Стил

Модни дамски дънки есен-зима 2018 2018: нови стилове, снимка

Модни дамски дънки есен-зима 2018 2018: нови стилове, снимка

Всяка модата в базовия гардероб може да се намери на няколко двойки стилни дънки, които са не само удобни, но и да се скрият дефекти. Тук и през есенно-зимния сезон 2018-2019 дизайнерите са решили да угодят на жените, предлагайки на вниманието на нови стилове на техните „любими“.

Дамски дънки есен-зима 2018 2019, модни тенденции

През новия сезон тази тенденция ще е особено деним: ризи, якета, панталони, поли и безспорно — дънки. Стилове и плътно прилепнали панталони, модели на тръби и момчета, нови владетели в различни интерпретации.

Сини и черни дънки непроменена класика

Дънки в класически стил с помощта на синьо и черно за есенно-зимния студен сезон 2018-2019 са представени в различни стилове, като се започне с редовните директни тръби, и завършва с ретро стил, високо изкачване и klasu от бедрата.

Сред най-оригиналните модели, джинси с дупки и ожулвания изделия с отворотами и ръчна бродерия.

Дънки-бойфренды

За снажен жени, модни гуру е разработила линия дънки в стил гадже. Тези модели приличат на панталони от мъжкия гардероб — ниската часова, висока задна част и окачени джобове.

Стилисти-стилисти препоръчват да ги носят с високи ботуши, маратонки и изолирана обувки.

загрузка...

Дънки-скинни

Стил тесни дънки в новия сезон ще бъде чудесно решение. С обновен дизайн, включително джобове, бродерия, пайетки, сюжетни картини и дантела, всеки модел е уникален и индивидуален.

Петна по дънки

Горчица, бяло, тъмно синьо и сиви дънки с развод, Нова-2018. Благодарение на плавни преходи от по-светло на цвят на тъмен, краката визуално по-тънък, което е важно за тези, които искат да се коригират недостатъците на фигурата.

Leginsy — любимите на много жени

Мода leginsy-това е комбинация от два стила в един продукт — гамаши и дънки. Те отлично се простират са седнали на всяка фигура, и най — важното- да се скрият недостатъците.

Цвят на дамски есен-зима дънки 2018-2019

През есента и зимата 2018 2018 и особена спешност ще използва дънки в цветове, избрани от colorist специално за най-студения сезон.

Поставяне на декорация и щампи

Ако се вгледате в модни дънки есен-зима 2018 и 2019 на снимката по-долу, може да се каже само едно — всъщност различни геометрични и флорални щампи, „дупки“ в различни размери, износване, сила апликации, инкрустации от дантела, кожа и козина.

Модни дамски есен-зима дънки 2018-2019, снимка нови продукти

Comments are Closed

Theme by Anders Norén