стилни модели на една кука, ще зарадва любителите на топлина и комфорт. Този дизайн изглежда страхотно както самостоятелно, така и в тандем с лунен маникюр, Френски маникюр, „счупени стъкла“ и други зимни тенденции.

Зимните мраморен маникюр: trend дизайн нокти 2019

Красиви снимки, наподобяващи естествените модели на естествени минерали и мрамор, ще донесат на своя зимен маникюр мистика и благородство. Мраморен дизайн в тенденция, на всички сезони на годината, но е особено привлекателен бяло и сиво играете да гледате през зимата. През зимата 2019 г. в допълнение към класическите светли мраморни тон, светло розово дизайн тенденции в комбинация с френски и на лунния маникюр, графични мотиви и сладки рисунки на оригами.

Маникюр с снежинками: нови идеи за зимния дизайн 2019

Снежинки не рядко е пълна зимен маникюр. Това е единственият тематичен модел, който ще изглежда нелепо в летен или есенен декор. Модерен нийл-арт с снежинками малко приличат на модели, които са в тренд в последните сезони. Днес, дами не искат да бъдат ограничени в ръчно рисувани снежинки и все по-често предпочитат съраунд инкрустация с кристали, метални елементи, акрилни пясък, камъни конус.

Зимен маникюр с снежинками изглежда елегантно и свежо, особено върху гланцирана повърхност. Що се отнася до цветове, можете да предпочетете дълбоки наситени цветове бордо, бордо, лилаво, златно.

Зимен маникюр с камифурано: стилни идеи за зимна 2019

Нийл-арт с камифурано все още е в тренд. С настъпването на зимата само сенки се промени. Така че през зимата дизайн изглеждат бели и розови camerabuy на бял или неутрален фон. Използвате камимусуби кръгла форма диаманти и звезди, обединявайки ги с наклон, матиран, конфети и други декорации.

Модерни ноктите на Нов 2019 година

Специално внимание се отделя на празничен маникюр за Нова година. Дизайн се избира в зависимост от формата на събитието и вашите снимки. Сред най-модните дестинации зимата 2019 могат да се разграничат маникюр Crystal pixie в комбинация от сини цветове с акрилно гланцово покритие, ноктите изкуство тромава, например, елени, звезди, елхички и т.н.

За ежедневните образи подходящи са сладки нокти изкуство с елени, снежинки, символ, пингвини, фойерверки и т.н., Предлагаме ви колекция от снимки, оригинални и стилни идеи за коледен маникюр 2019.

Зимен маникюр 2019 драстично се различава от тези проекти, които сме свикнали да ноготках в други сезони. Зимна дизайн не се бърка с нищо, така разпознаваеми, щампи и нюанси на ноктите. Ще ви помогнат нашите снимки примери зимни лак за нокти и да се създаде вълшебния и любимите модели на ноктите си.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén