Стил

Маникюр за къси нокти снимка с нови идеи

Маникюр за къси нокти снимка с нови идеи

На първо място, следва да се отбележи, че на къси нокти, сега е на мода. Те са в тенденция на миналата година и са популярни и в 2017 година. Той само променя формата. Ако по-рано ноктите са квадратна или правоъгълна форма, то сега предимство се дава на по-естествени, кръгли или овални нокти. Красив, естествен маникюр може да направите сами у дома с помощта на UV-втвърдяване на гел-лакове (или още се наричат „шеллак“).

Какво ще бъде модерно през тази година? Какъв маникюр с гел-лак е по-подходящ за къси нокти?

Характеристики дизайн гел лак за къси нокти

Всичко е много просто, само трябва да запомните няколко прости правила дизайн изрязване на ноктите. Първият от тях се казва.

Правило # 1: Ако искате визуално да удължите пръстите си, изберете гел-лак (шеллак) светли пастелни нюанси. Стил ню-сега е много популярно.

Прости и естествени форми в съчетание с ярка или бежово нотки на гел-лак, изглежда много естествено и с вкус. С повишено внимание да се използва бял лак за нокти (особено ако имате тъмна кожа) и жълт гел-лак. Жълтеникав цвят не е за всеки и може да даде нездравословен начин на цвета на кожата. Затова маникюр е по-добре да използвате ярко-жълт, или жълто аксесоар цвят.

Правило # 2: фигура не трябва да бъде претрупано, използвайте минимум декор. Що се отнася до последното, по-добре е да избирате картини с вертикални или диагонални ивици.

По-долу Ще намерите примери за скромен, но не по-малко красиви орнаменти и шарки за нокти. Например, сега на мода са включени снимки на оригами.

загрузка...

Правило # 3: маникюр за къси нокти е твърде ярък, по-добре да не го правим, защото това може да изглежда детински.

Изключение от тези правила е класически червен маникюр, както и дизайн нокти с използване на всички червени и Лилави нюанси. Трябва да се отбележи, че понятието за „къси нокти“ на всеки своето и формата на ноктите, често са различни, затова стил-това винаги е много индивидуално. Експериментирайте и вие ще намерите своя стил и някои индивидуални решения.

Твърдо покритие гел лак за къси нокти в бежови цветове, визуално удлинит пръстите.

7 модни тенденции за маникюр 2017

Обърнете се към модни тенденции Нийл арт. Модерно обзаведени ноктите си в прости и площ на жилищни и лаконичен. Сегашната мода е тенденция на смесване на стилове, тенденции и различни техники. Появяват се нови елементи в колекция гел-лакове, които по-скоро са склонни да използват за украса на ноктите. Съвременни материали за дизайн на ноктите, можете да избирам: огледало tirki, витражные гел лакове, колекция на Swarovski за инкрустации нокти. Цялото това великолепие в момента активно се използва, за да създаде истински шедьоври на ноктите дизайн.

Тренд 1: сребро, злато и металик

Тези покрития са много популярни през тази година, и в однотонном, и като всеки елемент на дизайна. Един от модните хитове за пролет-лято модели са прозрачни мода маникюр с тънка златна вертикална ивица по средата на нокътя. Изглежда доста стилно. Този дизайн в стил минимализъм, изглежда, работи добре на къси нокти. Е популярен и класически дизайн Луната със златен или сребърен отвор. Но ако искате да направите вечерен вариант, моля, обърнете си внимание на гел-лак с огледален ефект или метод фольгирования.

ТРИ НАЧИНА ДА СЕ НАПРАВИ КРАСИВА МЕТАЛНО ПОКРИТИЕ:

    Втрийте в тъмното гел-лак изключително фин метален прах, който се нарича „пране“; да използвате гел за нокти хроматични; използване на фолио за дизайн на ноктите, което се поставя лепилен слой, а след това се фиксира отгоре.

Тренд 2: маникюр с ивици стилен

Основния тренд маникюр, през 2017 година ще бъде именно този стил. Нокти, покрити с прозрачни или полу-прозрачна природа, или като основен цвят се приема шеллак светли тонове на тялото, а след това начертайте къса ивици. Тя се изпълнява бързо и лесно в домашни условия и изглежда много стилно. Ленти можете да рисувате много тънка четка, можете да си купите и използвате специална писалка за нокти. Един от най-новите нокти мраморен маникюр е, в който ленти са нанесени на случаен принцип с фина четка върху влажен основен слой. Получава се много красиво.

ДВА НАЧИНА ДА РИСУВАТЕ КРАСИВИ И ГЛАДКИ ЛЕНТИ:

Тънки ивици трябва да изготви дълга четка, която се нарича „коса“. Тя има компактна дрямка, която в процеса на изготвяне почти не се огъват, оставяйки гладка ивица. Освен това, тази четка е достатъчно дълга и ви позволява да приложите раиран модел за по-малък брой манипулации; ако искате по-дебела лента, можете да контура на лепило за фолио лента за дизайн на ноктите, за да начертаете линия с помощта на четка, а след това отрывная лента.

Тренд 3: спрей за нокти

Този метод набира все повече и повече популярност. Обаче такова нещо вкъщи маникюр не изпълнява по-точно да се анализира, но ще трябва да закупите специално обзавеждане:

    аерограф, малък компресор, обзавеждане за инструмент за почистване, сменяеми касети боя специални листове.

Ако си купите нещо от онлайн магазина, минимален набор струва 5-6 хиляди рубли, което е скъпо. Но ако сериозно плащате за дизайн на ноктите или дори да го направят, след тази покупка ще бъде много полезна. С помощта на аэрографа може да се направи много красив маникюр Омбре (миризма), и дори с рисунки. Той изглежда много внушително дори на малки пръсти.

Тренд 4: плътен цвят на дизайна

И отново на мода обикновен маникюр. Хубав, чист и практичен, той прави ноктите е добре поддържан, и пръстите визуално удължават. Що се отнася до цветове, а след това представяне, особено на къси нокти, предпочитам светъл, бежов и телесни нюанси на кафяво, сиво и синьо. Много популярни светло зелено и мента. Те ще са актуални през тази година.

Тренд 5: Абстракция

Интересен маникюр за къси нокти може да бъде получена с абстрактен модел. Това може да бъде модерен помия четка, спрей, правоъгълна или богато украсени форми. С една дума всичко, което му дойде в главата. Просто като художник-импресионист вземете четка и започнете да създавате. За начало опитайте се да направите маникюр с помощта на гел-лакове на подобни нюанси, а след това преминете към контрастни рисунки.

КАК ДА СЕ НАПРАВИ СИМВОЛИЧНА ФИГУРА?

За да се подготви нокътната плоча, както обикновено, нанесете база и за първи слой цветно покритие; нанасяне на втори слой от цветен гел-лак и мокро покритие, за да нанесе фигура на гел-лак в контрастен цвят. Да му фигура малко се разлагат и подсушете добре на лампа; да осигури на горния.

Абстрактни картини, артистични петна, цветен мрамор и ярки флорални принтом

Тренд 6: модни аксесоари за маникюр

Тази тенденция, като се използва в проектирането на различни видове аксесоари не губят своята актуалност. Не се колебайте да използвате мъниста, кристали, 3D декорация, с къси пера и всичко, което ще намерите в магазините или излезе със себе си. Само не забравяйте, че маникюр не трябва да бъде претоварена. Достатъчно е да поставите само един или два акцент.

Тенденцията 7: Витраж

Това покритие е активно печели сърцата на любителите на ноктите. Той се използва в комбинация с „кошачьим око“, за да засили ефекта или припокриващи се елементи, например, камимусуби, мозайка и Витражного стъкло. и можете да рисувате, но фигура ще бъде под формата на лека, едва уловимые отблясъци. Витражный маникюр придава обем и дълбочина.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА ВИТРАЖНЫЕ ЛЪКИ И ОЧИТЕ НА КОТКАТА:

В основното покритие се нанася на дебел черен лак, гел; отгоре тя е покрита със слой от „котешко око“ с някои огнища. Покритие се изсушава и слой се дублира; на върха на котешки очи конструкция се прилага, например, мозайка във вид на диаманти, след което те леко се припокриват слоеве витражной боя (в тона на цвета на основния цвят на гел-лак), който след това е добре просушиваю на лампа; резултатът е закрепена отгоре.

Мода ноктите 2017

В модата, както вече бе споменато, абстрактни рисунки, геометрични фигури и вълни. И популярни в големите форми. Също така през тази година фактическа проверка на ноктите в червено, зелено или бежово вариант. На къси нокти може да се направи лого и надписи, които, между другото, също популярна тенденция тази година. Но модерен фигура във вид на фина мрежа е по-добре да не използвате или да направи голяма мрежа. Друга модна тенденция тази година-това е заобикаляне маникюр, когато ярък цвят се използва за подчертаване на ръба на нокътя.

Инструкции стъпка по стъпка снимка на рисунки, в различни стилове

МОНОГРАМ

Геометрия

Цвете

Модни нюанси на гел-лакове

през 2017 — 2018 година ще бъде валидна сиво-зелен цвят и всички нюанси на синьо. Също така на мода остават пастелни тонове гел-лакове, която се изисква в ежедневното изпълнение на маникюр. Интересно изглеждат покритие, с метален ефект. Тяхното предимство е в това, че те се съчетават с всеки ярки и основни цветове. Ако не разполагате с гел-лак с ефект на хром, не бързайте да го купуват, може да се направи по-икономичен tirkai. Още един пресен лак за нокти-тенденцията придадат дълбочина на цветовете. На мода да се направи многостранен маникюр с переливающимися нотки, и това не е просто Омбре. Това е много по-тънки. Тенденцията е прозрачна витражные гел-лакове, които създават ефект на обема и фини моменти цвят на слънце.

Сив

Смарагд

СВЕТЛО ЗЕЛЕН

Зехтин

СВЕТЛО СИНЬО

БЕЖОВО И ПАСТЕЛНИ ЦВЕТОВЕ

Метални

Prism

Витражи

Общи тенденции тенденции и вкусове различни, и случаи също са различни. Някой търси бизнес маникюр, някой празник, някой стар, някой падна… всеки със собствената си цветова схема. Ето защо изборът на снимки не само в модерни цветове, но най-популярни и търсени.

Черен

Бял

БЯЛ МРАМОР

Розов

Сини

Жълт

Оранжево

Червен

Бордо

Кафяви

Лилаво

Малина

Тюркоаз

ЯРКА КОМБИНАЦИЯ С ЦВЯТ

Маникюр за къси нокти: различни методи

Вижте популярни уреди за маникюр, които можете да използвате у дома.

Фольгирование

За да направите модерен вечерен маникюр използват специални тънки фолио за дизайн. Нанесете я върху влажен лак или лепкав слой. Модерен залепите фолиото върху целия нокът, или частично метод отлипа. За определяне на резултата, се препоръчва да се използва прозрачен гел за нокти.

За извършване на такава фигура е много лесно. Покриване на ноктите с гел-лак лепкав слой, след това взимаме фолио и преобразуване на произволно отпечатва да се нанесе върху дадена повърхност, след това внимателно покриване на матирано топ. Тази техника се нарича кракелюр ефект на фолио. Матирование

В последно време е станал популярен матиран лак за нокти. За даване на корицата на желания ефект можете да използвате специални матирующие прозрачен шеллак (гел-лак), или да си купите специален прах, който може да се прилага върху целия нокът, така и частично, с помощта на шаблон.

Фън Шуй

Добре забравено прост, но красив маникюр изглежда много красиво и е идеален за къси нокти. Да се направи Фън Шуй маникюр, вие трябва да използвате само шеллак два цвята.

Един цвят и палеца и малкия си пръст, и втори цвят, за да подчертае показалеца и безименния пръсти. Като се има предвид факта, че обикновен маникюр отново дойде на мода, вариант на „Фън Шуй“ ще бъде популярна.

Прозрачен лак за нокти

Подравниваю, особено на къси нокти, стана модерно да оставят непокрытые парцели. Т.е., като основно покритие не е цветен гел-лак (шеллак), и прозрачни, а след това върху него се нанася фигура. Изглежда, този проект е на „много лична“, като на снимката, и във физическа форма.

За да създадете красива прозрачна яке може да се използва вместо на горния новост мода боядисани гел-лак. Нов френски маникюр

Френски маникюр-това е класика в жанра, която остава винаги актуална. Този вид дизайн се използва най-често са ежедневни, така и официални. Само през тази година, този вид маникюр за къси нокти е претърпял някои промени. Границата е пернати. Това е нещо средно между Омбре и класическа френска. Между другото, тази красота може да се направи в цвят. Но едно перо новостите не свършват дотук. Мода директен френски маникюр. Ако имате квадратна форма на ноктите, опитайте френски маникюр с абсолютно права линия по ръба.

Кастинг

Този метод се използва основно за изпълнение на луксозният Източна маникюр и на гел-лак котешко око. Този дизайн е доста голяма, така че направи го на къси нокти, не прекалявайте с подробности. За нейното прилагане се използват специални UV-отверждаемые полимер, която може да се купи в специализирани магазини.

Стъкло

Този вид дизайн на нокти е подходящ за ноктите на всяка дължина. Той се изпълнява достатъчно бързо, с помощта на парче лъскав станиол, и изглежда безупречно. Счупеното стъкло често се инжектира в картина, да му се маникюру още по-голям Чар.

Конфети

Новост в Нокти, дизайн — блестящи конфети. Това е още една много проста, но оригинален начин да украсите ноктите. Конфети различни размери и цветове, се продават в готови комплекти, остава само правилно да изберем гел-лак и сигурно прикачване на филийки върху ноктите.

Камимусуби

Видео уроци за дизайн на ноктите

Видео урок # 1: обратната congreveВидео урок # 2: френски акрил на прахВидео урок # 3: покривало на ноктите

Маникюр за къси нокти: пресни снимки 2017

За да направите добър маникюр не е толкова сложно. Достатъчно е да бъде в Арсенала на по-конвенционални или UV-втвърдяване на бои, някои шаблони, стикери, аксесоари или, поне, тиксо, тънка четка и малко въображение.

Кадифени нокти

Comments are Closed

Theme by Anders Norén