Стил

Модни дамски парфюм, аромати, парфюми 2018

Модни дамски парфюм, аромати, парфюми 2018


Между другото, жените винаги според дружество с несравнима красота, грация и елегантност. Момичетата винаги са били олицетворение на привлекателността на жизнената сила, магическа магическа притягательность. Това не е изненадващо, тъй като външен вид, те обръщат прекалено много внимание. Огромно количество време и усилия, изразходвани за външен вид, за да компенсира резултат. Подбрани дрехи марка, предназначена за грим не пропусна нито един детайл за оформяне на прически, идеална обувки и аксесоари, добре направен маникюр – всичко това допринася за комплекс привличането на дами до това, че така елегантно допълва естествената си красота. И не е последната роля в тази верига играят дамски парфюми.

Какви са съвременните тенденции съвременни тенденции 2018 разликата между настоящите парфюмерийната индустрия? Кои женски парфюм сега приоритет?

• „Италиански Кипарис от Том Форд“ е един от най-важните в сезон 2018-2019 вариации, която включва в себе си букет от кипарис, цитрусови плодове и босилек. Каква е ползата от този аромат? Фактът, че той се отнася до категорията на унисекс: той може да се прилага както за жени, така и мъже, това е съвсем различно върху кожата на два различни пола. В женския организъм той отразява мекота и нежност сладки дърво и миризмата на мента, мъжки – жесток студ.


• „Xi Джорджо Армани“ – това е страхотен парфюм, който вече е носител на призови места в парфюмерийната сцена днес. Това, което привлича в тоалетната състав? Той включва тънък аромат на кедър, заедно с акцент върху май венчелистчета на роза и касис. Името „Sea“ включва предоставяне на жена нотки на елегантност и нежност, като в същото време демонстрират самочувствие и независимост.


• „Черната орхидея на Том Форд“ още една изгаряща нова версия на тоалетна вода, който няма да остави безразличен нито една жена до 2018 г. Това е мястото, където наистина се проявява лукс и мощност стилен парфюм като „тъмен“ аромат. В основата на този флакон за парфюм-аромат на орхидея в комбинация с най-различни ароматни подправки. Забележително е, че тази вода се използва предимно възрастни дами, тъй като миризмата на твърде богат и красив.

• „Шанел 19“ — безсмъртна класика в лицето на отдавна е известно, но никога не забравяйте, марки, продължава да завладее сърцата на съвременните дами. В това време духът съдържа набор от зелени нотки на индийско орехче, сладки цитрусови плодове и изтънчени neroli – аромат наистина незабравим.

• „Москино розов букет“ — забележителен парфюм, който е невероятна проява на женски чар, привлекателност, краткотрайното лекота и неземна красота. Истински цветен аромат носи на притежателя на големи скъпи галерия на най-разнообразни миришещи растения Вселената.


• „Армани код кашмир“ – това е все още ненадминат версия на модерността, който през 2018 г. ще продължи да радва зрителите в лицето на сегашните прелестниц своите смели съдържание под формата на комбинация от жасмин с деликатен намек за кафе и подправки. Този вид избор се потвърждава женската упоритост и силен характер като личност.


• „Черна смола“ – това е един невероятен аромат, който бързо набира популярност и е лидер, има по-слаб източен стил и включването в състава му на ароматно кафе, розов пипер, ванилия, кедър и ароматен Жасмин.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén