Стил

Модни прически за тънка коса без подреждане. Стилни варианти за новия сезон

Модни прически за тънка коса без подреждане. Стилни варианти за новия сезон

Добре поддържана коса – гарантирано внимание от страна на мъжете. Късмет — в природата им е дала дълга коса, но за тънка коса трябва внимателно да изберете прическа, за да те изглеждат добре, без да се трупат.

Най-добрите прически за къси тънка коса, без стилизиращи

Създаване на женските прически опитен майстор винаги взема под внимание вида на косата. За тънки кичура коса, има много интересни модели, които може да направи на една жена е неустоим.

Pixie е стилен и необичайни!

Този модел е здраво заема водеща позиция в прически за къса коса. Простотата на нейното изпълнение се получава елегантна прическа, която не изисква инсталация. За „pixie“ е типичен за послойного облекчаване на направления, тяхната дължина се подбират индивидуално.

На върха На косата си буйна корона, благодарение на кръгла конструкция Стренги. За тилната област обикновено минималната дължина на косата.

Най-модерните прически за тънка коса, без стилизиращи ние ще разгледаме в тази статия

Ушите са винаги отворени, а бретон се извършва в зависимост от желанието на клиента и вида на лицето си. В този кратък чуб, и направления до веждите изглеждат добре като слаби жени, а жените с пълна външен вид.

Боб

Популярността на тази прическа трае в продължение на много години – нейният верен тя е била Коко Шанел. В косата привлечени от простотата на модела и възможност да го направи у дома.

загрузка...

За началото на току-що измита коса

  • гребен в посока от горе до назад и отстрани.

Прическа започва

  • отгоре, точно тук се определя от желаната дължина на кичура (той не трябва да надвишава 18 cm).

Движейки сеот главата

  • в посока бретон, всеки кичур, който е равен на предходния.

След париетални области

  преведен на времето области, като действа по същия начин, след това преминете към тилната.

След приключване на всички основни етапа, пристъпваме към схема на регулиране, се опитва да спазва симметричность. Финалния акорд става специални филировочные ножица (тази работа по-добре да се доверите на един приятел).

Гаврош

Популярни през 70-те години „Гаврош“ отново става тенденция, тъй като това е универсална прическа подходяща за всеки вид. Има няколко възможности, но всички стаи са с малък „hooliganistic“.

В стандартната версия на скъсяване на кичури по цялата територия на главата, с изключение на тила. Косата на слепоочията изрязани във форма остроконечного на триъгълника.

Моля, обърнете внимание! Прическа в техника „Гаврош“ за тънка коса, без стилизиращи изисква специални умения и спазване на схемата, така че сами да я ще бъде трудно.

Лукс

Името на този модел е напълно оправдано – има комбинация от елегантност и лек хаос. Прическа извършва на принципа на многослойности, косата веднага се разделя на 4 работни зони.

За да се получи желания ефект, капитанът може, използването на поетапна схема за предоставяне на наслоение дължина. Ориентирани за работа при дължина на 1-ви тяжа, който започва от самото начало.

Моля, обърнете внимание! „Каприз“ има няколко разновидности, които се различават в детайли създаване на бретон.

В подкрепа на принципа на асиметричен,

  • използваме прически за тънка коса, без стилизиращи с коса, бретон.

Това изглежда разкъсно директен бретон,

  • който се прави не в дължината на кичура коса.

Без този елемент прически

  бутане на предните кичури в една посока.

Привлечени от модата на този модел е това, което прическа изисква ежедневни усилия за поддържане на форма.

Френска прическа

Не дават много проблеми „френска козметика“, която, без да трупат изглежда доста стилно. Като се започне да се движи от тилната област, централен процес се прилага методът на „направление за прядью“.

Времеви зони и бретон (ако са предвидени) мелници с помощта на специално ножче. Полученият чист контур помага да се запази обемът на короната.

Тази прическа е много стилни възможности и е подходящ за всяка жена. Дори ако има желание да расте косата, не е задължително да се обърнете към администратора за коригиране на косата си – къдрици изглеждат толкова естествено.

Асиметрична прическа

Този тип прически възможност да настроите външния им вид. Асиметрията позволява на жената да се открояват от тълпата, така че е по-подходящ за смели хора.

Варианти на тази прическа, има няколко, най-популярен е „асиметрично каре“. Тук важното е-правилно да се определи линията на разграничение, преди да се пристъпи към творческия процес.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén