маникюр

Лунният маникюр: 76 снимка модерните нокти

Лунният маникюр: 76 снимка модерните нокти

Лунен маникюр (вариант на класически френски маникюр) е въведен през 30-те – 40-те години на миналия век. Тази идея решили да възродят модно ревю Кристиан Диора десет години.

Водонерастворимый лак на Ревлон е създадена в 1934 година. В това време това се е смятало за лош тон да се прилага лак върху цялата повърхност на нокътя, затова има такива видове маникюр, като лунна и френч.

През цялото това време, на цвят са се променили, но всички тези промени на лунния маникюр не е по-лошо, а по-скоро по-добре.

Какво е лунен маникюр?

Всички знаят, че е френски маникюр: това е, когато изолирани край на нокътя на всеки цвят. Лунен маникюр и срещу Франция, има основания за нокти. Невен изглежда страхотно на контраст. Има няколко възможности, защо този вид маникюр се нарича лунна светлина. Мнозина смятат, че името идва от факта, че избраният парцел е с формата на Полумесец. Друга част от хората са сигурни, че това име е измислена, защото на светеща част от нокътя, която се нарича лунна светлина. Обаче това име да се използва само на територията на страните от ОНД. В останалата част на света този маникюр се нарича френски Холивуд.

загрузка...

Оригиналност лунен маникюр днес заема почетно място сред модните тенденции за сезона мода.

Лунен маникюр-това вече изградената тенденция. Благодарение на своята оригиналност, той е един от първите места на най-модните тенденции за сезона. Вариант сложно лунния маникюр-това е комбинацията му с френския. Двете дъги трябва да се развива в същата посока. В този сезон на мода ноктите къса дължина, свободния край на нокътя не трябва да бъде по-дълъг пет милиметра. Форма на ноктите обикновено квадратни, овални или с форма на бадем, а след това има по-близки до естествените.

Лунен маникюр с гел лак

Има гел лак много ползи, затова е предпочитан от повечето момичета. На първо място обръщат внимание на момичето-това е устойчивостта на лак, което дава възможност за актуализиране на маникюр в продължение на две седмици. Второто предимство-това е неговата трайност. Гел-лак не скалывается при механични наранявания и фрактури. През третото шеллак прави нокътната пластина по-силна и гъста, той е абсолютно безвреден.

Ето защо, като лунен маникюр, много занаятчии използват гел-лак. Но, въпреки това, тя не е подходяща за всички техники рисувани нокти. У Дома е по-лесно да използвате обикновен лак за нокти, Вие не трябва да купуват UV-лампа.

За изпълнение на това, на маникюр, ще се нуждаете от следните инструменти и материали:

    UV лампа за сушене на ноктите; основно и горно покритие; пила за моделиране на формата на ноктите; два гел-лак в различни цветове; полукръгла или кръгла форма шаблони; маникюр пръчици от портокалово дърво, течност много разочарован, за да свали лепкав слой на нокътната плочка; четки наклонени гел; обезмаслител (можете да използвате много разочарован).

Лунен маникюр шеллаком: стъпка по стъпка ръководство

Първо трябва да премахнете кожичките придадат на ноктите в желаната форма, с помощта на пилочки. Кутикула можете да изтривате професионални ножици или специални средства като гел. Мазен слой от повърхността на нокътя се отстранява с много разочарована. След тази процедура, за да се докоснат краката си повече, защото може да наруши сцеплението на гел-лак с нокътната плочка. Любител на полиране на неравностите по нокътя.

След приключване на подготовката за нокти, може да се премине директно към приложението. Първо нанесете тънък основен слой е прозрачен, гъст лак за нокти. Той се суши в UV-лампа, като на гел-лак, строго, както е посочено в инструкциите. Най-добре се използва при боядисване шеллак, защото нейното прилагане не изисква особено внимателна подготовка на нокътната плочка. Това значително ще спести вашето време.

След като основата изсъхне, върху цялата повърхност на нокътната плочка тънък слой от основния цвят — това ще бъде цветът на сам, — и след това се изсушава. За да получите по-гъст и наситен цвят, гелът трябва да се прилага отново.

След като гел е напълно суха, тя ще бъде в долната част на кожичките на ноктите, за да прикачите шаблони.

Свободен край на нокътната плочка се покрива гел желания от вас нюанс. Ако лунулы ще се окаже по-тъмен от основния цвят, това може да се коригира с помощта на ъглова четка, потопена в много разочарован. Цветен гел обикновено изсъхва по-бавно, отколкото базата. По време това отнема около 1-1. 5 минути. Опитен майстор рисува лунулы, което се нарича „от ръка“, не ще бъде трудно.

След изсъхване на всички слоеве гел, можете да изтриете шаблон. Фиксирай резултат, нанесете горния слой, като придава маникюру устойчивост и блясък. Изсъхва тя като основна, доста бързо, за около 30-40 секунди.

Ако имате желание да декорирате ноктите си с помощта на стикери, кристали, полагане на печат, картини и други декоративни елементи, то това трябва да се направи преди да се нанесе на горния слой.

Лунен маникюр с помощта на фолио

Наскоро се появи маникюр с фолио относително, но, въпреки това, той е доста популярна. Той се отнася до средна трудност на изпълнение. Необходими следните инструменти:

    базов лак; фолио за Нокти-арт или фина храна, почистване на ухото; лак на желания цвят; дървени пръчици за маникюр; закрепитель.

Първо, вие трябва просто да преместите или премахнете кожичките. За да сцеплението на материала с нокътната плоча беше достатъчно добре, за да премахнете мазен блясък. Но тази процедура не е задължителна. Филмът е изрязана по размер самотен или се разделят на малки правоъгълни ленти.

Лунен маникюр за къси нокти: снимка

Много оригинален и красив полумесец маникюр. Тя е много стилна и тя добре съчетава в себе си различни текстури и нюанси лакове. Друго предимство на този маникюр е, че той, изглежда, визуално разширява и свива пръстите на нокътната плоча, като прави ръцете по-добро. Половината от лунния маникюр е тясна извита ивица (обърнатия полумесец), в основата на нокътя. Те повтарят естествени отвори по размер. Ако сте избрали авангарден версия, полумесяцы са направени широки и изпъкнали. В обикновен вариант линия на отвора е по-директен. Този маникюр изглежда доста добре и не изисква специални умения.

Задължителен етап е задълбочена подготовка на ноктите. Трябва да се лекува, премахване или избутване на кожичките. След това ноктите трябва да му придадат необходимата форма и боядисване тях. Първо нанесете основен слой, а след това да се пристъпи към декора. Шаблони готови и по-рано. Можете да ги нарежете дори от парче, но трябва да се вземат предвид Размерът на вашите нокти. Красиво и елегантно изглежда маникюр в пастелни цветове, така че можете да изберете такава комбинация. В специални случаи, подходяща комбинация от светли и тъмни тонове, както и за особено тържествени събития, идеалното решение ще бъде блестящ металик с ярки нюанси. Особено благородно и елегантно прилича на комбинация от сребро с лилава и Златен халат.

Първо ноктите се покриват с лак подложка в два слоя, след това внимателно подсушете. След това в дупката клеили шаблони на свободната част на нокътя нанесете втори слой лак. Препоръчително е да текстурата на лака достатъчно дебел, а след това на предишните слоеве не ще го използват, за да покажа. След това лак се суши, и отстранява листове. С помощта на горно покритие създава блясък. Ако вие ще спазвате всички правила, маникюр може да продължи няколко дни. Ако краищата на ноктите, дори ще се покаже на най-малките признаци на изтриване, а след това му трябва спешно да се премахне, защото такава небрежност phpshop_checkout_err_ccdate_inv.

Лунен маникюр с цветя

Изисква следното:

    база под лак; лак основен цвят плътност-това е добре; плътен гъст лак за декорация или акрилна боя на необходимия цвят; парче фолио или друга палитра, с която удобно да наемат лак; тънка четка или четка за коса; точка; дървена пръчка; прозрачен топ, за предпочитане на такава, която бързо изсъхва.

И така, започваме да се направи на нашия лунен маникюр с цветя.

Искам да се обърне специално внимание на следното: за да се даде на собственика на особен чар и той не утяжеляет ги цветна рисунка-добре да се направи на чифт на ноктите. Обикновено, безименни и средния пръст.

За да приложите шаблон, който Можете да използвате и като обикновен лак за нокти и акрилни бои, които са по-дебели, по-ярка и по-бързо да изсъхне.

Първо трябва да се подготви ноктите. За тази цел премахване на кожичките, да си ноктите желаната конфигурация и обезмаслени повърхности. Добре обезжиривающие течност в същото време ефектът дезинфектор.

Върху фолио или палитра поставите малко количество акрилна боя или лак за декорация.

Бързо се нанася върху ноктите на втория слой на основния фон на маникюр. С помощта на дотс постави един до друг, 4-5 големи очила и започват да се представят схематично цвете.

Дървена пръчка от центъра до средата на венчелистчетата, привличат преки фините линии. Това ще даде допълнителна обемни модели.

.

Лунен маникюр е идеален за всеки ден и за специални събития. Трябва да се промени само за цветова комбинация. Този дизайн отнема много време и това да се прави професионално себе си, ще бъде трудно. Затова по-добре е да посетите салон за красота и да се възползват от услугите на професионалисти. Но ако не Сте сигурни в собствените си сили, а след това може да опитате. За този поръчайте контрастни лакове и специални листове. Шаблони за опростяване на създаването на опорна плоча гладка линия. И ако можете удачно да изберете цвят, може да се предположи, че вашият маникюр ще бъде.

Моден лунен маникюр: популярна комбинация

За работа в офиса, повече място за маникюр, успокояващи цветове: праскова и шоколад, бяло и лилаво. Ако ще на всяко неофициално събитие, можете да изберете ярки цветове. В този случай, това е доста впечатляващо ще изглежда черно злато или сребро. През лятото на лунен маникюр-това сочни и ярки нюанси. Можете дори цвета на дъг на всеки нокът в различен цвят, оставяйки за основните платна на пастелните цветове. Вариантите могат да бъдат много. Можете да се вземат предвид Вашите индивидуални желания.

У Дома е по-добре да изпълни лунен маникюр, в който се използва минимум декорации. За това, маникюр, нокти не са. Но ако ноктите са твърде къси, това ще изглежда особено красиво. Оригиналният дизайн на костюм под всеки стил на обличане, така че изберете грим и дрехи, за да си маникюр не се изисква. Тези, които не възнамеряват да прекарват много време в подбор на цветове и нюанси, можете да закупите шаблони и лакове на няколко нюанси, затова оригинален маникюр.

В този сезон има различни вариации на лунния маникюр. Изборът се определя от предпочитанията на клиентите. За вечерно излизане, перфектен маникюр, с искри. Луксозен лунен дизайн с помощта на кристали са подходящи за сватба триумфа. Дупката, ноктите може да се направи многоцветни или обикновена пайети, а на колесната база лакирани в ярки цветове.

Както и на дълги и на къси нокти лунен маникюр е изключително ефектен външен вид. Самоличността на собственика на дизайн се подчертава от използването на комбинации от различни цветя. Много красиво и хармонично изглеждат следните цветови комбинации: червено и прозрачно синьо и сребристо, златно и черно. Трябва само да помним едно правило: линия, трябва да са гладки и те трябва да се прилага много внимателно.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén