Стил

Кожени зимни якета от кожа на лисица

Кожени зимни якета от кожа на лисица

Известни дизайнери твърдят, че уверените в себе си жени често избират якета, изпълнен в контрастни цветове.

Дизайнерите не говорим за крещящи розови или отровно-зелен: моден дизайнер, искам да кажа на всички видове продукти, оцветени в други цветове, например, палта и якета от кожа на лисица. Цвят на такива неща, като добра комбинация от тъмни и сребърни нишки, които придават една или друга връхни дрехи особен шик, чар. В допълнение, този елегантен сребристо-черен цвят и най-подходящи за жените покаже себе си в целия си блясък на празнично събитие или парти.

Безспорно предимство на дамски якета с кожа лисица-това не е просто луксозен външен вид, но и тестван в продължение на дълго време. Освен това, тези продукти могат да бъдат закупени на много достъпни цени.

Как да изберем качествени якета от кожа на лисица

Ако искате да си купите качествена модел връхни дрехи, украсени с инкрустации от сребристо-черни лисици, трябва да знаете няколко важни точки:

Преди всичко, не забравяйте, че в естествената околна среда на това уникално животно е изключително рядко. Така че някои не са много честни производители предлагат под прикритието на песца неща от кожи „гигантски“ – нещо средно между лисици ръка и обикновена Лисица. За да се избегне измама, да се вгледате внимателно в структурата на пилоти в избрания елемент: ако сте истински арктическа цвета на косата има три цвята сив, в основата, светли тонове, среден и дълбок черен цвят на една ръка. Ако видите дори обикновен цвят, спокойно можете обърни се и си тръгнат: пред вас е истинска измама. Имайте в предвид, че „loopes“, за разлика от черни лисици има два-цвета на кожата.

Когато сте убедени, че зимно яке с кожа на лисица все пак се оказа, че е в Името на животното, може да се направи в качеството на продуктите:

    ако нещо нова, космите на яка или маншет на допир не се слепват и заламывания опкк; освен това, козината трябва да е лъскава, без неприятното чувство лепкавост; козината трябва да блестят на слънце, кожата сребристо-черни лисици има характерен синкав блясък; разбира се, никакви плешиви петна, също говори за новост на продукта; и не забравяйте да проверите гъст подкосъм под дълга коса-това е знак за автентичност и кожа.

Уверете се, като любимите си модели, имайте в предвид, че тя трябва да бъде да се изправи.

загрузка...

Различни стилове на кожени якета от кожа на лисица костюм за момиче с определен тип на тялото и цвят на косата.

За да съответства на якета от кожа на лисица и с какво се носи?

Изящни изделия от лисици, привличат вниманието на много fashionistas от всички възрасти. Въпреки това, опитни дизайнери са на мнение, че най-доброто нещо, с инкрустации от чернобурой лисици гледат на представители на прекрасния пол, чийто цвят Вид се нарича „лято“ или „зима“.

„Летните“ човек

    • това е, платина Блондинка изглежда страхотно в такива неща, защото тъмните цветове придават на екстериора на контраст.

Зимни дамски

    – Кавказките брюнетка подчертават с помощта на тези продукти му аристократичен вид.

Трябва да се обърне внимание на това, че couturier не препоръчват да пробвам якета с черна Лисича кожа на женските-къси, защото дълги кожата само визуално увеличава обема на фигурата и визуално намалява растежа.

– Добри модели момичета и жени с типа на фигурата, която се нарича „обърнат триъгълник“. Благодарение на структурата на власинките, подобна на горно облекло визуално коригира широки рамене и добави липсващото обема на бедрата. Помня само това, че не купуват продукти с изгорени ръкави! Вашият вариант – зауженные или преки.

Най-често, дамски кожени якета от кожа чернобурки носят с класически панталони или права пола. Много рядко нося този модел с дънки. Истинските дами предпочитат допълване на техните високи ботуши от велур в тъмни нюанси.

Във всеки случай, robe, украсени с инкрустации от черна лисица, не се комбинират с crochet шапки! Жените избират елегантни филц шапки или шалове.

С начина си беше наистина Кралски и неустоим, за да изберете подходящите декорации. Кехлибар и златни дрънкулки, остави дамите, които предпочитат продукти от червени лисици. На вас ще отговарят на сребърни пръстени, обеци, верижки и гривни.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén