маникюр

Модерен цвят за маникюр 2019. Снимка, тенденции, нюанси и видове лакове за нокти

Модерен цвят за маникюр 2019. Снимка, тенденции, нюанси и видове лакове за нокти

Мода е много капризен и променлив. В дизайна на нокти, нови технологии, стилове, нови начини за украса, които ще оценят модерен модницам. Какъв цвят маникюр ще бъде модерен през 2019 година – подробен преглед на статиите.

Основни тенденции

Нийл-стилисти не престава да изненадва любителите на новостите оригинален и модерен маникюр. Комбинация от несочетаемого и необичайни комбинации от цветове се появяват в модерните модни тази година.

Модерен цвят за маникюр 2019 – черно, червено, бяло и морски нюанси. Черно и бяло, като неутрален цвят, съчетан с всички нюанси на пастелни и ярки, наситени цветове. Модни са като обикновена ноктите, както и различни комбинации от черно и бяло лак с други.

Червен лак за нокти и всички нюанси от коралов до тъмно бордо в модата в продължение на няколко сезона, и тази година остават в тенденция.

Модерен цвят за маникюр 2019. Снимка, тенденции, нюанси и видове лакове за ноктиНежно голи-най-модерен цвят за маникюр през 2019 г.

Лек гол в класирането. Този цвят е идеален за ежедневна и празнична.

Модни цветове за пролетта и лятото

Пролетно-летен маникюр отразява настроението на природата се събужда и започва буйное цъфтеж.

Стилисти предлагат цветове:

  в меки сини, сини, синьо-зелени цветове, слънчево жълто, оранжево и лакове;спокойни и розови нюанси в стил „розов цвят“, зелено, наситено-зелена боя.

Модни цветове за есента и зимата

Модерни цветове лак за есенно-зимния сезон 2019:

  • комбинация от черен и бежов цвята;кафява гама, от орехово до наситено тъмен шоколад, гъста цвета на виното, сиво, каки;

Модерен цвят за маникюр 2019. Снимка, тенденции, нюанси и видове лакове за нокти

  синьо, лилаво.

Разчупване на стереотипи за това, че трябва да използвате през лятото е светло, а през зимата по-тъмни и спокойни цветове, модни цветове есен-зима 2019 2019-оранжево.

Нюанси на лак за нокти от лек прасковен цвят до по-дълбоко теракота, ще добавят разнообразие и ще повдигнат настроението на притежател на този маникюр. Оранжевият цвят е чудесен антидепресант, и в хладно време на годината ще ви напомнят за лято, слънце и хубаво време.

Модерно съчетание на цветове

Бял, червен, черен — тези цветове са лидери модата само през 2019, както и тяхната комбинация. Чертежи, завод или тема, минималистичен дизайн на ноктите, направени с помощта на тези цветове ви гарантира вниманието на околните.

Цвят блокиране е нова тенденция в маникюре. Комбинация от три или повече цветове: сродни, свързани с тях или обратното в цвета кръг. И ако дрехи в този стил е доста сложен, нокти, всичко е много по-лесно.

Популярни цветови комбинации в цвета на блок:

  • жълт/син/розов;

Модерен цвят за маникюр 2019. Снимка, тенденции, нюанси и видове лакове за нокти

  червено/циан/оранжев;зелен/оранжев/лилав;червено/синьо/жълто.

Допълни такъв маникюр следният:

  метални цветове;черни или бели ивици;бежов лак върху нокътната плоча.

Злато + сребро ще бъде чудесен тандем за всеки цвят и не само. През този сезон модерен маникюр – комбинация от две метални покрития. Това може да бъде „астрология маникюр“, когато, от една страна, отпуснати два нокти и маникюр с шарките на ноктите, направени от сребро и със златен лак.

Модерен цвят за маникюр 2019. Снимка, тенденции, нюанси и видове лакове за нокти

Действителния цвят на къси нокти

Палитра на бои за къси нокти не е без ограничения и е доста разнообразна. Притежателите на къси нокти можете да изберете покритието, което ще подхожда на техния имидж и ще задоволят и най-изтънчения вкус.

Гел-лакове деликатни нюанси:

  мента;корал;светло лилаво;праскова;пясък.

Тъмните цветове, като:

  черен, кафяв, графит, морето божур;ултравиолетовата.

Ярката:

  • червен;фуксия;

Модерен цвят за маникюр 2019. Снимка, тенденции, нюанси и видове лакове за нокти

  оранжево.

Градиент

Плавен преход от един цвят към друг – този стил на върха.

За тази техника се използват:

  • сродни на цвета, например от светло лилаво до тъмно лилаво;противоположния цвят: комбинация синьо, червено, зелено с оранжево.

Модерен цвят за маникюр 2019. Снимка, тенденции, нюанси и видове лакове за нокти

Това не е изненадващо плавни преходи с различни цветове на ноктите, нови тенденции са оригинални.

Наклон приема за граница — преходът е направен под формата на ивици, разположена на ноктите, паралелен, зиг-заг или триъгълник.

Посоката на прехода — не само по хоризонтала. Интересно решение за визуално удължаване на ноктите, за да изпълни вертикален градиент. Други нови решения в този стил — преход на цветове по диагонал или от центъра на нокътя, подходящ за хора с дълга на нокътната плочка или нарощенные ноктите.

Френски градиент в тъмни цветове – модната тенденция този сезон.

Комбинация от цветове-черно и с черна ивица на края:

  лилаво / черно-синьо/ черно;червено/черно.

През пролетта и лятото, дизайнери предлагат ярки и цветни нюанси, и не се ограничавайте. Един маникюр може да се комбинира повече от три нюанси, преходът се извършва в стила на дъгата, от нокътя към ногтю.

Комбинации на цветове в лунна маникюре

Водеща позиция в пастелни цветове, които остават популярни и не един сезон. Въпреки това, най-модерен през тази година е бежово. Морски нюанси се съчетават добре с всеки цвят.

Маникюр в пастелни цветове, с бежевыми вложки са подходящи и за работа, и по време на събитието. Освен това, тя е подходяща за всяка форма на ноктите. Модна новост е модифицирана форма дупки. Тенденцията да образуват дупка — треугольное. Тя може да бъде покрит с прозрачен или бежово лак.

Модни комбинации от цветове за лунния маникюр:

  • мента/светло лилаво;

Модерен цвят за маникюр 2019. Снимка, тенденции, нюанси и видове лакове за нокти

  горчица/светло жълто;праскова/тюркоаз.

Остава популярна комбинация от всякакъв цвят, с бял и черен лак.

Черно-бели на цвят

Черно-бели или черно-белият маникюр все още е на мода. Дизайнерите предлагат класически цветове, които и сега са на върха на популярността.

За тези, които обичат ярки цветове:

  червено, бордо (марсала);бордо;тъмно синьо, лилаво.

За спокойна и нежен лак за нокти пастелни цветове:

  бледо-розов;светло зелен;син.

Нови тенденции в черно и бяло маникюр – сребро и злато, комбинация от лъскави и замръзналите повърхности. Модерен цвят за маникюр 2019. Снимка, тенденции, нюанси и видове лакове за нокти

Comments are Closed

Theme by Anders Norén