Стил

Модни прически за къса коса, бързо и красиво. Стилни варианти за стайлинг

Модни прически за къса коса, бързо и красиво. Стилни варианти за стайлинг

Принципи за създаване на красиви прически за къса коса

Полагане на къса коса дава възможност да опитате много и различни изображения. Противно на общоприетото схващане, прическа-не е пречка за създаване на женственных, романтични прически. Днес една жена изглежда стилно, ако на пръв поглед, създаване на инсталацията отне само няколко минути.

Набира популярност отказ от еластична гума, най-малкото, те не трябва да бъдат видими. Най-новите модни тенденции: естествената женственост, лека небрежност.

Има няколко основни принципи за създаване на прически:

Индивидуална характеристика на косата
Тънки, слаби или тънка коса винаги се нуждаят от допълнителен обем.

Какви средства са необходими за инсталацията
В минимален набор включва: гребен с мека и твърда зъби, коса, утюжок или маша, маша за коса, щипки за ребрата.

Какво може да се използва за украса
Почти всяка прическа за къса коса може бързо и красиво украсени с панделки, цветя, фиба с камъни, пайети или мъниста.

За да е красиво да оформите косата си, можете да се обърнете към професионален бръснар, но и създаване на прически собствените си ръце, ще донесе в живота си фантазии.

Ако знаете основите, дори и в домашни условия наистина да го направи стилна и красива прическа за всеки ден или на празник.

Романтичен венец

Къса коса красива прическа „романтичен венец“ е бърза и стилна полагане на подходящ за всеки повод.

На първо място, цялата маса на косата, за да се овлажнява и е разделен на две части, пряко или странично пробором. Напротив, от самото начало на участие на всяка страна, сгънете дълга плитка, бране на кичури около лицето. Колан, може да доведе до ухото си ниво или за да отидете нагоре към шията – това зависи от дължината на подстригване.

Опашки и останалата част от косата назад и обрат в същата колани, наложени един върху друг, образувайки цял „венец“. Косата не переделаешь, те трябва да определят невидим.

Свободни кичура да придадат на образа на лекота и романтика, те се фиксират с лак, а гъста коса или бретон-добре да бъде убит по „венец“.

Важно е да знаете! Косата ви ще изглежда естествено, ако невидим и игли ще съвпада с цвета на косата.

„Романтичен венец“ отваря лицето и не е подходящ за жени в кръгла форма на лицето. Прическата са украсени с цветя, панделки, красиви фиби.

Приказно къдрици за каре

Къдрици за каре-това е универсална прическа с много вариации, които са подходящи за всякакъв тип лице. Къдрици вятър на къдрене, маша навийте или плойки, да се постави или да напусне „както е“, при запазване на текстурата и формата на къдрици.

Къдрици се предлагат в различни стилове:

    спирала;малки къдрици;дълга коса;мръсни къдрици.

Но не всеки вид прическа е подходяща за каре, малки къдрици също скъсите косата, и спирала е добро, само по-дълги косите си. Класически боб е добре да се направят големи къдрици или къдрици помия.

Стилните прически за къса коса, бързо и красиво:

    цялата маса на косата е разделена на две хоризонтални части, горни кичури бъде убит раци;вълна започва от долната част на косата на кичури среден размер вятър на големи къдрене или плойку в една посока, оставяйки краищата;горната част на ротора в две посоки: в дясната половина на ляво, от ляво на дясно, така къдрици ще бъдат симетрични, когато се гледат отпред;суха коса с помощта на сешоар (ако използвате ролки);ръце, за да се симулира на косата или се режат на къдрав кичур коса в малки завитках;къдрите бретон с основната маса на косата или в небето няколко пъти.

Когато трябва да направите къдрици, меки и романтичными, които определят спрейове да се използват само в края, и да получите ясни и еластични къдрици, преди завивкой нанесете пяна или пяна. Инструменти за полагане трябва да се използва внимателно, прекомерно количество утяжелит къдрици.

Къдрици за каре придава на косата обем, в зависимост от посоката на къдрици, можете да отворите лице или обратното да ги коригира формата, обрамляя swirls.

Прическа в стил „ретро“

От ретро прически за къса коса е особено елегантно изглежда „Марсельская вълна“, са модерна интерпретация на „холивудската вълна“ е създаден въз основа на тях.

Класически Марсилия вълна ясна ивици „хохол-ниските“ и се провежда в две посоки: форцепс (горещ начин) или с помощта на щипки за коса (студен метод).

Полагане на къса коса-подходящи са студени, чиста коса със странично пробором бъде разделена на две части. От едно ухо на друго, от друга страна, два отзад косата заедно, и осигуряване на раци или в предната част има две: голям и малък.

Вълна форма от двата предни кичура коса на косата нанесете гел и внимателно срешете ги равномерно я по цялата дължина. Тук вие ще се нуждаят от добра гребен с фини зъби, с помощта на косата, за да настроите желаната посока.

Как да направите красиви вълни:

косата, заминаващи 1 см от пробора;първата вълна винаги отива нагоре;с гребен, плавни движения, като се има предвид първия завой и коригирани с дълга коса клип;всяка „вълна“ е на клипове от двете страни и в средата, в средата преминава на страната на страна за 1 – 2 см.

По този начин цялата кичур коса, огъването под формата на буквата „S“ при създаването на ретро стайлинг гел бързо изсъхва, защото всички движения трябва да бъдат бързи и уверени. За да направите косата, улеснява форма, гребен периодично се нанася малко гел.

Аналогично задайте втора предния кичур. Ако полагането се извършва на наказание, а след това и задната част на косата се прибира в малък пакет или конус, а краищата на вълните на завъртане около собствената си база.

В резултат на това се получава класически ретро стил на косата шик 20 години, тъй като известен Барбара Кент. Марсилия вълна добре „лягат“ и класическа боб, горната и задната част на косата в този случай, гладка или привеждане в съответствие и подреждане на косата ми с малко количество гел.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén