Стил

Модни дънки лятото на 2019

Модни дънки лятото на 2019

Дънки това е една вечна класика. Те винаги са актуални. От сезон в сезон те присъстват в гардероба на всички дами, които ценят за гъвкавост, практичност и удобство. Кои модели последен писък на модата това лято?

Това лято в дънки отново да бие рекордите по популярност. Деним може да бъде видяна в колекциите прет-а-порте, почти всички от водещите световни модни къщи, като се подчертава тяхното значение. Ние избрахме петте най-актуалните модели на сезона.

1. Дънки-бойфренды

Един от най-забележителните модели в света на модата дънки-бойфренды миналата година обърна внимание – представителки на нежния пол обичат да заеме неща от мъжкия гардероб. Но през този сезон те спечелиха титлата задължително. Разбира се, този модел има много предимства: дънки дават свобода на движения, съчетани с всички дрехи и са идеални за извънградски пътувания и культпоход в галерията. Малко протрит (дори скъсани), често скъсяване на дънки с ниска талия може да намерите в колекциите на Луи Вюитон“, “ Ралф Лорън, Рейчъл Зоя и много други модни къщи.

2. Дънки с щампи

Още един абсолютен хит това лято са станали дънки с различни рисунки. Анималистические щампи, етнически мотиви, метални снимки, странна геометрия и други различни цветове, можете да намерите в магазините просто Кавали, мисля, Diesel black gold и Марк Кейн. Тези модели не може да се нарече универсална, но те ще цветен акцент в начина, като помага да се създаде един незабравим стил.

загрузка...

3. Дънки-скинни

Тесните дънки вече са се превърнали в класика и са се заселили почти всеки гардероб. През този сезон те са свети в много модни колекции. Класически синьо, кратко, модели с висока талия, зауженные с бродерия или снимки – това лято на мода почти всички видове от този период. Скинни представени в колекциите от Moschino, лед, Айсберг, Джуси висшата мода, Пинко Червен Валентино и много други. Кльощава в момента е неразделна част от гардероба, те идеално се съчетават както с обувки на равна подметка и обувки на ток, както, при правилен подбор на останалите части от комплекта изглежда страхотно на всяка ситуация и на всяко място.

4. „Скъсани“ дънки

Това е оръфан и скъсани дънки – категоричен това лято. Дънки със силни ожулвания, висящи конци и по-големи дупки присъстват както в премиум-клас бутици и по-достъпни магазини. Тези модели са представени в Алис+Оливия, Топшоп, Бершка, Роберто Кавали, Келвин Клайн, Ралф Лорън и Zara. Тези дънки са идеални за лятото не е горещо, свободно. И те се съчетават с всякакви обувки.

5. Дънки-банани

Модата на панталоните-банани преминах през този сезон дънки. Свободни отгоре и изтъняваща към дъното, съкратен с големи джобове се намират в колекции на floor & Джо, Тори Бърч, къща, Холандия и много други модни къщи. Дизайнерите съветват да се съчетаят с дрехи в стил casual, например, с тениски, леки блузы, свободни сака. Що се отнася до обувките, а след това и тук, както и в случай на други модели, изборът не е ограничен от: дънки, банани изглежда страхотно с балетками и токчета.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén