Fashion nails winter 2018-2019

Маникюр-това е единственият сегмент за красота, винаги предлагат безкрайни творчески идеи на тема покритие. В тази обикновен класически маникюр винаги е актуален.

Блясък на метал

Лъки метални нюанси с блясък са най-издръжливи. Те са в състояние да държи до няколко седмици в ноктите си. Този вариант е идеален за тези, които ходят на почивка. Още едно предимство на лака може да се прилага нов слой, не почистване на стария лак, ако той малко отколота. Границите ще бъдат невидими и вашият маникюр ще остане актуален и чист. Единственият нюанс ще бъде правилния избор на нюанси. Кабинет на маникюр, по-добре се спрете на неутрални цветове, и страна да изберете по-екстравагантни варианти.

Fashion nails winter 2018-2019

Бордо

Цвят бордо лак за нокти – това е една вечна класика в маникюре. Всички цветове изглеждат елегантно на къси нокти. В допълнение, този цвят е идеален за всеки патрул, от вечерна рокля до спортен костюм.

Fashion nails winter 2018-2019

Пастел

Прозрачен, бежово, кремаво, бледо розово, всички пастелни цветове са универсални. Трябва да им дадеш предпочитание, ако не можете да определите цвета на лака за нокти и рокля – маникюр в пастелни цветове комплимент към всеки начин.

Fashion nails winter 2018-2019

Червен

Червени класически маникюр не ще бъде никога не излиза от мода. Любим лак за нокти на Chanel и Мерилин Монро, сега представени в различни нюанси, които лесно се съчетават с всеки цвят.

Fashion nails winter 2018-2019

Сребро

Друг вариант на метални нокти е сребърен цвят. В сравнение с метални полироли, това изглежда по-неутрален и в същото време луксозен. Ако не разполагате с този цвят, тогава използвайте специален блясък. Само трябва да се прилага основата на прозрачен лак, и докато изсъхне, спрей за блясък на нея. Даде няколко минути, за да пайети остана на полски, и се запри всички най-покритие. Маникюр е готов!

Fashion nails winter 2018-2019

Сини

Тюркоаз, син, син сапфир, „Индиго“ – нюанси на синьо, на върха на популярността. Тъмните цветове изглеждат много благородни, светли, подходящи за млади момичета. И собствениците на бледа кожа трябва да бъде внимателна – много богат оттенък боя може да даде болезнен вид.

Fashion nails winter 2018-2019