Стил

Модни чанти

Модни чанти


Аксесоари под формата на чанта и клатчи днес са незаменими приятели съвременни момичета. Това е не само умение да се вземе най-необходимото за жени, модни аксесоари във форма и без вируси, червило и гребени, но и един вид украса, която от време на време, играе решаваща роля за завършване на елегантно начин със своите прекрасни ръце. Така че много е важно да умеете да изберат правилните и полезни възможности клатчей за определен вечерен, делови или случайни облекло.

Мода елегантни вечерни клатчи: снимка 2019

Каква празнична вариации на малки чанти богат избор от допълнителни добавки? Тенденции тенденциите на европейския дизайн на културата действа днес и най-смелите решения на нашето време:

• клатч-парфюми – много е модерно днес да се използват като декоративен аксесоар чанта прозрачна чанта във формата на стъклен квадратен или кръгъл флакон, че симулира флакон маркови парфюми. Иновациите в областта на сегашната мода покори публиката със своята оригиналност и экстравагантностью и успя да излезе на челни позиции по популярност сред днешната младеж;

• съединители кутии – плътен формирането на мини чанта с остри ъгли, наподобяваща миниатюрен корпус със сребърен или златен панел перфектно се допълва от елегантен начин на собственика на тържество или парти;

• прикачни мивки, покрити с лъскави пайети или перли Сиси чанта-светлина овални черупки перфектно допълва момичето изглежда в съчетание с ярък коктейл рокля и обувки, подходящи начин.

Офис клатчи 2019, модни тенденции, снимка

Ако говорим за бизнес стила на модерните чанти за днес, че могат да се разграничат следните възможни опции:

• плик клатч – идеален за офис модел, който поради своята равнина и правоъгълна форма перфектно се съчетава с дрехи почивка във формата на рокля-калъф или пола-молив. Добре сочетаемые с бизнес-костюм и риза, Тази чанта е само да подчертае елегантността и ефективността от любовницата си.

• чанта-барсетка – още един не по-малко от подходящите офис манерность съединител благоприятства формирането на cashelmore торбички тип с две успоредни ципове. Особено добре тя изглежда толкова клатч кожа на питон или крокодил, с релефна фигура облагораживают начин на бизнес дами като цяло.

Модни ежедневна чанта клатч всеки ден: снимка 2019

Най-лесният избор на чанти за всякакви довършителни работи-това е всекидневен стил. Тук можете да експериментирате с цветове, материи и декорации миниатюрни чанти:

• клатч с цип за „целувка“ — прилича на нещо като малка реколта дамска чанта дамска Чанта от този план е много женствена подчертава елегантността на ръцете й; това е особено препоръчително е да използвате тази опция лятото в някои ярки цветове на дъгата;

• кръгла чанта с пагон – екстравагантни нотка в модерен и стилен клатч, в формата на кръг; изглежда много красиво, такъв модел в кожен стил с отстрочкой под формата на шева на червени, черни, бежови и бели тонове;

• клатч с дръжки-пръстени е най-важното на днешния ден, чанти, която поема основният акцент дръжки във формата на стоманени пръстени, изпълнени в златен или сребърен цвят. Виси на химикалки и ключодържател във формата на кръгла пистолета е изработен от естествена кожа лисица в цвят дамски чанти перфектно допълват образа на примадона на модата със своите оригинални ежедневна лук.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén