маникюр

Модни лакове за нокти: фото дизайн идеи

Модни лакове за нокти: фото дизайн идеи

Модни лакове за нокти: фото дизайн идеи 

Модни нокти — един от компонентите на модерния начин за всяка жена. Затова е много важно да се върви в крак с времето, и да избират само качествени лакове за нокти в предлаганата цветова гама 2018 година.

Качествени палта, красиви и креативни рисунки ще позволи на всеки представител на нежния пол да блесне и да изглежда най-100 във всяка ситуация. Въпреки това, цената на внос на лак за нокти не са малко, но както се казва, красотата няма да спаси!

За тези, които вярват в закупуване на скъпи лакове за нокти, предложени модни марки, струва си да се запознаете със списък от предимства, които ги отличават от евтини.

Марка плюсове лак:

-ярки цветове;
-терапевтичен ефект;
-продължителна употреба;
-бързо съхнене;
-продължително носене.

Топлина-запечатване, мода, идеи и тенденции за снимка

Иновациите през миналата година са били термосварки. И ако през 2018 г., те не са напълно открит през 2018 година ще имат особено значение за жените. Ефект на промяна на цвят в зависимост от метеорологичните условия, изглежда добре на нокътната плоча на всяка дължина и форма. Например, ако покриват нокти с жълт цвят и след изсъхване на студено — маникюр ще придобие оранжев оттенък.

Модни лакове за нокти: фото дизайн идеи

Холографски лак: модни идеи и тенденции за снимка

Пенливи переливы, прилича на метално фолио, може да се възпроизведе на нокътната плоча с помощта на холограмните лакове. Благодарение на ефекта на трептене и слънчеви нюанси, всеки нюанс изглежда зашеметяващо и елегантно.

Кракелюрного лак: идеята е шумът лак за нокти, снимки

Vintage лак за нокти пращене лак за нокти, моден тренд в последните години. И ако по-рано, за да се възпроизвежда тази конструкция може да е с пискюл и няколко нюанса боя, днес се нуждаете само от база (първия слой лак по-светли на цвят) и кракелюрного лак с по-тъмен оттенък. Основният тон лак с ефект „спорове“ и той се напуква, което си ноктите на една интересна закономерност.

Лак-галогеновая

Халогенни лакове за нокти е от значение не само през топлия сезон, но и през студеното време. Ярко-розов, тюркоаз, зелен, пудровый, люляк, слънчев и лилаво — ще бъде чудесно допълнение към всеки младеж. Освен това, в UV-лампа ноктите ще светят!

Модни лакове за нокти: фото дизайн идеи

Матово червило 2018

Стилен Нийл-арт направи матиран лак е подходящ не само за ежедневието, но и за всички житейски събития. На снимката по-долу Можете да видите маникюр идеи, предложени художници:

Модни лакове за нокти: фото дизайн идеи

Магнитен лак за нокти

Лак за нокти с магнит вътре ще ви помогне да създадете интересни геометрични мотиви, райета и звезди.

Акрилен лак за нокти

Един от най-безопасните за здравето и състава на лакове за нокти, се считат за акрилни бои. Те не увреждат структурата на нокътната плочка, но също имат лечебно действие и предпазва повърхността от домашните задачи и въздействие на околната среда.

Модни лакове за нокти: фото дизайн идеи

Шиммер лак за нокти — иновации, дизайн, снимка

Гладка лъскава повърхност с пайети — идеалният вариант за вечерта на маникюр, на Нова година, корпоратив на бала нощ.

Късмет с bulicame (мъниста)

Болонки, както го наричат майстор или мъниста по принцип, сега се продава заедно с лак за нокти. Тя е лесна за употреба, а ефектът е просто зашеметяващ!

Модни лакове за нокти: фото дизайн идеи

Нокти с ефект на пясък — идеи за снимки

Захарен лак-това е основното покритие с добавяне на частици (пясък). На снимката по-долу се вижда, че покритието е гладко покритие, както на зърна се различават по цвят на някои тонове.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén