Стил

Модерен маникюр 2017 — Тенденции, идеи с гел-лак (снимка)

Модерен маникюр 2017 — Тенденции, идеи с гел-лак (снимка)


Основния тренд маникюр 2017 — използването на гел-лак

Всяка година нийл-дизайн се появяват нови елементи, и всяко момиче иска да погледнете снимки на красиви нокти, за да се разбере кой маникюр е най-добре да се направи: прости или гел-лак. Така че, модерен маникюр 2017 (снимка) гел-лак.

Покритие невен гел-лак – може би най-полезно изобретение в областта на красота и грижа за себе си , Този метод е подходящ за всички жени, без изключение, и им помага да си ноктите винаги да останат красиви, добре поддържани и, разбира се, модни
Комбинация от лак и гел – много удобен начин за покриване на

Истинска дама винаги отделя специално внимание на своите ноготкам, и в това няма нищо осъдително. Дори А. С. Пушкин в романа „Евгений Онегин“ публикувано от фразата, спечелил вече крилати: „да Бъде може да се дельным човек и да мислят за красота нокти!“.

Достойнство покритие

Покритие невен гел-лак – може би най-полезно изобретение в областта на красота и грижа за себе си. Този метод е подходящ за всички жени, без изключение, и им помага да си ноктите винаги да останат красиви, добре поддържани и, разбира се, модерен. Комбинация от лак и гел – много удобен начин за покриване на невен, който има множество предимства:

  зашеметяващ външен вид, блясък на ноктите; бързо изсъхва; дълго пазената (до три седмици); не причинява алергии; не утяжеляет ноктите, като други покрития; сигурно.

Гел-лак предоставя зашеметяващ външен вид, блясък за нокти бързо изсъхва и дълго пазената Не утяжеляет ноктите, като други покритие

Цветовата гама също се различава много вариации. С помощта на гел-лака може да се извърши почти всеки замислен за маникюр. Малко въображение – и вие ще бъдете винаги в движение!

Съвет! Преди да се доверите на своите пръсти учителя, прочетете отзиви за него, вижте снимки на творбите му.

Дължина на ноктите


През 2017 г. модерен смята се, че средната дължина на невен За тази дължина на невен е подходящ и дизайн в един тон, и модни цветове, Модерен сив цвят гел-лак

загрузка...

През 2017 г. модерен смята се, че средната дължина на невен. Що се отнася до дизайна, то за тази дължина на невен е подходящ и дизайн в един тон, и модни цветове. Такива невен може да се покрие с лак в следните цветове:

  бордо; слива; нюанси на виното; комбинация от изброените цветове.

Съвет! Класическо правило грим, който се състои в това, че цвета на лака трябва да се съчетае с цвета червило, е останало в миналото, поради тенденцията на ярчайшие цветове в маникюре.

Цветовата гама е различна множество варианти С помощта на гел-лака може да се извърши почти всеки замислен маникюр Малко въображение — и вие ще бъдете винаги в движение

Ноктите са къси, сега на мода

Преди беше модерно да имаш дълги нокти на краката и дължината им достига понякога до точката на абсурда. Вицове за счупени нокти и се тръшка момичета често са били базирани на реални събития. Днес обладательницы слабите невен от природата, които не могат да си позволят да имат дълги невен, могат да диша спокойно – на мода са къси невен.

Разбира се, можете да направите маникюр с гел-лак на къси нокти, от това те ще изглеждат не по-малко красива, отколкото дълги.

Днес обладательницы слабите невен от природата, които не могат да си позволят да имат дълги невен, могат да диша спокойно – на мода са къси невен Използването на гел-лак за вашия маникюр — знак за добър вкус Дори и на къси нокти може да направите красиви модели

Друго предимство на модата 2017 г., което може да се види на снимката, маникюр, направени гел лак с дизайн, е, че общо две-три цвята гел-лак достатъчно, за да покажат на околните това, че момичето е запознат в модерни посоки, и че тя има вкус. И дори за къси нокти, това ще бъде съвсем реална.

Съвет! Ако имате къси нокти, но и постоянно се разпадат, а след това с помощта на гел-лака ще бъде в състояние да даде на своите ръце и добре поддържан външен вид.

Основни направления на дизайна

През 2017 година са на мода следните направления и проекти, и това може да се оцени по снимка маникюров, направени от гел-лак с дизайн:

Монохромен дизайн

Монохромен дизайн извършва однотонным лак, в този момент той е последен писък на модата и е тенденция 2017 Го избират истински дами и ценители на най-новите тенденции

Извършва однотонным лак, в този момент той е последен писък на модата и е тенденция 2017. Го избират истински дами и ценители на най-новите тенденции. Дизайн на невероятно изглежда на ноктите, особено в комбинация с малък рокля за коктейл (изобщо не е задължително черен цвят). Цвят подбират по силата на лични зависимости, както и модерни цветове е:

  червено; нежни пастелни нюанси; всички нюанси на димен цвят, нюанси на виното; и дори „асфалтови“ нюанси.

Съвет! За цветовете може да са предварително боядисани един ноготок, за да се разбере, хареса ли ви този цвят или не.

Разновидност на монохрома — матиран маникюр

Този маникюр е много популярен и актуален. Този вид гел-лак съхне още по-бързо, отколкото един обикновен! Може (и трябва!) комбинират матиран и гланц, за да се постигне интересен ефект. Може да направите най-матово покритие на полирани ноготка, покрито с гел лак, или пък да с матирано покритие отгоре.

Матиран гел-лак, е също много популярен през този сезон Може (и трябва!) комбинират матиран и гланц, за да се постигне интересен ефект

Матиран маникюр ви дава възможност да създадете ефект вязаного изделия на ногте или дават вид на кадифе ноктите.

Съвет! А ето използвате пилку за маникюр за даване на мат, цвят самостоятелно не се препоръчва. По-добре да се повери на учителя, в противен случай могат да развалят цялата картина.

Дизайн с наклон

Оригинален маникюр ви позволява да създадете градиентный дизайн (омбре): цветове, обединени в едно цяло, за да създаде зашеметяващ вид на вашите ноготках.

Оригинален маникюр ви позволява да създадете градиентный дизайн: цвят сливат в едно цяло, за да създаде зашеметяващ вид на вашите ноготках Модерен маникюр омбре

Цветовете може да са поставени във всички посоки.

Съвет! За по-добро разбиране на наклон може да се види на таблица цветови комбинации.

Кристали за елегантност

Кристали са били и по-рано в проектирането, но сега от тях можете да украсите не само един нокът, а се запълни цялата повърхност, или да извърши им онези с бели връхчета.

Елегантни капчици от страз Луксозен россыпь камъни

Съвет! Най-подходящ за специални случаи, за всеки ден „чорапи“ не е подходящ.

Ефект „закатившегося на слънцето“

Създаване на залязващото ефект с помощта на полихрома в де – без съмнение, ярка тенденция. Това е една от разновидностите на омбре, ноктите имат прекрасен външен вид, удивляя уникална игра на цветове и реализации.

Създаване на залязващото ефект с помощта на полихрома в де – без съмнение, ярка тенденция

Съвет! Плавни преходи се осигурява с помощта на шеллак и екстра-сохнущих лакове.

В стила на дъгата

Яркостта на нюанси и сочни цветове – най-смел черта нийл-арта през 2017 година. Актуален, както винаги, ярък и многоцветен лак. Особен шик и ще бъде прекрасен маникюр в стил на дъгата.

Яркостта на нюанси и сочни цветове – най-смел черта нийл-арта през 2017 г. Комбинация от най-различни цветове в маникюре

Съвет! За създаване на „ефекта на дъгата“ може и да се отклоняват от класическата комбинация „Всеки ловец иска да знае…“, и добавете вашия ред за цветовете.

Френски Маникюр с рисувани

Френски маникюр се извършва в този сезон допълва рисунки, както и:

  дизайн с разнообразни текстури; с прилагането на лентата; рисувани в художествен стил и т.н.

Традиционен френски маникюр е украсена с изящен дизайн Романтичен френч с фин рисувани

Съвет! Този маникюр е напълно достъпна за самостоятелно създаване, тъй като техниката му на нанасяне е достатъчно проста.

Маникюр с ивици

Чудесен маникюр може да изпълнява с помощта на ивици. За него се нуждаят от гел-лак и лепенка, или специални ленти. Ширина на лентите, зависи само от вашето въображение!

Чудесен маникюр може да изпълнява с помощта на лентите За него се нуждаят от гел-лак и лепенка, или специални ивици Ширина и форма на бара зависи само от вашето въображение

Съвет! Най-добре да закупи ленти в специален магазин, особено ако сте за първи път ще прави такъв маникюр себе си.

Какви рисунки са на мода за къси нокти

И въпреки че късите нокти в тенденция, на модели се използват вертикални ленти, предназначени да удължат ноктите. Този метод се радва на популярност, и той прозира в много дизайнах, особено ако се вгледате в летен маникюр момичетата през 2017 г., или като погледнете на снимката за маникюр на ноктите с помощта на гел-лак.

Ленти, които ноготок, могат да бъдат широки и тесни, а тяхното място може да бъде симетричен, ленти може да отидете от центъра на нокътя, а може и изобщо се настанят в неговата половина Забавен нийл-арт

Ленти, които ноготок, могат да бъдат широки и тесни, а тяхното място може да бъде симетричен, ленти може да отидете от центъра на нокътя, а може и изобщо се настанят в неговата половина.

Съвет! Особено интересно ще изглежда ясно очерченные геометрични мотиви: например, таблетка, квадрат или триъгълник.

Фаворити на сезона

Определено палма първенство принадлежи на абстракция. Всички видове дърдорене, „растекающаяся“ боя, точки и техните вариации. Достатъчно лесно да се нанесе такава фигура себе си, а ефектът ще се окаже, просто изумителен.

На мода и декорация от темата. Няма някаква ясна изисквания, че за цветето трябва да бъде на ноготке. Основното правило е, че това не трябва да бъде прекалено голямото цвете; по-добро изобразяване на доброто, малки и богата пъпки.

Пъстри рисунки в комбинация с монохромен покритие Нежно розово-белият маникюр Светли нокти, декорирани с разноцветни кристали

Цветови решения на сезона 2017 година дават предпочитания пастельным нюанси. Ярките цветове нужда за подчертаване на акценти и подчертаване никакви подробности.

Съвет! Добри майстори често измислят свой дизайн, а не копират чужди работи. Вие също можете сами да разработят собствен дизайн, изненадващ приятелки на своите креативом.

Лунен дизайн

Безумно популярен и маникюр с гел-лак, така наречената френч — вечно млад класика и, разбира се, все още е много високо търсене за дизайн през 2017 година. Тайната му се крие в удивителната естествеността и създаването на ефект маникюр и здрави нокти. Това е един от най-печеливши възможности за декорация на нокти.

Лунен маникюр — това е обърната френч, когато се отделя не на ръба на ноготка, а основата Лунула може да се извърши във всеки цвят, Комбинация от лунната и френски маникюр

Същото може да се каже и за лунен маникюр – още една тенденция 2017 година. Заслужена популярност се радва и популярен френски-маникюр, само тук се откроява не краешек ноготка, и неговата основа – „е дупката“.

Съвет! Ако имате от природата ноктите със слаба „луна“ или скрита, този маникюр ще ви помогне да постигнете естественост и визуално ще увеличи ноктите на дължина.

Когато невен „усмивка“

„Усмивка“ в основата на нокътя може да бъде не само бели, през 2017 тенденция и многоцветни лунулы, например:

  жълт; лиловая; розов; син; суперпопулярного ментов цвят; пясъка и т.н.

Освен това, тя може да бъде различна за всеки ноготка, и еднакво свършена за всички наведнъж.

Усмихни се извършва само на някои ноготках Доста интересно изглежда усмивката на една необичайна форма

Доста интересно изглежда усмивка и непознати форми, например под формата на правоъгълник, или във формата на зиг-зага, а още разположен асимметрично спрямо центъра на нокътя. „Усмивка“ може да бъде и предубедено, и се установяват и изобщо на необичайно място, като отстрани. Срещат се и варианти, които могат да се комбинират всички изброени проекти са веднага!

Съвет! Можете да съчетаят традиционния френч–маникюр с дизайн на лунна светлина.

Допълнителни ефекти за създаването на креативен маникюр

Зашеметяващ ефект може да се постигне в дизайна, ако се използва:

  декорация на нокти кристали; прилага захар; използване на лъки със съдържание разнокалиберных шиммеров; използване на етикети.

Съвет! Важно е да се спазва мярка в действителност декорация, за да не постигнете обратен ефект вульгарности.

Зашеметяващ ефект може да се постигне в дизайна, ако се използва за декорация на нокти кристали Флаш-татуировка на ноктите

Прилагане на съвременните постижения в областта на нийл арт, както и използването на последните иновации, а също и определени тайни, успешно можете да създадете своите сили прекрасен и стилен маникюр и най-важното, с него ще тенденция. Това може да стане на няколко етапа.

Подготовка за маникюру

За да започне изграждането на вашия собствен уникален дизайн трябва да се мисли, че може да се направи най-много, а че по силата извърши само от професионалист.

Съвет! Важно е да не се надценяват собствените си сили. В краен случай може да се прибегне до помощта на приятелка.

Също така не забравяйте, че за къси нокти – това е не просто такива, които не са успели да растат; съвременни тенденции са установили модата и на тяхната дължина, с ясно обявени параметри.

Модерни къси нокти – това са тези, които не се вижда, когато се погледне на дланта си задната страна на

Така, трябва да знаете, че модни къси нокти – това са тези, които не се вижда, когато се погледне на дланта си задната страна. Това е особено важно за дамите с големи ръце и с широка форма на ноктите.

Не трябва да забравяме, че целта на нокти по всякакъв начин подчертават красотата на женските ръце и да се говори за техните ухоженности.

Основният начин за постигане на този ефект – това е изпълнение на правото на маникюр с внимателно подбрана декорация, селектирана дизайн и цвят.

Не е нужно да правите големи и по-големи рисунки на малки нокти, в противен случай, на повърхността ще се затвори напълно, а това е грозно и неизискан, и, разбира се, да наруши общата хармония на вашия начин.

Не е нужно да правите големи и по-големи рисунки на малки нокти, в противен случай, на повърхността ще се затвори напълно, а това е грозно и неизискан, и, разбира се, да наруши общата хармония на вашия начин

Изобилие от малки части, също няма да доведе до нищо добро, както и превишение на броя на цветовете на използвания лак.

Ще трябва да се откаже и от акрилна скулптура. Флористические рисунки, напротив, ще бъде много подходяща за къси нокти, особено ако те имат издължена форма.

Този маникюр е по-добре да се упражнява в светли тонове.

Ноктите квадратни форми ще изглеждат перфектно с лак най-сочните нюанси, но моделите си струва да вземете ясни, графични. При вземане на решение, какъв маникюр да изберете, винаги трябва да се вземат предвид комбинацията му с вашия стил на обличане, начин на живот, и дори и място на работа. При спазване на описаните в тази статия прости правила маникюр ще донесе радост ви и да предизвика възхищение у околните.

Комбинация от матирана и лъскава покритие във френч маникюре Летни многоцветен невен Основен плюс маникюр с помощта на гел – лака е фактът, че изпълнението му е на разположение почти всяко момиче

Съвсем ясно е, че маникюр, подходящ за 16-годишни момичета, ще е забранено за банков служител.

Макар че, ако много искаме да го изпълни, може да напуснат и да си позволи много! Основният плюс маникюр с помощта на гел–лака е фактът, че изпълнението му е на разположение почти всяко момиче, и с желанието и необходимото усердии, може да се постигне в този случай прекрасни резултати, а не промяна в кариерата, особено ако имате възможност и вие притежавате един чудесен артистичен вкус!

Всичко, което е необходимо за изпълнение на този маникюр е, лесно може да се купи в магазин за аксесоари за нокти дизайн, както и да ги поискате като подарък за рождения си ден!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén