Рокли

Кашмир жилетки

Кашмир жилетки

Кашмир жилетки

Според Уикипедия, пуловер — предмет на вязаной дрехи за горната част на тялото без застежек, с дълги ръкави и висока яка, прилежащи към врата.

Кашмир жилетки

В ежедневието под свитером разбират също пуловери и скок, не с висока яка. В тази статия жилетки ще бъдат разгледани в този широк контекст.

Жилетки са много търсени още от началото на деветнадесети век, когато жителите на Северна Европа започва особено широко да ги прилагат в различни области на живот.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Първоначално пуловери нелинейните от вязаной вълнена материя, а само с течение на времето в света на модата е нова тенденция, която донесе със себе си изключително мека и фина, но заедно с това топъл материал – кашмир.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Бившата Гималайское княжество, наречена на името на Кашмир, се превърна в родина на всички любим кашемирового материал, а също и поспособствовало съответното име.

Материалът е много скъпо и рядко, защото мина доста трудно, поради факта, че той е направен от подкосъм кашмир планински кози, които се размножават в домашни условия, е просто невъзможно.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Типични характеристики

За пуловери от кашмир основната характерна черта е плитко задължителни, изпълнена с помощта на плетене на иглата на машината, тъй като този материал не приема никакъв друг вариант.

Кашмир жилетки

Единична кашмир конец по своята дебелина едва надвишава дебелината на обикновен човешки косъм. Но въпреки цялата несигурност и финес на кашмир предмети, те също не отстъпва по своите функционални особености на свитерам от друг материал, тъй като натурален купчина точно и запазва топлината.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Как да изберете?

При избора на кашемирового пуловери си струва да се обърне внимание на няколко съществени аспекти, един от които е подходящ размер и стил. Правилно избран според размера на продукта и подходящо за фасону към фигурата, е в състояние да направи чудеса, изгодно подчертава достойнството и внимателно прикрити недостатъци.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Тъй като материята е много нежна, трябва да се обърне внимание и на външния вид на продукта, тъй като в процеса не е чист монтаж на пуловер може да остане зацепки или се появят стрии, които в бъдеще могат да се образуват малки дупки и развалят продуктите.

Кашмир жилетки

Също така трябва да се обърне внимание на самия материал, тъй като често по-евтини фалшификати, издадени за кашмир. Визуално тези продукти са много сходни със скъп материал, но при внимателна преценка те веднага се дават от себе си – на пипане е продукт доста неприятно, тъй като синтетични влакна силно са считани и са груби, за разлика от меки нишки от кашмир.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Модел

Модела се нарежда кашмир пуловери не е толкова широки, колкото бихме искали, но не си струва да изпаднеш в депресия, защото на няколко интересни, които стоят варианти все пак има.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Първата и най-елегантен вариант е тънък вълнен пуловер, прежди за които е изтъкан по специален начин, като и без това крехка влакна, дори по-тънки. Този продукт е лек, въздушен и призовава за внимателно отношение, тъй като всяко невнимателно движение може да нанесе непоправими вреди.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Доста необичаен и стилен модел е кашемирового пуловер с качулка. На пръв поглед този елемент от облеклото трябва да бъде част от спортен стил, но не и тук-това е, качулка в кашемировом изпълнение се вписва идеално в рамката на стила casual.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Модели с дълбоко кръгло деколте, както и v-образно деколте, отлично се вписват в бизнес стил и са неразделна част от него през студения сезон. И кашмир пуловери с висока яка играят роля водолазок, като при това по-приятно за тялото и много по-топло, а също изглеждат много по-привлекателни за визуално възприятие.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Цвят

Сред цветови мнения кашмир цветове изборът е на практика неограничен, тъй като успех се радват на почти всички нюанси.

Кашмир жилетки

В бизнес стила на най-популярните и традиционни са черен, сив или син цвят, придающий начин на по-голяма строгост и практичност.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Освен това, в някои случаи ще бъде до мястото на кашмир sweaters червен цвят, колкото и да е странно, също вписывающиеся в обхвата на бизнес стил, но малко разбавляющие му.

Кашмир жилетки

Сред младите романтични fashionistas са популярни светли нюанси на розово, синьо и жълто, тъй като именно те изглеждат най-лесно и придават на образа на някакъв блян и високомерие. Що се отнася до ярки нюанси на тези цветове, струва си да се отбележи, че от тях най-популярен е в розов цвят и типично за творческите, необикновени личности.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Освен това, не трябва да забравяме и за топлите нюанси, като цвят на слонова кост, с цвят на млечен шоколад, цвят къри или горчица оттенък, а също и капучино, карамел, златисто, блато и люляк, които са изключително популярни през този сезон.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Как да се съхранява и как се перат пуловер от кашмир?

Тъй като кашмир е невероятно нежна и фина материя, съвсем не е изненадващо, че това изисква специално отношение към себе си. Ако не се кърпа бързо растрепывается и губи своята сила, в нея се появяват на затягане и малки дупки, понякога влакна, дори прогневают и изчезват от продължително излагане на слънчеви лъчи. Затова си струва да подходите към въпроса за съхранение на кашмир пуловери с особена внимателност, при спазване на всички основни правила.

Кашмир жилетки

Преди всичко, съхраняване вълнен пуловер необходимо на сухо и тъмно място, далеч от влага и удари виолетови, губительного за този материал.

Кашмир жилетки

На второ място, за съхранение на по-добре да се произвежда в специална опаковъчна хартия или в найлонова торбичка, защищающем продукт от попадане фибри на прах.

На трето място, преди съхранение на продукта на стойност внимателно да се измият, защото пуловер може да кисне в продължение частици пот и мръсотия, които се окисляват за неговите влакна и водят до промяна на цвета.

Кашмир жилетки

Избягвайте появата на молци, също е вредна за кашмир, е подходящо да се използва нафталиновые топки или всяко друго средство срещу молци.

Пране на кашмир, както и съхранението му, изисква специален подход, така че си струва да се произвеждат ръчно да я със студена вода, с помощта на специален прах за пране или детски шампоан. Преди измиване си струва да се справят петна или област, пропитавшиеся след това със специален препарат и след това се накисва пуловер в хладка вода за петнадесет или двадесет минути, след това изплакнете под течаща топла вода и сложете ги в мивката, за да излишната вода може да се оттече, тъй като натискане на такъв продукт, е строго забранено.

Сушат такъв пуловер най-добре на хоризонтална повърхност, в никакъв случай не затвори го в прането на въже, тъй като той може да загуби формата си.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Какво да правя, ако пуловер седна?

Ако след измиване вълнен пуловер села, не си струва да изпаднеш в депресия, тъй като има някои трикове, които ще помогнат за коригиране на ситуацията.

Трябва да се разложи на пуловер върху плоска повърхност, а след това покрийте с навлажнена кърпа и с помощта на не много гореща ютия опитате участък продукт на дължина или ширина.

Но си струва да знаете, че този трик действа само в случай на незначителни промени изделия.

С какво се носи?

Въпросната комбинация с други неща, вълнен пуловер е по-различно, тъй като ще изглеждат страхотно с почти всеки елемент от гардероба.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Чудесен вариант за комбинация с кашемировыми пуловери ще станат класически панталони директно намаляване със стрелки, които в комбинация с памучна риза ще ви помогнат да създадете бизнес имидж.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Като говорим за света на героя, не трябва да забравяме и за стилна пола – молив със стандартна линия на тали или с леко завишени – и тя, и друг модел, ще изглеждат страхотно с кашемировыми пуловери.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Като дрехи ежедневна тип добре ще отговарят на различни модели на дънки, поли и свободно, намаляване, както и популярните в последно време шорти със средна дължина или дължина до коляното.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

В комбинация с тези неща кашмир sweaters ще изглежда много лесно и женствени, а благодарение на улеснения начин ще бъде изключително функционален.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Заслужава да се отбележи, че вълнен пуловер не съвсем успешно съчетава със спортните неща, така че не се слагат обувки спортен тип, както и други елементи като принадлежност към този стил.

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Панаирджийски изображения

Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки Кашмир жилетки

Стилен начин с мъжки привкус може да се създаде, бране на панталони син цвят със стрелки, дължина 7/8, директно намаляване на крак, с леко разширена област на бедрата. Този модел панталон особено добре заседание на снажен момичета, перфектно подчертава достойнствата на фигурата.

В комбинация с крем свитером на класическия модел, който най-добре ще се тълпят или малко заквасена навътре, начин на подходяща дори и за офис облеклото.

В допълнение с черни сабо със затворени пръсти, широк колан черешов цвят, а също и лъскава чанта на няколко по-тъмни тонове начин ще придобие някакъв чар и женственост.

Кашмир жилетки

Лек женствен начин ще се създаде сив вълнен пуловер с малки рюшками на ръкавите и в областта на яката. Блестящи копчета от сребрист метал перфектно допълват пуловер и са декоративен елемент.

В комбинация с черна пола – молив и изискани лодочками на малка висок ток начин ще се окаже, женствена и секси. И масивни бижута златист цвят в ръка добави в костюм малко шик и блясък.

Такъв комплект изглежда доста елегантно, но въпреки това здраво, така че е доста подходящ за всякакви празнични поводи в работната област.

Кашмир жилетки

Осигури продължителен модел пуловери дълбоко блато цвят, който е свободен приятелка и декоративен елемент във формата на v-образен силует и копчета на гърба, може да се използва като рокли, съчетавайки го с плътни тъмно сив колготками.

В допълнение, с този начин на доста интересно изглеждат стилни обувки на ток от замшевого материал коньячного цветове, както и подходящи аксесоари, пръстени, гривни и слънчеви очила.

Начин се получава необичаен и стилен, чудесно място за разходки с приятели, посещения в кина или дори на партита.

Кашмир жилетки

Вълнен пуловер не премина бизнес образи, а напротив – възлиза на достойни условия на конкуренция кардиганам, пиджакам и жакетам. Така, например, с пола – молив с цвят на червено вино и бяла риза в розова ивица отлично ще изглежда сив вълнен пуловер с по-къси ръкави.

На ризата си струва да се запълни отвътре поли и ръкави, стърчащи от под пуловери, леко се тълпят, като по този начин от тях копчета. В допълнение с чанта шоколадов цвят и туфлями на ток със същия тон, както и ненавязчивыми аксесоари начин ще изглеждат женствени, елегантни и свежи.

Кашмир жилетки

Comments are Closed

Theme by Anders Norén