Стил

Модерен дизайн нокти течни камъни (50 снимки) — Новости и идеи 2017

Модерен дизайн нокти течни камъни (50 снимки) — Новости и идеи 2017

Дизайн на ноктите течни камъни — най-доброто решение за създаването на оригиналния начин

Избора на един модерен маникюр, трябва да се обърне внимание на дизайна на нокти течни камъни, снимка на която заполонило интернет. На жените е характерно желанието да украсяват себе си.

Liquid камъни, или корнизи на ноктите, — това е напълно ново и различно решение за маникюр, Красиви течни камъни се получават на ноктите с помощта на полимера вещество, което изглежда обемно, трехмерно, леко выпукло

Завършва процеса на Полимеризация

Камъни за нокти!?

За уточняване на своята оригиналност, жените използват хубави дрехи, сложни прически, ярък грим и уникална декорация на нокти. Нанасяне на течни камъни върху нокътната плоча – най-доброто решение за създаване на ярки и уникален начин.

Луксозен маникюр в тъмно червени тонове Течен камъни в съчетание с френчем Маникюр в освежаваща салатовых нюанси

Идеята за луксозен оформяне на нокътната плочка принадлежи на професионален стилист на Екатерина Мирошниченко, един от авторите на модерните нокти-техники.

Красиви течни камъни се получават на ноктите с помощта на полимера вещество, което изглежда обемно, трехмерно, леко выпукло. Сзо завършва процеса.

Декорация на течни камъни шприцови

Liquid камъни за нокти и възпроизвеждат в комбинация с друга, не по-малко магическа техника – чрез леене. Това е украшение, подобно на моделите с бижута (пръстени, гривни). Той добавя маникюру тържественост, аристократичность и завършеност.

Liquid камъни за нокти и възпроизвеждат в комбинация с друга, не по-малко магическа техника – шприцови Това е украшение, подобно на моделите с бижута (пръстени, гривни). Той добавя маникюру тържественост, аристократичность и завършеност на Леярство са като на наращенную нокътната пластина, така и в живота

Леярство са като на наращенную нокътната пластина, така и за живота. Можете да използвате гел-лак и обикновен. Преводна фолио за дизайн се нанася по контура и дава възможност за извършване на техника в различни нюанси.

За да изпълни перфектно техника „леярство“, която ще допълни течни камъни, уникален интериор, трябва да се следват инструкциите:

    подготвя ноктите за маникюр; да е модел на бъдещето леене на черни гел-лак и го подсушете с UV-лампа до образование на лош вкус на сушени слой; матирана страна в гел стисна здраво с пръст триизмерна златен фолио и рязко я откъсне, за да блестящ слой остава на гела; досушить гел в UV лампа.

Също фолио превеждат на специална лепило или обикновен лак. Но при този метод основният недостатък в нужда. Трябва да се нанесе красив модел и да прикачите фолио на невысохшее покритие. Затова избира за майстор или гел-лак или просто бърз фигура.

Преводна фолио за дизайн се нанася по контура и дава възможност за извършване на техника в различни нюанси С помощта на леене, могат да се представят всеки орнамент Ефектен маникюр в ориенталски стил

С помощта на леене, могат да се представят всеки орнамент. Това могат да бъдат флорални мотиви, анималистические щампи, пеперуди, миди, но с течни камъни хармонично изглеждат витражные модели. Те хълбока скъпоценен камък и изглеждат богато, пищно.

Съвет! По време на създаването на златния леене, фолио трябва плавно да забожда и рязко се скъсат, докато не бъде постигнат желания резултат. За дълбочина на цветовете се използва като основа за предпочитане е тъмна боя.

Новост в дизайна на нокти „liquid камъни“

Избор на дизайн за нокти „liquid камъни“, важно е да изберете подходящия цвят. Зелен дава на имитация на скъпа смарагд, син – изключителна тюркоаз, червено – благородна рубин, жълт – изтънчен кехлибар и други.

Основното предимство на течни камъни в красота и стил. Ноктите изглеждат така, сякаш са покрити с бижута Каменни капки приличат на скъпи източна расшитую плат. И декор не е вкопчил в дрехи и не чакъла, както често се случва с моделиране Течни камъни превъзходен допринасят за сватбен маникюр, като начин на тържественост и лукс

Основното предимство на течни камъни в красота и стил. Ноктите изглеждат така, сякаш те са в драгоценностях. Каменни капки приличат на скъпи източна расшитую плат. И декор не е вкопчил в дрехи и не чакъла, както често се случва с моделиране.

Liquid камъни превъзходно допълват сватбен френч, като начин на тържественост и лукс. Цвят на камик по-добре да вземем под цвета на очите на булката. Претоварвайте маникюр много декоративни елементи, не е необходимо. Достатъчно е да направите няколко успешни акценти.

Кареглазым момичета подходящ кехлибар. За да добавите го натуральности, в гел, можете да добавите пясъчен песъчинките. Обладательницам сини очи, подходящ цвят на утринното небе.

Претоварвайте маникюр много декоративни елементи, не е необходимо. Достатъчно е да направите няколко успешни акценти Космически маникюр са Необходими ярки цветове и тъмен кант. В комбинация с шприцови ще излезе добра маникюр султанской конкубини

Сред оригиналните и ярки идеи за маникюр с течни камъни отделят:

    Ориенталски мотиви. Необходими ярки цветове и тъмен кант. В комбинация с шприцови ще излезе добра маникюр султанской конкубини. Флорални мотиви предполагат камък, като сърцевината на голямо цвете. Абстракция и геометрични фигури, се добавя маникюру дълбочина и оригиналност, ако украсени с камък. Животни щампи. Например, на фона на ивици на зебра е възможно с помощта на течен камък пресъздаде в очите на животните. Или да избере друго същество. Ефект на мраморно или стертого маникюр придава камъни стари времена и устоява на обладательницу в света на благородници, крале и благородници. Velvet пясък, който се поръсва с нокти под основата, дава ефект на възглавничките, на която е бижу.

Сред идеите на декорация е най-разпространен вариант, когато украсени с камъни на края на нокътя, а плоча остава не тронутой. Някои екстравагантни жени добавят дори лепку освен камъни и шарки.

Най – добрият вариант- това е френч с течни камъни. Той изглежда нежно, стилно и елегантно. Най-подходящ за ежедневна употреба. Декор може да бъде поставен както на усмивката, така и под него. Лунен маникюр също можете да декорирате с ефектен. Най – важното- луната правя широка, за да се поберат на нея скъпоценен камък.

Ефект на мраморно или стертого маникюр придава камъни стари времена и устоява на обладательницу в света на благородници, крале и благородници Абстракция и геометрични фигури, се добавя маникюру дълбочина и оригиналност, ако украсени с камък Ефект луксозен брошки на безименните пръсти

Но не забравяйте за обезопасяване. Много много дребни детайли развалят образа на елегантен аристократичной дама.

За ежедневието бизнес на жените едва ли е подходящ такъв маникюр. Той изглежда светло и тържествено.

Съвет! Ефектно изглежда кант течен камък в техниката на златния леене.

Дизайн на къси нокти

През 2017 г. наращенную нокътната плоча е заменил натурална. Къси нокти – това е, на първо място, удобно. Те не се придържат към дрехи, да не пречат на домакинска работа и грижи за децата.

През 2017 г. наращенную нокътната плоча е заменил натурална. Къси нокти – това е, на първо място, удобно Красив дизайн изглежда добре върху овални, правоъгълни и дори квадратни плочи Прекрасно леене на всички плочи, и на избраните от пръстите – красиви течни камъни

Къси нокти на краката може да бъде с различна форма. Красив дизайн изглежда добре върху овални, правоъгълни и дори квадратни плочи. Съветникът ще ви помогне да вземете идеалният размер, в зависимост от тампона, дължината и дебелината на пръстите.

Визуално удължават форма на ноктите може да редовните премахването на кожичките. Основното изискване към кратък ноктите – ухоженность.

За да се модели на къси нокти не изглеждаше смешно и контрастиращи разгледаме по-смело, по-добре да се прилага ги в един определен нокти. Например, изолиране на безименния пръст – класика. Останалите ноктите трябва да се цветни.

Също така прекрасно леене на всички плочи, и на избраните от пръстите – красиви течни камъни. Дори стандартния френски, в съчетание с наситени изумруд изглежда възхитително.

За да се модели на къси нокти не изглеждаше смешно и контрастиращи разгледаме по-смело, по-добре да се прилага ги в един определен нокти. Например, изолиране на безименния пръст – класика Въпреки факта, че liquid камъни могат да причинят на къси нокти, стилисти все пак препоръчват изграждане на чинията Течни камъни на френски маникюре

Изглеждат красиви нокти, боядисани в цвета на камък. Докато той се намира на другия светъл фон. Например, дълбочина на нар може да се подчертае техниката омбре в черно-червени тонове.

Въпреки факта, че liquid камъни могат да причинят на къси нокти, стилисти все пак препоръчват изграждане на плаката и да направи готин маникюр на дълга на нокътната плоча. Това е удобно за администратора и изглежда по-красива и эффектнее.

До минус техника се отнася тегло. Макар течни камъни по-лесно, отколкото кристали, но все още перегружают нокът и той се разваля. Това е още един аргумент, защо е добре да се използва техника на изкуствени нокти.

Съвет! Визуално удължават къси нокти е възможно с помощта на вертикални линии и модели. Течен камък е по-добре да поставят на върха на плоча.

До минус техника се отнася тегло Макар течни камъни по-лесно, отколкото кристали, но все още перегружают нокът и той се разваля Това е още един аргумент, защо е по-добре да се прилагат техники за изкуствени нокти

Liquid камъни е основната тенденция маникюр 2017 г.

Дизайн на ноктите под формата на течни камъни помага да се направи изискан маникюр, актуализация. Скъпи материали да използвате, не е нужно, така че може да се постигне красота и блясък дори и в домашни условия. Сред недостатъците на модата отделят:

    в студио за красота услуга струва скъпо, защото, за да създадете ефект на течни камък се извършва колосална тежка работа; не всеки майстор знае как да изпълни безупречно маникюр, тъй като услуга е нова и техника все още не е позната на всички.

В студио за красота услугата маникюр с течни камъни си струва скъпо, защото, за да се създаде желания ефект се извършва изумително упорита работа , Не всеки майстор знае как да изпълни безупречно маникюр, тъй като услуга е нова и техника все още не е позната на всички Луксозни дълги нокти

Крайният резултат е важно как изглеждат камъни. При тях трябва да бъде наситен цвят, переливы, неповторим блясък. Лукс добавя имитация на зелен малахит, тюркоаз, пурпурен и червен рубин, розов кварц, всички нюанси на сапфир.

Популярността на течни камъни през 2017 г. се преобърне, така че производителите на качествени лакове са разработили подходящи витражные гелове. Компанията CNI пуска гел-лакове, които лесно създаване на течни камъни. Отлични витражные варианти може да се намери в автомобилните продукти Nogtika. Специално разработени лакове за дизайн на течни камъни пуска марка Y. R. E. В състав представен богат избор на цветове, така че може да се направи всеки дизайн на плаката.

Крайният резултат е важно как изглеждат камъни. При тях трябва да бъде наситен цвят, переливы, уникален блясък на Лукс добавя имитация на зелен малахит, тюркоаз, пурпурен и червен рубин, розов кварц, всички нюанси на сапфир

Отстъпление от основни правила и опрости работата на съветника фирмата предлага MagikNail, където се предлагат специални стикери, заменяющие слугинска работа на готови холограма камъни.

Сравни производители и техните предложения е доста трудно, тъй като употребата на гелове и стикери води до различна инвестиция на време и за крайния резултат. Относно стойността, приликите и не. Защо да изберете всеки майстор за себе си трябва сам: с какъв материал му е по-удобно да работи.

Съвет! Гарант за качеството, което действа увереност в материалите. Затова трябва да се използват лицензирани лекарства. Тогава декор ще устойчиви и ефектен.

Популярността на този вид маникюр се увеличава, така че производителите произвеждат специални покрития за създаване на дизайн с течни камъни И са се появили специални стикери, които наподобяват тази техника

Как да направим маникюр сами

Техника на изпълнение на течни камъни по право се счита за един от най-сложните и трудоемки. За да се постигне желания ефект, използват професионални материали и инструменти:

    арт-гелове на ярки цветове за право на модели; златни отрывная фолио за красив леене; гъста статуи гел за насипни течни камък; витражный гел (изглежда добре cerulean версия); четка: натурална до 6 мм, ъглова до 6 мм, косъм до 2 мм; защитен гел без дисперсия за дълготрайност на покритието, UV лампа за сушене на всеки слой и фиксиране на резултата.

Техника на изпълнение на течни камъни по право се счита за един от най-сложните и трудоемки, не всички майстори още я усвоили, че да се говори за новичках в този случай Богата и разнообразна маникюр, Светли и добре поддържани нокти няма да останат без внимание

За да изпълните безупречен маникюр в техника „liquid камъни“, трябва да се следват стъпка по стъпка указанията и след известно време, проби и грешки, майстор може да направи оформяне на нокътната плочка не е по-лошо, отколкото е показано на страниците на лъскавите списания.

Бял гел-лак, издадени на френски, след почистване на нокти и да им даде желаната форма. Той е в UV-лампа за 1-2 минути до пълно изсъхване.

Плаките са покрити защитно средство и се повтаря сушене под UV лампа.

Черен арт-гел са създадени разнообразни орнаменти, като основа за бъдещето на леене. На този етап се препоръчва да използвате четка косъм. Тя позволява да се направят ясни контури и линии. След двухминутной полимеризация на детайла на ноктите се наслагва златно фолио. Тя трябва да е плътно прикрепен към плоча от матирана част и рязко движение, за да се откъснете. Това ще направи украшение на златист цвят. Повтарям манипулация трябва с всеки нанесен модел. След завършване ще се окаже, леярство.

Френч е украсена с шикозен златен модел Малки ивици течни камъни на къси ноготках

Цветни гелями създаден е дупката, която ще улови камък. Катрин Деян препоръчва за това да използвате най-малко два нюанса, за да получите триизмерни переливы под всякакъв вид осветление. След двухминутной полимеризация се нанася витражный гел, също така различни тонове. Само в такъв случай ще се окаже, многостранен камък. Осигурени полимер на стандартния метод.

Скулптурен гел трябва да обработва получената чинията, за да нийл-инкрустрация изглежда реалистично и аристократично. Тук ще отговарят на тънка четка. Трябва отново да изсъхне слой в UV лампа. Специален гел, без дисперсия, покрита с камък, и ноктите преминават последната обработка UV-радиация.

Този маникюр се счита за уникално, тъй като се повтаря в точността на дизайн на ноктите е невъзможно. Леене или камъни винаги изглеждат по различен начин. Така всяка модата ще покаже своята индивидуалност и оригиналност. Ако правилно изберете цветовата гама, този маникюр ще бъде отлично допълнение за всеки стил и начин, включително бизнес.

Черен френски, златна леярство и камък тюркоаз — истински ориенталски лукс Камъни са изобразени върху дълга нарощенную чинията Рисувани на всеки ногте, но камък — само на безименния пръст

Свали маникюр, изпълнени в техника „liquid камъни“ могат да бъдат също като обикновен гел лак. В специален разтвор се накисват ноктите, и полимер се снима, не вредят на външния вид и структурата на плоча. Леене в редки случаи се отдръпва спиливанием.

Съвет! След отстраняване на модния нийл-дизайн се препоръчва да изпълни лечебен маникюр за укрепване и възстановяване на структурата на нокътната плочка.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén