маникюр

Модни Тенденции за маникюр с гел лак 2018

Модни Тенденции за маникюр с гел лак 2018

Гел-лак-това не е обикновен лак за нокти, буркан с четка, към която всички така са свикнали. Новите технологии позволиха да се разработи специален гел, който се нанася с четка, но, естествено, той не можеше да се сушат. Маникюр с гел лак 2018 изсушаване на ноктите си само под действието на uv светлина, затова за извършване на тази процедура в домашни условия ще е доста трудно.

Въпреки че гел съвсем наскоро се появи на пазара за красота, модни новини, маникюр, гел-лак 2018 вече е харесван от много клиенти салони за красота.

За разлика от шеллак

Шеллак-това е оригиналната гел-лак фирма cdn.

На пазара на гел-лак в момента е огромна, но технологията за изработване на шеллак не е в състояние да възпроизвежда нито един производител.

Преди да нанесете шеллак не трябва да използвате основа за гел-лак, шеллак по-лесно да се премахне и да не нарани нокътната плоча. Тънкости на разликите между шеллаком и други гел-лакове може да изглежда на пръв поглед незначителни, но ако имате възможност да се обърнете към администратора, специализирана в шеллак, по-добре да не пропуснете.

Дизайн

Мода на „боядисани“ на ноктите постоянно се променят и модни тенденции за маникюр с гел лак 2018 може да се обобщи:

Светли нюанси

През 2018 г., основната тенденция в модата е нещо естествено, в състава и в облеклото, и маникюре. Трябва да се даде предпочитание мек пастельным тонам, да се откаже от ярки крещящи червени, лилави, черни нокти на краката.

Също така трябва да се обърне внимание на формата на нокътната плочка. Дълги, остри нокти отдавна излезли от мода, квадратен френски маникюр също губи популярност. Най-добрият вариант ще бъде закръглена дължината на ноктите е средната.

Подходящ за всякакъв вид събития ще праскова, светло лилаво, бежово и синьо небе нюанси на гел-лак.

Тъмните нюанси

Тъмни на цвят гел лак, въпреки че не се радват на бившата си популярност, но все още се търсят за походи за вечерни събития.

Сред най-популярните тъмни нюанси на гел-лак: син, бордо, плътен гранат.

Трябва да се отбележи, че ако светлината-цветен гел-лак, може да се разрежда с ярки орнаменти и рисунки, на тъмно гел-лак, подобни на елементи на декора ще изглеждат излишни, и маникюр ще бъде перегружаться.

Животните печат

Имитира естествения цвят на кожи на животни, този модел е доста ярки и сложни, така че да го комбинирате с шантавите фасоном рокли или ярък грим е нежелателно.

Най-популярните щампи: райета, зебри, на петна на леопард и жираф. Въпреки това, следва да се повтори, че този маникюр е подходящ само за повод.

Класически Френски

Френски маникюр-това е една вечна класика. Въпреки това, тя може да варира, като играят с нюанси на основните цветове и цветовете на декоративните елементи.

Можете да направите класическия бял френч с прозрачен базов гел за нокти, можете да добавите ярки акценти, като онези с бели връхчета френча цвят.

Омбре

Плавен наклон също е здраво укрепен в мода, но през този сезон от твърде светли и тъмни нюанси трябва да се откаже.

Можете да попитате капитана, за да плавни преходи от бежов с розов фон, той е и от синьо до лилаво, и обратното.

Пастелни нюанси, както беше отбелязано по-горе, сезон 2018 година ще бъде на върха на популярността.

Геометрични щампи

Още един сравнително скорошен тенденция – геометрични рисунки на нокти. По-изгодно, отколкото те изглеждат, ако ги представят на не повече от два цвята. Например, в черно и бяло, червено и черно, бяло и синьо и така нататък.

Сред най-популярните форми: малки кръгове, триъгълници, ленти, асиметрични ромбове.

Вязаный перлено бял орнамент

Crochet обемни елементи на декора, може би, е абсолютен лидер сред модерен дизайн в маникюре сезон 2018. Разбира се, картината не се вписва в буквалния смисъл на думата.

Това е само от количеството на гел-лак, който придава форма с печат.

Плетени опашка, малки, тънки лито – тук са най-популярните декорации сред модата.

Етнически състав печат

Сложен дизайн, народни мотиви, допълнени от малки мъниста и кристали, който стана популярен през 2018 г. ще продължи да бъде актуална този сезон.

Цветя

Отделна дума трябва да се каже за цветни щампи, защото тези рисунки ще бъдат приложими за всички събития от училище, абитуриентски до сватби.

По този начин, за булката може да носи цветя в пастелни тонове, но за завършилите използвате по-ярки и по-големи рисунки, разреждане ги с допълнителни елементи.

Грижи

В крайна сметка, правилно е приложил и се изсушава под лампа, гел-лак държи около две седмици, че дава възможност за достатъчно дълго време и не присъства на корекция, маникюр. Обаче, процеса на нанасяне на гел-лак предполага, че краката са били предварително добре обработени. Ципа, трябва да бъде бутнат или нарязани, ногтевая плоча не трябва да бъде неравен или груби.

Въпреки че гел-лак поради своята плътна текстура гел осигурява нежно покритие и са в състояние да скриете дребните недостатъци, много пирони, дори и той.

Ако ногтевая плоча силно слоится, дори и след изравняване и обработка на пилкой или баффом и нанасяне на гел-лак, покритие може да започне да се люпи в същия ден.

Форма и дължина

Трябва да се обърне внимание на формата и дължината на ноктите. Ногтевые табели не трябва да бъдат прекалено дълги и остри, иначе маникюр изглежда вулгарно и неуместно при никакви обстоятелства. Идеалният вариант е заоблени ръбове за нокти с малка дължина.

Много фото-маникюр, гел-лак 2018 свидетелстват за това, че полски наистина продължава достатъчно дълго, понякога повече от две седмици, а палитра от нюанси в сравнение с обикновените лакове, много по-широк.

Дизайн на нокти е маникюр с гел-лак 2018 са толкова разнообразни, че могат да се изберат всички варианти и никога не се повтаря.

Снимка маникюр с гел лак 2018

Comments are Closed

Theme by Anders Norén