Рокли

Коледни жилетки

Коледни жилетки

Коледни жилетки

В навечерието на коледните празници всеки един от нас иска да влезе в живота си малко приказна магия. Дори възрастните хора, които отдавна вече не вярват в Дядо Коледа, Дядо Коледа и други новогодишните герои, тези дни се усещат присъствието на нещо прекрасно. Създаването на коледно настроение помагат на тематични филми и музика, украса на къщата и, разбира се, необичайни съоръжения, които се натрупват към тях от кабинетите само веднъж в годината.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

Идеята да се обличат в забавни жилетки с новогодишните и коледни рисунки дойде при нас от американската и западната култура. Точно там има традиция цялото семейство се носят подобни дрехи за предварително празник на снимки и празници.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

В днешната статия ние ще разкаже повече за тази нова за повечето от нас е въпрос на гардероб. Класически модел пуловери предполага наличието на високо яката, формата монтиране на врата си, но сега всичко большй популярност имат жилетки, без яка — скок и пуловери. Ние ще ви запозная с най-интересните модели на зимните пуловери, популярни модели и рисунки, както и да дадем няколко съвета за това, как и с какво е по-добре да се носят.

Коледни жилетки

Какви жилетки, общоприето новогодишните?

Като за начало нека да дефинират какво представлява пуловер. Обикновено под тази дума разбират топло вязаный пуловер без застежек с дълги ръкави и висока яка. Но новогодишни модели на горнища горловина основно липсва.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

Такива жилетки се носят и мъжете, и жените. Направени жилетки от вълна, синтетични или смесени по състав прежди.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

Този елемент от облеклото има много разновидности. Различават се те, включително и на фигурата. Жилетки са полосатыми, деликатни, с плитки и други модели. Много популярни в последно време са жилетки, със зимни мотиви.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

Дървета, снежинки и елени – това са традиционни елементи от финландски, шведски, норвежки и исландски народни мотиви. В нашата страна такива жилетки се носят с далечен момент, но наистина модерни, те са станали само преди няколко години. Така че, жилетки, със скандинавските и исландскими орнаменти – това е първият вид на зимните пуловери.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

Вторият вид е познат на всички от нас по американските филми и сериалам 80-те и 90-те години. Ако действието на картини се случи в навечерието на Коледа, най-вероятно, в нея мелькал герой в ярко-червен пуловер с Дядо Коледа, снеговиком, еленова кожа упряжкой и други атрибути на най-любимия празник.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

Постепенно подобни жилетки, започнаха да се появяват и в гардеробах руските дендита. Вярно е, че най-патриотични от тях, все пак избират модели рисунки от нашата действителност: Дядо Коледа, снегирями на покрити със сняг планински ясен, герои от народните приказки и съветските анимационни филми и т.н.

Коледни жилетки

Модел

Намери коледен пуловер в магазин за дрехи това се случва не толкова лесно, особено ако не искате да се задоволи с вязаной кофтой със скандинавските орнаменти, а искате да си купите нещо по-забележително. Тук на помощ идват онлайн магазини и каталози, където подобни предложения има много повече.

Коледни жилетки

Ето само някои от моделите коледни пуловери, които има в продажба към момента:

    Класически модел от My Christmas Sweater: весел червен цвят, бял модел, в който се намират, с всички задължителни елементи: елени, елхи и снежинки. Комфортен модел от Klingel: бледо синя на цвят, меки, пухкави прежди, нежен модел от бели снежинки. Забавна модел от неизвестен британски производител: пуловер наситено зелен цвят, украсена с шеговит фигура, тази на Дядо Коледа, засече в камината. Оригинален модел от Deerz: покори син цвят, сладък разпечатки с коалой, катающейся на ски, 70% вълна австралийска мериносова овца в състава. Реколта модел от ASOS: син пуловер в стил унисекс с класически силует и ретро-модел, изобразяващи скиори в заснеженном гората.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

– Популярните щампи

Категория рисунки и модели на коледни пуловери доста монотонна. Обикновено това са животни и растения, които са свързани със зимата, студените модели или герои от новогодишните приказките.

Коледни жилетки

С елени

Коледен пуловер с елен е истински хит, който зареди вече доста вицове и анекдоти. Въпреки това, топли жилетки с добро силуэтами и забавни мордами елени, все още се радват на огромно търсене.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

С пингвин

Пингвин, въпреки че не е без значение за Нова година и Коледа, доста често се появява на зимните пуловери. Най-вероятно защото тази скъпа птица здраво се свързва със сняг и студ, без които е невъзможно да си представя този магически момент.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

С мече

Мечки, бели и кафяви, също красив на зимните пуловери. Всички ние в детството си са били луди по пухкави плюшени мечета, а разстилат край своята привързаност към него върху дрехите с „мечи“ принтом. Жилетки с участието на малките в трикотажни шарфиках и шапочках просто не могат да не умилять.

Коледни жилетки Коледни жилетки

От снегирями

Жилетки с снегирями са били популярни още в съветски момчета и момичета. Днешната мода до голяма степен е вдъхновено от модата на тези години, а защото тези светли перца отново започнаха да се появяват и на дрехите на съвременните младежи.

Коледни жилетки Коледни жилетки

С снеговиком

Снежни човеци и заснежени баба неизменно присъстват на пуловери от зимните колекции. Модели с тези знаци, обикновено са най-смешните и весели, защото приличат на детски рисунки, посветени на зимата.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

С снежинками

Жилетки с петна от снежинки или един голям снежинкой като принта – дискретен вариант на нова година, заедно, за тези, които не обичат да привличат внимание на своя външен вид. Изглеждат модели с снежинками много нежно и мило.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

С коледната елха

Облечен кожа ела или цял заснеженный гората често се появяват на потници на коледна тематика. Това е един от най-лесните и ефектни шарки. Момиче в такъв пуловер неизбежно ще предизвика у околните празнично настроение и усещането се доближава до магията.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

С Дядо Коледа

Дядо Коледа или Дядо Мраз – това е главните герои на новогодишни и коледни празници, така че ги изобразяват на зимните пуловери много, много често. От особено значение сега модели, на които тези герои са изложени в комикс светлина.

Коледни жилетки Коледни жилетки

С бонбони

Всички видове сладки: джинджифил бисквити, шарени бонбони, соленки и сладкиши също се намират на зимните пуловери. Такива „апетитни“ модели, обикновено избират млади момичета, които обичат пококетничать и подразнить околните.

Коледни жилетки

Коледни жилетки с надписи се радват на не по-малко популярни от модели с рисунки. Тема надписи разнообразни: те могат да бъдат писма, фрази от новогодишните филми и песни, вицове, мемета, цитати и т.н.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

С какво се носи?

Коледен пуловер – нещо, което много ярка и интересна сама по себе си, така че вземете си към нея подходящо ескорт доста по-лесно. Такъв пуловер, ще привлече вниманието и ще се превърне в основната връхната точка на начина, по този начин, нещата в комплект трябва да бъдат максимално прости и точно (в противен случай, дрешки има опасност да се превърне в карнавалните костюми).

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

Дънки или зауженные обикновена панталони ще станат перфектната двойка, за нова година пуловери. Дълги, свободни модели ще вървят добре с лосинами и гамаши. Ако сте решили да се носят такъв пуловер с къси панталони или къса пола, не забравяйте и за плътни чорапогащи – особено ефектно ще изглеждат цветни или цветни модели.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

Допълни начин да помогнат правилно подбрани аксесоари. Най-важното време, за да се сдобият с забавни и сладки зимни неща, които не биха могли да намерят приложение: обеци в формата на новогодишни играчки, шарени чорапогащи и гамаши, слушалки от помпонов, шапка-качулка, ярки възли ръкавици без пръсти и шарфики.

Коледни жилетки Коледни жилетки Коледни жилетки

Comments are Closed

Theme by Anders Norén