Стил

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)

Идеи за маникюр в 2017 година са изключително разнообразни, интересни, а някои дори неочаквани

Идеи за маникюр в 2017 година са изключително разнообразни, интересни, а някои дори неочаквани. Всяка жена, която желае да остане на височина на всички, а не последната роля обръща маникюру като необходимия елемент своя неповторим начин. Смяната на сезоните винаги се определя новите тенденции в модата. Не е изключение в това отношение и нийл-арт.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Всяка жена, която желае да остане на височина на всички, а не последната роля обръща маникюру като необходимия елемент своя неповторим начин на Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Смяна на сезоните винаги се определя новите тенденции в модата. Не е изключение в това отношение и нийл-арт
Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Маникюр на фън шуй, когато дизайнът на безименния пръст различен от останалите

Гел-лак – интересни идеи

Особено популярна в нийл-арта сезон ще продължи да се насладите на оригинални идеи за интересен маникюр с гел-лак 2017 (на снимката). Това е свързано с редица предимства на тази техника. Гел-лак не носи вреда на здравето. Едно от свойствата му – високо ниво на стабилност и практичност: гел-лак се пази в ноготках до 3 седмици, без да губи първоначалния си вид (ако правилно нанесен професионалист).

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Особено популярна в нийл-арта сезон ще продължи да се насладите на оригинални идеи за интересен маникюр с гел-лак, Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Гел-лак, не носи вреда за здравето, изглежда светла и се държи дълго Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)на Гел-лак се пази в ноготках до 3 седмици, без да губи първоначалния си вид

През есента сезон 2017 година тенденцията ще бъдат такива цветове декоративни лакове:

  черно; сив; сребрист; кафяв; бордо; червен; син; „телесен цвят“ – от светло до наситено с бежово.

Съвет! През есента сезон 2017 г. трябва да се откаже от дълги, остри и квадратни нокти. Победител ще бъде дама, отдавшая предпочитание коротеньким ноготкам леко заобляне са бадем форма.

Шарени нокти-арт гел-лак. Не е загубил актуалността си тренд 2017 г. – маникюр в ивицата. Ленти могат да бъдат както по вертикални, така и хоризонтални, както широки, така и тесни. Оригинално допълнение към полосатому нийл-арту, може да служи златна ивица, наклеенная на ноготке на кръстопътя на различни цветове лак. За разлика от лятото, когато надделя на топли и светли тонове, в своите притежания влизат тъмни наситени цветове.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)
Не е загубил актуалността си тренд 2017 г. – маникюр в ивицата Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Любительницы нежни тонове не прогадают и през този сезон, като са избрали бежово лакам, които се отличават със своята простота и изящностью Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Много интересно решение в маникюре с помощта на гел-лак са така наречените обратната френски маникюр

Гол-маникюр с гел-лак. 2017 година, за да цветовата гама на нийл-арта се превърна в година на господстващо положение на тонове, сред които – всички нюанси на бежово и бледо розово. През есента сезон на настоящата година тази тенденция ще запази своята актуалност. Любительницы нежни тонове не прогадают и през този сезон, като са избрали бежово лакам, които се отличават със своята простота и изящностью.

Гел-лак в „обратен“ френски маникюре. Много интересно решение на маникюре с помощта на гел-лак са така наречените обратната френски маникюр. Нейната особеност се състои в това, че „усмивка“, която е в класически френче се изобразява в свободно върха на нокътя, се очертава в основата на нокътната плочка.

Съвет! Не трябва да се пренебрегва разнообразни нийл-материали. Актуални ще декорация на маникюр, направени с гел-лак, кристали, пайети, модели.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Монохромен цвят на ноктите може да бъде украсена с кристали Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Етикети и геометрични фигури — чудесен избор за тези модата

Основните тенденции за френски маникюр

Не отстъпва на своята успешностью сред техник нийл-арт през есента сезон 2017 г. идеята на оригиналния френски маникюр. Този вид дизайн на нокти отдавна са получили статут на класически, така и по право заема една от водещите позиции в предпочитанията на модата. Какви оригинални решения да ни изненада френч 2017?

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Не отстъпва на своята успешностью сред техник нийл арт идеи оригиналния френски маникюр Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Този вид дизайн на нокти отдавна са получили статут на класически, така и по право заема една от водещите позиции в предпочитанията на модата Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Бяла „усмивка“ в свободния върха на дами ноготка пастельного цвят винаги ще бъде добро решение за всяка житейска ситуация

Класически френски маникюр. Ще запази своята актуалност класически френски: бял „усмивка“ в свободния върха на дами ноготка пастельного цвят винаги ще бъде добро решение за всяка житейска ситуация, при всяко настроение, под различни екипировки и във всяко време. Добре дошли декорация невен такива материали, като:

  кристали; сребристи или бели пайети.

Съвет! При оформянето на маникюр в техниката на класическия френча трябва да се избере такъв цвят декоративен лак за оцветяване на основната част на нокътя, които се различават от естествения цвят на не повече от три нюанса. Контрастни решения за нокти-арта губят значение.

Цветен френч. Тази техника френски маникюр се различава по това, че свободно върха на нокътя е нарисувана не е бял, а на цветни лакове. Вариация на цветни френча действа и оцветяване напълно само за нокти някакъв цветен лак с едновременното отделяне на върха в друг цвят. Цветен френски маникюр есента на 2017 година ще бъде изграден в комбинация от тези цветове лак, който ще се превърне в определена тенденция през този сезон.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Цветен френч с V-образна усмивка Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Редуциране на цветни френча действа и оцветяване напълно само за нокти някакъв цветен лак с едновременното отделяне на върха в друг цвят Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Арлекин цвят на френча

Фен-френски и френски-милениум. Този вид маникюр е един от най-оригиналните и интересни разновидности на френски маникюр. Уникалност и неповторимост на тези техники се състои в това, че те изискват от своя създател максимум креативност и фантазия в де свободния край на нокътя. В нийл-арта в стил фен-френча той е прикрепена с помощта на:

  акрилни бои; кристали; фолио; слюда; сухоцветов; мъниста и т.н.

Милениум също включва оформяне на краищата на ноктите с помощта на:

  микропыли; блестящи лакове; пайети.

Съвет! При използване на техника милениум във френския маникюре 2017 година много актуални ще се превърне в използването на цветни лакове и микропыли за оформяне на свободния край на нокътя, тъй като това е един от най-модерните цветове за сезона.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Безименен пръст, украсен с акрилни листенца от Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Върха на нокътя е оцветен в лилаво лак с пайети Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Забелязан френч

Нестандартен френски маникюр. Една от интересните идеи за френски маникюр също ще нестандартен френч. Той предполага използването на нестандартни форми „усмивка“ за оформяне на свободния край на нокътя. Това е – „smile“:

  V-образна; окосена; зъбни; диагонално; волнообразная.

Съвет! При оформянето на ноктите в стила на френския нийл арт се препоръчва използването на гел-лак, който ще позволи, от една страна, да се удължи срока на експлоатация на маникюр, а от друга – да даде ноготкам по-здрав и стегнат вид.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Френски маникюр с двойна линия за усмивки

Идеи за модерен маникюр шеллаком

Днес голяма популярност се радва маникюр шеллаком, разгледаме основните идеи. Шеллак – това е средство, което е смес от гел и лак.

Маникюр с шеллаком действа ефективна алтернатива за изграждане на нокти. Използването на шеллак — отлично решение за момичета и жени с тънки, чупливи нокти. Покритие на ноктите шеллаком ги укрепва и защитава от негативното въздействие на околната среда (битова химия, например).

Шеллак не е необходимо да подаде далеч, премахване на старото покритие с нокти в процеса на подготовка за нов декорированию. Той се отстранява с помощта на специални средства, по същия начин, както и лак за нокти.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Маникюр с шеллаком действа ефективна алтернатива на изграждане на нокти Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Използването на шеллак — отлично решение за момичета и жени с тънки, чупливи нокти Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Шеллак не е необходимо да подаде далеч, премахване на старото покритие с нокти в процеса на подготовка за нов декорированию. Той се отстранява с помощта на специални средства, по същия начин, както и лак за нокти

При използване на техники за дизайн на ноктите шеллаком най-подходящи ще са тези идеи:

  оцветяване; създаване на чертежи; използването на декоративни елементи.

Маникюр шеллаком: за оцветяване. В маникюре шеллаком задължителен етап е нанасяне на базов гел. След това технологията предполага просушивание нокти в рамките на 30-50 секунди под ултравиолетова радиация. Напред за около 10 секунди, ноктите трябва просушиться в LED-апарат.

След това се извършва допълнително оцветяване на ноктите цветен еластичен лак, което по своята същност се различава от класическия оцветяване това, което е придружено от просушиванием нокти под ултравиолетовата лампа и в LED-апарат. Във финалния етап на ноктите се нанася закрепляющий слой от гела, който също се нуждае от изсушаване, описани по-горе начин.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Комбинация от матирана и лъскава лак

Оцветяване на ноктите шеллаком може да бъде гланцово и матово. Матирано покритие специалистите препоръчват да се прилага за оцветяване на ноктите в тъмни цветове, а именно:

  черен; син; бордо; лилаво.

Съвет! Когато се прилага завершающего слой гел да се избегне отхвърляне на покриване от нокътната плочка трябва да се действа внимателно и да не допуска попадане на средства за кожата около ноктите и кожичките.

Магията за рисунки на нокти-арта шеллаком. Маникюр шеллаком също предполага създаването на различни рисунки на нокти. Фигура може да се прилагат или на основния, или на цветно покритие, а след това се покрива крайният закрепительным слой.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Фигура може да се прилагат или на основния, или на цветно покритие, а след това се покрива крайният закрепительным слой Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Френски маникюр с цветен модел Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Блестящата вариация на френча Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Весел нийл-арт Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Зашеметяваща красота лак Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Френски маникюр прави дръжки стройни и елегантни

Модни тенденции в създаването на рисунки ще бъдат:

  вълнообразни, преки и ломаные линия, райета, геометрични фигури – триъгълници, ромбове и т.н.; точка; абстрактни петна.

Съвет! При създаването на рисунки под шеллак трябва да се използва лъки-втулки, пигменти, произведени на водна основа. С помощта на такива средства рисунки се нанася много лесно, изглеждат елегантно благодарение на това, че самите средства се поддават на разбавлению вода в случай на нужда.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Прекрасна фигура Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Декорация кристали Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Пера под формата на декор Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Романтична вариация на френча

Нийл-декор в маникюре шеллаком. За декориране на маникюр шеллаком могат да се използват кристали и камъни. Тези орнаменти се прикрепят към ногтю с помощта на специално лепило, което точки се нанася върху цветен слой шеллак, в местата на закрепване на елементи от декора. След това ноктите просушиваются под ултравиолетовата лампа е около 2 минути и се покриват закрепительным слой.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)За декориране на маникюр шеллаком могат да се използват кристали и камъни

Съвет! За да декорации добре се държат на нокти, трябва да ги нанесете на цветен слой шеллак след окончателното изсъхване. Можете да използвате навлажнена с вода клечка за зъби за заснемане и нанасяне върху ноктите малки бижута.

Тайните на луната сияние

Лунен маникюр като тенденция на новия сезон съчетава модерни идеи, интересни по съдържание и форма на изпълнение. Този вид маникюр е отворен за творчество и экспериментаторства.

Класически лунен маникюр. Тази идея лунни нокти известна с това, че „ваканция-луночка“ традиционно се намира в основата на нокътната плочка. За оформяне на ноктите по този начин ги покриват с лак, избран за цвят дупки, след това се прилага шаблони дупки и се нанася основния лак. След премахване на шаблон невен покрити закрепительным слой.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)За оформяне на ноктите по този начин ги покриват с лак, избран за цвят дупки, след това се прилага шаблони дупки и се нанася основния лак. След премахване на шаблон невен покрити закрепительным слой Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Лунен маникюр интересно изглежда, когато украсява с няколко пръста

Съвет! Цветовата гама дупка-вдлъбнатини може да варира, както и във френския маникюре – за „усмивка“ на върха на нокътя. Изземване може да се направи е еднаква за всички нокти, а може и да „играят“ с размери на всяка ноготке.

Двойна лунен маникюр. Такова оформяне на лунния ноктите е въплътена в живота благодарение на използването на шаблон няколко пъти. Така са създадени две дупки-вдлъбнатини на ногте, които може да се оцвети в различни цветове.

Лунните ноктите с вертикални дупки. Тази идея е ярък пример за экспериментаторства в създаването на луната нийл арт. Се осъществява тя с помощта на прикладывания същите шаблони при оформянето на ноктите, че и в първите два случая, с една разлика: в тези шаблони трябва да се прилага ногтю не основаването си, а от двете страни, благодарение на което луночки-събиране ще бъдат по ноктите.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Безименен пръст, украсен с лунулой от глиттера

Съвет! Според препоръките на майстори, най-добра цветова гама за този маникюр ще бъде комбинация от пастелни нюанси.

Лунните ноктите с триъгълна дупката. При декориране на ноктите, така че може да използвате шаблони-триъгълници. Процедурата за оцветяване на слоевете остава същата, както и при извършване на класически лунния маникюр.

Съвет! Специалисти в областта на нийл арт съветват при избора на тази идея в създаването на лунния маникюр, отдават предпочитание на комбинация от метални и матов оттенък декоративен лак, които много добре са в хармония помежду си.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Е дупката с безименни пръсти с помощта на страз

Как да се украсяват къси нокти

Както и през миналия сезон, идеи за маникюр за къси нокти (на снимката) – 2017 запазват своята популярност във връзка с удобството на дължина. Най-често срещаните варианти на дизайн на къси нокти ще станат:

  френч; лунен маникюр; монофонични нийл-арт; геометричен маникюр; елементи леопардового нийл арт.

Съвет! За дами с кротки, ас добро решение, ще стане използвайте пастелни тонове, декоративен лак, което визуално увеличава нокътната пластина, а също и избягването на използването на прекалено голямо количество декоративни елементи и орнаменти.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Необичаен френч на къси нокти Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Червен лак — вечно млад класически Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Красиво “ емералд покритие

Обикновен нийл-арт. Това е най-проста и лесно осъществим вариант декор на къси нокти. Минимализъм в кратки ноготках – това е идеалният вариант за подчертаване на изящности и необычности начин. Оригиналност однотонному маникюру на къси нокти могат да декоративни елементи, например, на безименния пръст – пайети, кристали, мъниста.

Геометричен модел на кратки ноготках. Къси нокти, украсени с геометрични фигури, изглеждат много оригинално. Комбинация от геометрични фигури, линии визуално увеличава нокътната плоча.

Леопардовый нийл-арт. Тази идея за дизайн на ноктите малка дължина на универсални за много облекло. Избягвайте кричащего трупат ярки елементи-петна на къси ноготках най-добрият вариант ще послужи за украса от тях на ноктите е само един безименен пръст или нанасяне на малко количество липиди от краищата на нокътната плочка.

Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Много стилен дизайн в грах Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Всеки нокът с вашия дизайн Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Леопардовый нийл-арт Модни идеи за маникюр 2017 — Стилни варианти за всеки ден (50 снимки)Кралския френч

Съвет! Обладательницам къси нокти този сезон не трябва да се избягва однотонного маникюр в черен цвят: по думите на майстори, черен цвят, на много гармоничен на къси нокти.

Кои изберете идеи за създаване на маникюр в 2017 година?

По този начин модните тенденции за маникюр – 2017 разполагат с богатство на идеи и решения. Избор на комбинация от двете – това е дело на ръцете и креативност дами. При това трябва да се вземе предвид продължителността, формата на ноктите. Познаване на основните аспекти на технологията за нокти-арт, приумноженный на полет на фантазията в декорирането и декорация на ноктите са в състояние да сътворят оригинален и неповторим начин.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén