Стил

На разположение кожа лисица под Sable: лукс и тенденция на зимата 2019-2020

На разположение кожа лисица под Sable: лукс и тенденция на зимата 2019-2020

Една от важните тенденции зима 2019-2020 красиво палто от естествена кожа песца цвят на самур. Тези продукти заемат водеща позиция в продажбите на модата сред младите, тъй като те представляват един достъпен лукс. Син Лисича кожа има набор от свойства, които не могат да се похвалят всички материали. На първо място, става въпрос за здравина и еластичност. За разлика от Самур, палта на обучение значително по-малки разходи, така че той може да си позволи дори и младите момичета. Обсъдени на следващия преглед мода ще се фокусира върху красиви модели палта от лисици под самур, които заемат главните позиции в света на модата тази зима.

Предимства и характеристики на лисица под палто от самур

Разбира се, основната функция, предимство и отличие от Самур кожа Лисица, че това струва много по-малко. Елитен материал може да се направи палто е много скъпо. Като правило, цената на тези изделия варира от няколко десетки до няколкостотин хиляди рубли, а ако е известна дизайнерска къща, палто може да струва милиони. Разбира се, самур изглежда много естествено и скъпо, тъй като тя не се поддава на боядисване и изисква внимателно отношения в процеса на производство. Рядко животно има цвят, който не е трудно да се повтаря при подготовката и цвета на Лисици. Но, въпреки това, кожени палта от сравнително евтин материал не изглежда като вълна лисици, и просто си ги обичам, както можете да видите на модни снимки на модели.

Има огромен брой възможности и начини за шивашки и цвят на лисица, но той е под Sable е един от най-зрелищните. За разлика от обикновения продукт, такова палто могат да бъдат на стойност малко повече. Въпреки това, е много по-евтино, отколкото на козината на самур. Моля, обърнете внимание, че елитни кожа-това е не само скъпо, но и висока износоустойчивост. При подходящи грижи и бережливом носи палто от кожа песца под Sable ще служи на своя владетел в продължение на около 3-5 сезона.

Как да избера палто от песца под Sable

За това, да не се бърка с покупката и да не попаднат в ръцете на мошеников, които се опитват да продават лошото качество на продукта, трябва да знаете как да изберете палто от песца под самур. Много безскрупулни продавачи могат да произвеждат кожа за луксозен продукт, затова винаги се опитвам да купуват палто само от известни и надеждни магазини.

загрузка...

Преди всичко, обърнете внимание, че палто от лисица-това винаги е малко по-трудно, отколкото Черен. Също така, Когато дотрагиваетесь навалица имате различни чувства. Лисица кожа кадифен, мек кожа с грунд. Палто от самур-това е не само по-малко тежат, но почти не се усеща, се дължи на прекалена мекота при допир. Козината на тези животни по въздух и почти не забележимо подкосъм. Фокс при поглаживании ръка бавно възстановяване от соболиный. Втората грее ярко, то прелива и отразява светлината.

В никакъв случай Арктическа кожа не трябва да се рушат — това говори за това, че продуктът излиза в продажба. Можете да се плъзгат по повърхността на пилоти с мокра ръка или пръст и да оставят космите върху дланта си, след това палто е по-добре да изчака и да не се купуват. Освен това, въси не трябва да остане с леко изтръпване, но не выдирать коса и лесно dipnote от долната част на Подгъв (това е най-уязвимо място в палто).

Ставите фуги трябва да бъдат внимателно обработени. Те в никакъв случай да не се допускат груби, както може да предизвика дискомфорт при носенето. Направете плавен преход от един участък на кожата към друг, докато оттеночная гама не се развали, и не са твърде остри.

Запомнете веднъж и завинаги, евтини палта не се случва. Ако те има, те ще продължават не повече от 1-2 години, а след това започват да хвърли в избледняват и още по-лошо — да се взривят. Най-ниската цена трябва да бъдат предупредени, дори и при избора на кожени палта от песца в цвят Черен. Твърде евтина цена-това е отбило желание да купуват този продукт.

Всеки експерт по меху знае две важни правила при избора и закупуването на кожени палта. Първо, помолете сертификати като продавач консултант. Няма от какво да се срамува, защото искам за парите си купя качествена палто, а не фалшива. Ако вие отричате това, тогава да се обърнеш и да си тръгне от магазина — продавач се опитва да заблуди и неща, с палто, като че ли не й хареса, явно не е чисто. Вторият вид е подобен на палто при дневна светлина. Не купуват продукта края на есента вечер, защото те могат да мухлевать с цветя. Всеки опитен кожа любовник знае, че слънцето и на закрито, продуктът изглежда по различен начин. Не се страхувайте да поискате от продавача да излязат заедно на улицата, за да се оцени качеството на цветя.

Важна стъпка при избора на козината под самур-това е избор на продукти, в съответствие с вашия стил на живот. Ако постоянно се карам, изберете по-къса модел. Между другото, фокс е един от материали, повечето от които произвеждат модел кожени палта автоледи. Той не пристроил на седалката и има висока устойчивост към износване. В дълга козина просто физически е неудобно да карам кола или да ходи бърза стъпка. Спускане на продукта може да се цеплять различни проекти, а има и риск, че той ще се счупи, и ще изисква намеса на специализирани шивачка, за да възстанови първоначалния вид на модела.

Палто от песца под Sable: важни тенденции зима 2019-2020

Естествеността и натуральность са най-важни тенденции на зимата 2019-2020. Благодарение на тях, се превърна в популярен палто от песца под самур. Всеки уважаващ себе си и модата знае за това, че соболиный кожа не се поддава на морению. Точно по този принцип често може да изложи на фалшифициране. Не е ярко-розови кожени палта от самур, а също и син, зелен и син. Но тези тенденции односезонная напълно приемливо за тези, които могат да си позволят всяка година да купувате ново палто.

Тези момичета, които мечтаят за натурален Черен кожа палто, обърнете внимание на песца палто луксозни кожи. Затова са избрали своя спътник в няколко сезона. Те не гледат на модни тенденции, известни у дома си. Мине покрай ярки цветове, оцветен в неестествени цветове на козината. Шагают те отиват да купуват Арктическа палто цвят Черен. Тези продукти се дължи на специални техники, тонизиране и струват малко по-скъпо, отколкото обикновените козина и изглежда е много скъпо и биологично.

Чудесно за шиене модел палто кръст оформление. По този начин, често се шие изделия от самур. Така че, ако изберете лисици ръка под самур, така или иначе, моделът ще бъде изпълнена точно „напречното“. На снимката можете да видите няколко интересни модели.

Тази зима ще се радват на огромно търсене на продукти на мини и миди дължина. Тези модели представляват колекция от палта за дами, които прекарват голяма част от времето си прекарват зад волана. Дълго палто на пода подходящ за възрастни, уверени в себе си дами. Е довело до тази дреха, тази машина не се препоръчва, тъй като по този начин е много лесно да съсипе материал.

От носенето на палто от песца под Sable: модни снимки

Тъй като този продукт е извън обхвата всеки ден, трябва да знаете, че носят и как да се комбинират с други неща. Както знаете, на мода в момента тенденцията е кожа дължина на midi. Дори мини постепенно си отиват в небитието, като стилисти все повече се говори за такива продукти като непрактично зимни неща. Midi той предпазва от студа е много по-добре и не сковывали движение. Той не предизвиква дискомфорт при шофиране на автомобила и не са подложени на износване.

Най-добрата комбинация за тенденциите на зимата 2019-2020 е кожа кожа. Това не означава, че трябва да избират кожа песца с натурални вложки. Много стилисти казват, че през този сезон се завърна в модата-високи кожени ботуши устойчив ток или платформа. Тези продукти изглеждат много естествено и подчертават високата цена на продукта. Също, може би, са пуснати под шуба с дължина на midi или мини-кожени панталони или рокли.

С шуба от песца може да се носи красиви класически панталони. За ежедневна начин, например за разходки изберете топли дънки. И така, този стил е съчетана със зимни къси панталони. Просто ужасно ще изглеждат тези палто с мини-поли. Те могат да се носят само под дълги палта от кожи на лисица под самур. Не нося палто, дължина на мини с токчета. Като цяло, тази обувки се счита, че не е много приятно на вид мъже. Фактът, че той визуално реже краката на половина, което ги прави значително по-кратък. Разбира се, това не се отнася за момичета с дълги крака и обувки в бежов цвят или в един тон колгот или панталон.

Палто с къс ръкав-добре се съчетава с дълги ръкавици от естествена кожа. Цвят на палтото перфектно се съчетава с аксесоари черен или кафяв цвят. Важно е, че кожата е естествена. Изкуствен материал подценявам начин и да го направи вкус.

Що се отнася до шапки, тогава по-добре обърнете внимание на класически шапка от норка. Не е лошо търсил изделия от стриженной дупки. Спретнати шапки могат да бъдат плетени, по-добре обърнете внимание на барети, които са много модерни и популярни през този сезон.

Шалове-това е нещо, което може да се избегне. Но ако това е един от знаците, които са неразривно свързани със стил момиче или просто е безразличен към нея, това би било най-добрият кашмир шалове в черно, сиво и кафяво. Ярки цветове могат да развалят образа и да го вулгарно.

Чанта е важен елемент от гардероба. В допълнение към палта от песца под самур-добре е да изберете класически стилове. Например, облечен с палто, саквояжи, куфари. Провиснал на изделия от изкуствена кожа остави в гардероба, докато топлината на козината, те не са подходящи. Освен това, не е много органично изглежда с шуба песца раници.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén