Стил

Най-модни кожени палта и кожени якета 2018

Най-модни кожени палта и кожени якета 2018

Дълго време заветната мечта на много руски жени норки палто. Много проведе тази съмнителна мечта и много бързо по улиците на нашите градове са пълни с жени в кожа кафяво кадифе. Някой успял да купи синята дупка в пода, и най-успешни са закупили палто от blackglama и Blacknafa.

Кожа в Русия-това е много важно, защото ние може да бъде много студено, затова желание да притежават топла и красива кожа, е основателно. Но за истинските модата обект на желание от много различни палто.

Сред снимка уличен стил на Седмицата на модата можем да видим най-различни хора – модели, известни личности, журналисти, богати китайци и много други. Понякога те създават налудничави образи, много от които биха могли да служи като пример за вдъхновение.

Седмица на модата в колекциите за студения сезон започва в Ню Йорк, когато там все още е студено и понякога сняг. Така че тази седмица можете да се запознаете с най-топли кожа. В модни палта идват гостите на Седмицата на Модата в 2018-2019 година и моделите, участващи в шоуто, често те правят най-красиви хармонични образи.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén